Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
7.8.18 05:32

A co se mi stava, tak nejaky pachy nebo kovovou chut v puse, nevim co je, ale dnes jsem otevrela v kuchyni skrinku, abych uvarila manzelovi caj, mam tam i kafe a koreni, vse v korenkach, a malem jsem hodila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 06:07

Holky a co chute? Odpoledne jsem si namazala chleba tunakovou pomazankou a na to dala sunku 8o manzel se ptal, jestli je to k jidlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
7.8.18 07:48

@Piiimiii Ja jsem den pred zjistenim tehu na dovce vycvakla sedmicku ruzovyho vina a mela jsem tatarak.. :lol: Takhle ze zacatku to nevadi, neboj.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
7.8.18 07:50

Holky-ja podle pachu poznala , ze jsem tehu uz tak ve 4tt. Uz u dcery si pamatuji, ze jsem citila intenzivneji vse. Ted jsem to mela take-ale prijde mi, ze to ustupuje…nebo nevim. Mne je pernamentne blbe :lol: kdyz se trosku najim, tak se to zlepsi, ale za chvilku zase.
Taky mam tu kovovou chut v puse. Mela jsem to i v prvnim tehu a myslim, ze se to stupnovalo-az do konce 1.trimestru.
Alespon clovek vi, ze je se v nem ten zazrak odehrava ;)
Porad prcka povzbuzuji, aby poradne rostl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
7.8.18 08:24
@Misikra píše:
Dobre rano :) tak ja ti prenecham tak 15cm, bude stacit? Mne uz ta vyska fakt nebavi, manzel je o 3cm mensi, neni to tak hrozny, nastesti (ex byl asi o 10 a jeste furt chodil shrbenej), ale hodne toho zneužívají lidi v obchodech, kdyz nedosahnou do vyssich regalu :D ale co hur, tak dcera ted ve 12letech meri 165 8o

To by stačilo bohatě. Já na horní regály už dávno rezignovala, cizí bych kvůli tomu neotravovala. Přítel má 183, takže z mého pohledu stožár :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
7.8.18 09:07

Celkem vam holky zavidim ti nevolnosti atd ja mam jen obcas slabsi zaludek ale ani jednou sem nezvracela . jim tak nejak vsechno jen vic nez obvykle a spinim jinak bych snad ani nevedela ze sem tehotna . a to pri prvnim tehu bohuzel neuspesnym mi vadilo snad uplne vsechno . jinak mam 160 cm a pritel 186 cm takze mi taky vse podava kam nedosahnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
7.8.18 09:09

@KarolB nad tatarakem sem minule slintala v restauraci ale uz sem vedela ze ho nesmim ,ale ja ho tak miluju ze sem na ty lidi porad koukala a asi vypadala jako ze mi nedavaj najist :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.8.18 09:22

Já den nebo dva před pozitivním testem byla na party kde se teda dost pilo, ale podle mě to nemá žádný vli. A na ovulaci bych řekla že to má dokonce i pozitivní vliv, :lol: :lol: ne nadarmo se říká že kdo nemůže otěhotnět si má dát sklenku vína před sexem, já totiž měřila ovulaci a ta se nějak nedostavivala. Měla dojít 14 DC ale nikde nic testy negativní, no a tak jsem šla zapít žal že nejsem plodna a na druhý den ráno jsem udělala test jen abych je dopouzivala všechny no a objevil se smailik na clear blue a to už bylo nějak 19 dc, takže hned sme měli sex, a o týden a něco později pozitivní test. Tskze dalo by se rict že napoprvé. Jinak takže se léčím na štítnou žlázu a beru eutyrox 50, teď mi doktorka předepsala vitamíny kde je i jód a nevím jestli mi to neudělá paseku. A také jsem po konizaci čípku. Dnes jsem 6+4 myslíte že už by něco mohl vidět na Utz, alespoň jestli je uloženy tam kde má? Mě totiž pořád straší to pobolivani většinou jen na jedné straně. Tak aby to nebylo mimodeložni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 09:22

@Srabek Tak to ja jsem rada, ze nevolnosti nemam…kamaradku museli kvuli opravdu neustalemu zvraceni 4× hospitalizovat od 6..-9. tydne, skoncila na kapackach- pres tyden ji davali dohromady, na vikend propustili, ten cely prozvracela a uz se tesila zase na pondeli az ji napichnou…rodi v zari a mala je naprosto v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 09:24

Jinak ja byla u doktora dneska, kvuli predepsani utrogestanu…v deloze nebylo videt nic, ale s tim jsem ani nepocitala- jsem 4+4, takze je hodne brzo…ale vzal mi krev a vysledky budou uz kolem poledne, tak uvidime, jestli teda v tom jsme nebo nejsme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 09:27

@KarolB Doufam no…ale zase planovanou exotickou dovolenou jsme kvuli vydajum za potencialni ivf zrusili, tak jsem si chtela uzit aspon tu nasi tuzemskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
7.8.18 09:30

@Piiimiii budu drzet pesticky dej urcite vedet jak to dopadlo :hug: @Ibet177 uz by urcite melo byt neco videt na UZ ale zalezi zda ta o ovulace nebyla treba dyl . mi sme zhruba tyden pozadu a to sem po ET podle doktoru malej zazrak . meli by jsme byt 8+2 ale vubec neodpovidame i kdyz vse vypada ok a spinim , ale porad mam velkej strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
7.8.18 09:36

@Srabek Taky mam na nej hroznou chut a na hovezi steaky.. :lol: Asi budu mit malyho kanibala. 8o :mrgreen: A taky mam silenou chut na utopence… Dneska jedem na nakup, tak nejaky koupim a jeste si doma asi nalozime.. :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
7.8.18 09:40

@KarolB to ja spis na svestkovy knedliky ktery k smrti nesnasim tak ted miluju a zase nenavidim moji milovanou brokolicovou polivku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 09:41

Při první dcerce jsem měla hrozný nevolnosti, bolesti v podbřišku až jsem skončila někdy ve 12 tt v nemocnici, nemohla jsem ani cítit kuře a pořád jsem se cpala sladkým. U malého jsem zjistila, že jsem těhotná až týden po vynechání MS. Žádný citlivý prsa, žádný nevolnosti, nic. Prostě pohoda až do porodu. A teď je mi po každým jídle špatně, žaludek na vodě, občas bolest v podbřišku, tohle těhotenství si nejspíš užiju naplno :lol:

Dětem už jsem to řekla, moc se těší. Jen doufám ,že si nebudou pouštět pusinky na špacír. Rodině to chceme říct až po potvrzení doktorem. Jdu v pátek ,ale myslím, že tam nic moc neuvidí. To čekání je děsný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí