Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.18 11:28

Ahoj holky, tak se přidávám a všechny vás zdravím :mavam: Termín porodu podle MS je 11. dubna. Doma už mám dvě dětičky ve věku 9 a 5 let. Dnes jsem 4+3, hrozně pomalu to utíká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.8.18 11:53

@Vendy Darlingová
Ahoj :)
Nesmime se hold na to tak soustredit…jenze se to lehce rekne :D
Ja dnes delam cele dopolko stavy a jak zatinam bricho, tak jsem se tak vydesila…letim na zachod a nastesti to vytekl jen utrogestan…uf-jsou to nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 11:58

@Adik26 A to jsem si říkala, že třetí těhotenství nebudu tak řešit jako poprvé. A zdá se mi, ze nad tím přemýšlím víc než kdy předtim :D Na první kontrolu mě objednali v pátek to budu 5+1 a je mi jasný, ze tam toho asi ještě moc neuvidí. Stejně se ale nemůžu dočkat :mrgreen: Za chvilku si vlezu do bazénu a budu odpočívat, teda když mě děti chvilku nechají :lol: Už aby byl aspoň říjen :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.18 14:16

Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Jsem asi 6 týden pokud bych měla počítát od poslední má. A příznaky mám že mě bolí bradavky, bílý vytok, hlad, žízeň, ale takove jednorázové bolení buď na vejecniku nebo uprostřed, a tohle mě někdy celkem děsí. Stane se to asi tak 3× denně max a musím si na chvíli sednou a hned to ustane. Některý dny to nemám vůbec. A taky před pár dny jsem měla velké bolesti zad v oblasti krizi, začalo to odpoledne a trvalo i celou noc. Bylo to velmi nepříjemné, ale žádné krvácení ani spineni. A teď jsou záda ok. Ale zvracení a nevolnost nějak nepocituji, jen mám někdy mdloby z vedra. Jinak test mam pozitivní 10 dní po ovulaci :potlesk: třeba to budou dvojcata :mrgreen:, jinak pořád mám strachy že se něco pokazí, a chtěla jsem se vás zeptat když ste to oznámily vaším rodičům. Ti moji si to hrozně přáli a já pořád že nic no dnes sem jim to řekla. Oba plakali štěstím a objimali se. Teda řekla sem jim to po Skype protože ziju na Mallorce. Ale teď si to nějak vycítam, po tom co sem viděla tu radost v jejich ocich bojím se aby nebyli pak velmi zklamání kdyby to nevyšlo. Chtěla jsem počkat až po UZ, ale nevydržela jsem to. Myslíte že sem udělala chybu? Nemám to ani potvrzené od doktora. Na první prohlídku jdu 14/8 a to mi ještě prý nebude dělat UZ ale teprv me na něj objedná jinam protože ona ho nemá. Tak nevím jestli sem neměla počkat. Co myslíte. Cítím se teď nějak provinile :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.8.18 14:54

@Vendy Darlingová
Ja byla ted v patek…ale nechtela jsem tak brzy. Minule tehu mi nedopadlo, tak jsem si rikala nez se stresovat-lepsi prijit treba az pocatkem 7tt a to uz je jasno.
No-byla jsem tak +- 5+0 -2 a videl jen gestacni vacek 7mm. Takze zatim nic nevim a jdu az zase 15.8. Proc jdes tak brzy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 14:58

@Adik26 Odjizdime na dovolenou a vracíme se až na začátku září. Šla jsem se objednat a sestřička mě objednala na pátek, ze už by měl něco vidět. Mám plánované těhotenství kvůli epilepsii, tak i vše víc hlídáné. Také máme v rodině troje dvojčata, tak aspoň budu vědět jestli je tam jen jeden váček nebo dva :D Aspoň maličkou tečku snad uvidi, srdíčko snad v září :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 14:59

@Adik26 když jsem čekala syna, taky jsem běžela brzy a byla zklamaná, ze doktor nic neviděl. Za týden už tam byla maličká fazolka. Uvidíme co teď. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.8.18 15:00

@Ibet177
Ahojky :)
To se napina deloha…mne to strili az do trisel-take si musim vzdy treba lehnout a hned to ustane…nekdy vic-nekdy min…pry to je normalni.
Nasi to vedi od zacatku, protoze jsem u nich casto a minule to koncilo nezdarem-takze se ted hooodne setrim…tak aby si nemysleli, ze se flakam ???? babicka si bere i casteji dcerku :)
Druzi rodice to vi jen mamka, pac to poznala :)
U dcery to rodicove dostali jako darek pod stromecek-to jsem byla v 7tt, ale nejsem si jista, jestli uz bilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.8.18 15:02

@Ibet177 Ahoj, já sice rodiče nemám, ale nejbližším to budu oznamovat až na začátku 2. trimestru. Minulé těhotenství nevyšlo a jsem ráda, že ani tehdy to nikdo nevěděl. Myslím, že jsi chybu neudělala. Podle reakce rodičů to vypadá, že tě milují a i kdyby se náhodou něco pokazila (věřím, že ne), tak tě podrží. Určitě nemáš důvod cítit se provinile, udělala jsi jim přeci obrovskou radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 15:04

@Ibet177 Ahoj, myslím, ze je to naprosto v pořádku. Já jsem to řekla mamce a nejlepší kamarádce. Vím, ze by mě v každém případě podpořili. Ty bolesti mám občas také, na chvilku se natahnu a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.8.18 15:19

Děkuji vám, opravdu ste me uklidnili. Já si jen vyčítal že ještě jsem nebyla ani u doktora a už rodičům oznamuji tu nejvíc ocekavanou zprávu v posledních letech. Neustále mi vyčítali že všichni už mají vnuky Jen oni ne, a tal jsem představovala až jim to jednou oznámím. A to se stalo dnes, a proto si říkám jestli jsem Neměla počkat až to bude potvrzené dr. Ale pak si zas říkám že poverciva nejsme a musím myslet pozitivně, nesmíš počítat s tím že to nemusí vyjít ale byt si jistá že to vyjde. A navíc na testu mám dálnice a clear blue me odhaduje na daleko pokročilejší než opravdu jsem. Takže se tím uklidňují. Ale I tak mám divný pocit jestli sem to nespěchála. Můj původní plán bylo počkat do 12 tt. :kytka: :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.8.18 15:20

@Vendy Darlingová
Ja se take trochu bojim, aby tam ten muj kulihrasek uz priste byl…
Dvojcatka bych brala :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.8.18 15:24

@Ibet177
Bud v klidu…ja moji mamce letosni obe dve tehu hlasila hned-potvrzeni, ze jsi tehu nepotrebujes…to citime i bez lekaru ;)
No a kazda maminka vi, jak je tehotenstvi v zacatku krehke. Mne mamka dost pomohla, kdyz mi druhe nevyslo. Naopak jsem byla rada, ze se mam komu vypovidat. A ted to vi take od zacatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
5.8.18 19:27

Holky na jednu stranu se mate mi to mame v tomhle tezky u nas to vi asi kazdej protoze sme si nechali od vsech misto darku prispet na ivf a ted maj vsichni velky ocevani i kdyz sme jim rekli ze jim to potvrdime az bude 3 mesic . Navic nevim jak je to mozny ale je to na me hrozne videt ale mozna je to hormonama a stimulaci 8o tchyne se na mi porad kouka na pupik a uzuluje se a svagrova to samy :-) no tak doufam ze je opet nezklamu ale malej vypada jako dobrej bojovnik :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
5.8.18 19:57

Tak to jste vetsi strelci nez ja :mrgreen: ja to nehodlam rict, dokud to na me nebude videt (zejmena kvuli prilis starostlive tchyni, bojim se, ze by me svou peci akorat stresovala :lol: ). Driv to hodlam rict po potvrzeni Dr akorat segre a nejlepsi kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí