Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
7.8.18 18:56

Konecne se mi podarilo najit tu skupinku na FB, jsou ale zalozeny 2stejne, v jedne z nich jsou pouze 2lide, prosim spravcovou, az bude mit cas o potvrzeni, na FB mam inicialy MM :) dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 19:37

@skorotehotna Ano tu prukazku dostaneš u gynekologa ke kteremu chodiš .Kazdy ji dává jinak někteří až ve 12tt a nekdo dává i dříve třeba v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 22:31

Skupinka je ta kde je více členů :kytka: Fialový obrázek miminek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.18 08:11

Zdravím všechny :) tak se jdu k vám připojit… za týden mě čeká první kontrola a už teď jsem z toho akorát pěkně na nervy jestli je všechno v pořádku. Testy sílí, díky bohu testovala jsem až den před očekávanou ms, protože mi bylo neskutečně špatně a říkala sem si že se asi něco děja a ono děje :) Máte už někdo první kontrolu za sebou? Jak to probíhá na co se připravit atd? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.8.18 09:23
@batuz píše:
Zdravím všechny :) tak se jdu k vám připojit… za týden mě čeká první kontrola a už teď jsem z toho akorát pěkně na nervy jestli je všechno v pořádku. Testy sílí, díky bohu testovala jsem až den před očekávanou ms, protože mi bylo neskutečně špatně a říkala sem si že se asi něco děja a ono děje :) Máte už někdo první kontrolu za sebou? Jak to probíhá na co se připravit atd? Díky

Ahojky, tak hlavne se setri, pokud mozno v techto vedrech. Ja byla vvera, pouze uzv, kde zjistila,ze nastesti je dutinka s gestacnim vackem v deloze, ale embryo jeste nevidela, pry je brzy, takze jdu zase za 14dni na dalsi :) cekas sve prvni? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.18 09:35

@Misikra ano ano první, hlavně jsem z toho taková div živá v květnu jsem si nechala vyjmout tělísko a říkali jsme nechame tak cyklus dva projít a pak tomu necháme bvolný průběh… a když jsem testovala na narozeniny tak jsem malem spadla ze židle.. hodně čtu a slyším, že s tím má každý problém všechny kamarádky říkali rok půl roku minimálně než se zadařilo…docela se první kontroly i bojím :) zatím jsem v pohodě občas se mi uděla špatně jako na dvě minuty a když hodně chodim nebo něco dělam tak večer si musím odpočinout protože mě trošku boli v podbříšku ale jinak vše ok… jak probíhá vůbec první vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.8.18 09:39

@Misikra me řekli to same. A v jakém si týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 10:33

Taky jsem si nechala vyjmout tělísko po pěti letech. Vyndání bylo 4. července a 20. července jsem otěhotněla. Ale měla jsem nehormonální tělísko.

První vyšetření se zeptá kdy byla poslední MS, zda máte nějaké obtíže, udělá UTZ, možná vezme krev, zeptá se zda potřebujete neschopenku (co vykonáváte za zaměstnání) a pozve na další návštěvu kde už třeba dostanete průkazku. Na další návštěvě se ptal na rodinou anamnézu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.8.18 10:46

Přesně jak píše @Vendy Darlingová termín poslední MS, příp. ovulace, pokud sleduješ, kdy byl sex a pak vyšetření - ultrazvuk. No a pak pokyny k další návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 11:51

Zdravím holky, taky se jdu pridat ;)

• Citovat
  • Upravit
717
8.8.18 15:09

Zdravím holky :-) tak jsem se radovala, jak mi při druhém těhotenství bude zase dobře a dneska od nějakých 10 dopoledne ležím a ani se nemůžu pohnout jak je mi na zvracení..děs :-( jinak teda normálně jsem včera večer dostala chuť na pečené kuře s houskou a k tomu jsem si dala zakysanou s česnekem :D co vaše chutě holky? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
8.8.18 15:33

Jsem (asi?) těhotná, cca 10 dni mi mešká MS a pozitivní testy. Chutě nemám. Kromě toho, že mám chut na bramburky, ale to je proto, že jsme na PN, nemám vychazky a celý den se nudím doma, a když nemám pohyb, mam chut na blbosti. Už chci ven!

Mám jen kašel. Ten mám (odhaduju) tak od začatku těhotenství, lečil se ATB (než sem přišla na to, že sem těhotná), ted mi doktor nedal nic, takže proste sedím doma a chrchlam:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 16:03

@Anne20 chute nic, spise mene chuti nez vice, ale jsem v rezimu mirne obezity, par kilo dolu mi vubec neuskodi :roll:

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 16:30

Ahoj, taky dnes zdravím jdu na ko v pátek a budu 5+5 tak snad už na uz Dr něco uvidí.Jinak mám přijít nalačno prý mi vezmou všechny odbery.Meli jste již akci :srdce: v této době? Já byla s předchozími dětmi až 6+2 a 6+4 a to už srdíčko bylo.Dr má od pondělí dovolenou tak jdu dřív…
Jinak doufám že mi vypíše neschopenku protože to v práci nejde - fyticky namáhavé, cely den řídím, starší, potraty za mnou..tak doufám že se nebude nic cukat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 16:32

Jo a k jidlu vše a všude mi smrdí :oops: , a spíš chuť nemám žádnou, po ránu velký hlad a vlastně na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí