Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
14.8.18 09:44

U nás to rodiče ví protože si to strašně přáli a bylo po pro ně Mega překvapení, já prostě nemohla dělat jakože nic. No a od ty doby mi vola taťka co čte diskuze tady na emimi :D :D :D a vždy mi hlásí co je v pohodě a s čím bych měla jít k dr :mrgreen: :mrgreen: je tak zlatéj když mi čte to Utz, MS nebo ty tt :mrgreen: vždycky říká, holky tam psaly že je to v pohodě. Takže tak s rodicema. No přítel ten by to snad řekl úplně všem všude. Minule jsem šla do jeho práce na oběd a všichni mi tam začali gratulovat :potlesk: :nevim: :nevim: taky pořád hledá co nemám jist a co bych naopak měla. Každopádně taky se bojíme že to nemusí vyjít, ale rozhodně mi psychicky pomáhají a vím že to tks bude i kdyby to nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.18 09:45

@Lendie Já byla na neschopence v dubnu a květnu, nakonec to nedopadlo, takže v práci o tom věděli a ač mi končila smlouva, prodloužili mi jí na neurčito. V práci ví, že chceme mimčo a jelikož jsem po dvou ZT, tak asi Dr.bude chtít, ať jsem zase doma. Takže počítám s tím, že pokud bude na kontrole 7.9. vše ok, tak budeme doma. Jsem každý den 2-3 hodiny na cestách v autě a pak ještě sedím 12,5 hodiny na pobočce směnárny a pracuju s prachama, takže docela stres. Uvidíme jak to bude probíhat. Pokud mi bude zle jak dneska ráno, tak skočím asi k Dr.dříve. Být tebou, tak bych asi neváhala a na neschopenku šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.8.18 12:17

Tak holky, ja mam za sebou dneska uplne ukazkovou kontrolu (jsem 5+4 dle MS)- doktor vysmaty, optimisticky, vsechno je jak ma, videl gestacni i zloutkovy vacek, dalsi kontrola za 3 tydny :srdce:…kdyz se mi to takhle potvrdilo (i kdyz je teda setsakra brzo) tak jsem to hned jela nahlasit rediteli- tridu mi vezme, rikal at jsem hlavne v klidu, ze kdyby bylo nejhur tak tam pujde delat tridnika on :lol: :lol: :lol:…narovinu jsem mu rekla, ze kolegum o duvodech budu lhat (budu se pripravovat na ivf atd…), a ze s pravdou pujdu ven az ve 4. mesici (naprosto to chape, ma doma mesicni mimco a rikal, ze od neho se to nikdo nedozvi)…rodina a nejblizsi pratele se to dozvim po 10. tydnu (to uz mam naplanovane jak to provedu :lol: )…ted jenom vydrzet a nepodreknout se omylem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.18 12:26

Moc gratuluji a tfuj tfuj, ať je vše v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.8.18 12:31

@Piiimiii gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 12:32

@Piiimiii Velká gratulace :kytka: :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
14.8.18 12:45

@Piiimiii parada, gratulace :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1739
14.8.18 12:50

@Piiimiii to je hezky obrazek… to je dobre, ze to tak skvelesnadno vzal, drzim palecky. Ja jeste na prvni kontrolu cekam a tesim se, ze snad uvidim srdicko.

Zatim silime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.18 13:17

@Bruzli87 kdy jsi prosím měla ovu? Taky sílíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
14.8.18 13:24

@Piiimiii gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
14.8.18 13:26

@Mar89 30.7. Mela jsem cykly vzdy pravidelne…jen tak ze srandy testuju dal a cekam na dalnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
14.8.18 13:28

@Bruzli87 :dance: ovu jsme měly ve stejný den :lol:. Jen já měla cykly docela nepravidelné. Ovu byla cca 19-20.den cyklu. Ta fotka je ze včerejška, tudíž 14 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 13:31

@Mar89 @Bruzli87 Já měla ovulaci asi 28.7., poslední menzes 15.7., tak to máme všechny podobně :). Teď jsem se chtěla objednat k doktorovi a má tento týden dovolenou :D. Takže až příští týden, no, tak to si ještě počkám. Alespoň budu mít čas si najít nového v Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
14.8.18 13:34

@Mar89 no vidis to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
14.8.18 13:38

@Ronjadceraloupeznika vida, ja posledni ms 16.7. Je fajn psat si s holkama, co jsou stejne tehotne. :srdce:

Holky zajimalo by me, pro ktere z vas je to prvni materstvi…ze nemate doma zadne dite jeste… jsem v jine diskuzi, fajn baby, ale vetsina z nich uz deti ma tak se to casto staci k nim a mnohym se povedlo otehotnetdriv behem letoska takze jsme tam tehule v ruzne fazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí