Dubňátka 2019

337
1.8.18 09:21

Dubňátka 2019

Ahoj děvčata, je tu někdo, kdo čeká miminko na duben 2019? Pokud ano, hlaste se tady, ať v tom nejsme samy :srdce: :potlesk: Já jsem teď 5tt+0, takže opravdu začátek a ráda bych to s někým sdílela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
1.8.18 09:26

Ahojky

Tak jsem hledala nejakou diskuzi, nasla jsem brezen, ale jsem tak presne na prelomu, spis bych rekla duben :) podle vypoctu z posledni MS bych dnes mela byt 5+3tt :) jak se dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.8.18 09:29

Zatím všechno v pořádku. Akorát mě honí vlčí hlad, tak pořád chroupam zeleninu :mrgreen: už jsi byla u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 09:32

Ja naopak trpim nechutenstvim :D byla jsem u doktora minule utery, protoze se mi nedostavila po 14dnech ms po dvojitem agolutinu, nemela jsem tuseni, ze by se jednalo o tehu, nemelo byt z ceho, nemela jsem foliky, na uzv nic nebylo, pichl mi dalsi agolutin a pro jistotu nabral krev a druhy den, ve stredu mi volal,ze mam 63jednotek a objednal na kontrolu na 7.8., byla jsem nervozni, tak jsem si skocila ted v pondeli na krev jako samoplatce a mela jsem uz 822j. Ty jdes kdy k mudr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
1.8.18 09:44

Holky pridam se k vam! :dance: Zatim to vypada na konec brezna a zacatek dubna, dnes jsem 6+0tt a pristi tyden jdu na potvrzeni srdicka.. :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 09:51

@KarolB tak to mame prave stejne, spis si myslim, ze budu duben :) holky, cekate sve prvni? Ja uz mam doma 12letou pubertacku z prvniho manzelstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
1.8.18 09:54

@Misikra Ja mam zatim termin na 27.3.2019, ale spis si myslim, ze to bude taky dubnacek.. :lol: :dance: Ja cekam prvni, poprve po roce snazeni se nam to povedlo.. :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.8.18 09:58

@Misikra ja si tam skocim pristi tyden, aby uz bylo vidět srdicko :srdce: a čekám svoje druhé, mám doma 2 leteho rošťáka :*
@KarolB první se nam povedl taky až po roce snažení, teď druhé po 4 měsících :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
1.8.18 10:29

@Pajuska93 No my uz mely vypsanou zadanku do CARu, i jsme byly uz ted na srpen objednany, mela jsem velky problemy s cykly. Ale cervencovej menzes uz nedosel! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 11:45

My se snazili se soucasnym partnerem rok a pul, prvni holku s ex jsem mela po 2,5letech nesnazeni, ale nebrani antiko, s novym partnerem jsme se letos v lednu vzali a az prave cervencova menses neprisla, ale s tim rozdilem,ze se zadarilo. Jinak jsem cekala na dalsi, mam uz nachystany clostil a mel to byt posledni pokus, uz js se s mudr.taky domlouvala, ze mi vypise zadanku do caru, uz i kvuli veku memu i manzela, nejsme nejmladsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 11:46

S cykly jsem zacala mit problemy loni v srpnu, bezne jsem mela 60-70, od ledna uz mam kolem 35dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.8.18 11:55

Pane jo, holky, tomu říkám štěstí :hug: já měla před prvním taky nepravidelnou MS, po porodu se to srovnalo, díkybohu. Jinak mudra říkala, že má spoustu žen, který otěhotněly třeba až po roce a půl/po dvou letech… Mě vrtá hlavou, jak je to možný, čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
1.8.18 11:58

@Misikra Tak presne tak jsem to mela taky, akorat, ze me se to nezkratilo. Az mi v dubnu nasadil Clostil, ktery mi v prvni davce zabral, pak ne a po posledni lahvicce jsem otehotnela. :dance: Akorat jsem byla docela nastvana, protoze me nekontroloval na ultrazvuku.. Kdyby jo, uz by davno zjistil, ze mam na pravym vajecniku 4,5cm cystu a proto nam to neslo, zejo.. :nevim: Zjistil mi ji az ted, kdyz mi potvrzoval tehu. Jinak s tim doktorem problem nemam, je moc hodnej a tak, ale tohle me teda zamrzelo. Ale taky jsem se mohla ozvat sama, zejo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 15:12

@KarolB pokud o tom nic nevis, tak se ani neozves :( my jsme jeste skoro rok dochazeli do jednoho centra, oba nas vysetrovali, ja dostala clostil uz v lednu, po nem uzv, pak mi pichli ovitrele a nic, manzel bral taky prasky, po dobrani ale uz nebyl cas na dalsi kontrolu, oba jsme toho meli moc v praci a ja pak sla na kontrolu ke svymu kvuli opozdene ms, a to mi dal raky clostil, po nem dva uzv, ani na jednom nebyl zadny folik, takze mi pichl tu vyvolavacku, nic, pak dalsi a uz bylo v krvi hcg, jen opravdu nevim z ceho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.18 15:15

@Pajuska93 a z toho nektere otehotni na prvni dobrou, treba na diskotece, kde se vyspi s nekym neznamym pod vlivem.. je to tezky, ja to rikam porad, potvora maji stesti stale dokola, v mem blizkem okoli… :( Ale hlavni je, abychom mely zdrave ty male fazolky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí