Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ibet177 U mě když jsem čekala malého neviděl ani váček v tomhle týdnu. Každý to má jinak. Určitě tam už příště bude vidět víc ![]()
Holky pokud si nejste jista v jakém tydnu jste, tak tady je kankulacka staci zadat 1.den posledni MS.
https://www.maminkov.cz/…-kalkulacka/
@Bea29 ale pozor není to stoprocentně, já jsem třeba dle ms v 10tt a dle ovu a měření bt v 5+1
Holky,ja jdu taky k vám
podle kalkulacky 4+5,k dr jsem.objednana na příští čtvrtek
a pevně doufame uz konečně v chlapečka
![]()
Ahoj, musím se pochlubit. Dnes jsem 6+2 a potvrzené
..Brečela jsem jak malá holka a úplně mě sevřel strach, že už vlastně je o co se bát.
Já podle kalkulačky jsme 6 týden ale počítá to s tím že ovu byla uprostřed cykly ale já ji měla později od ovulace obehly 3 týdnu přesně 21 dní
Ahoj holky
poslední MS 23.6., dle kalkulačky jsem 6+2 tt. Zezacatku jsem měla bolesti břicha jako při MS ty mě drželi cca 10 dnů, teď jsou ty bolesti spise nárazové. Prsa mám citlivá a větší, jinak mi hrozně otikaji nohy
mám sedave zaměstnání nejsem úplně hubenour a v těch vedrech vážně trpím, takže jsem si nechala napsat PN, je tu někdo kdo má taky? A dnes jsem byla poprvé u lékařky, na ultrazvuku měl 4mm, srdíčko bilo a za 2 týdny jdu zase a v píšeme průkazku pokud bude vše fajn. Taky jsem se ptala na divné bolesti v pravém podbřišku,ktere jdou až do trisla, cítím to jakoby furt a vyloženě to nebolí a prý je to v pořádku, mela jsem hrozný strach z mimodelozniho tak jsem ráda že je vše ok
začátkem dubna bych měla mít termín ![]()
@Ivulita To je krasny!
Moc gratuluji!
Taky jsem na ctvrtek zvedava.. Bojim se a tesim zaroven.. ![]()
@Ivulita jeee to máme stejné
co vše ti lékařka řekla, viděla si na ultrazvuku?
@rennelil Taky jsem na PN. Mam v praci 12 hodinove smeny, denni-nocni+zateze, to bych nedavala. I tak jsem ze zacatku spinila a mam na pravem vajecniku cystu, takze mi to Dr. nabidl okamzite..
A gratuluji k
, jak jdu na nej ve ctvrtek, to budu dle ms 7+1.. ![]()
@Ibet177 píše:
Tak mi řekli ze je tam Vacek, zatím prázdný. Já měla Poslední ovulaci tak ani nevím ve kterém jsem týdnu, ale mám dnes 7 den vynecháme MS. Bylo toho u vás v té době vidět už více??
Ja to mela uplne ptesne jako ty-cca tyden po vynechani a raky zatim jen vacek…kolik mas mm? ![]()
@KarolB já zátěž nemám. Spíš psychickou, ale dojizdim do práce hodinu a pak 9 hod sedím na zadku v tom teplé a pak zas hodinu domu a strašně mě to vyčerpává, do toho ty otoky… No děs. Tak jsem si řekla, že než skončí ty hrozný vedra tak si doma odpocinu.
@Ivulita píše:
Ahoj, musím se pochlubit. Dnes jsem 6+2 a potvrzené..Brečela jsem jak malá holka a úplně mě sevřel strach, že už vlastně je o co se bát.
jeee…to chapu…taky foufam, ze budu plakat stestim. Je to krasne! Moc gratuluji
![]()