Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.8.18 16:36

@Slunéčkový den Ahoj :kytka: Cekas třetí ? Já jdu 5+1 a snad něco uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 16:55
@Vendy Darlingová píše:
@Slunéčkový den Ahoj :kytka: Cekas třetí ? Já jdu 5+1 a snad něco uvidi.

Jj tak doufám že to bude ok, kdy jsi těch 5+1?
Ale mám pocit že je to nějaké namáhavější ..děloha volnější, břicho už neschovam, všude mě tlačí v podbřišku..tohle jsem u prvního, druheho nezažila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 17:00

@Slunéčkový den Nějak se mi neodeslal příspěvek. Já jdu teď v pátek, budu 5+1, termín porodu vychází 11.4. Taky mi to teď přijde náročnější. Mám nafouklý břicho jak v pátém měsíci, žaludek na vodě, porad unavená. No žádná sranda. Mám holčičku 9 let a chlapečka 5 let. Jsem moc rada, ze je tady taky nějaká maminka, která už doma dva poklady jako já. Říkala jsem si, ze tady nejspíš budu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 17:31

Tak to ja mam jen jedno a zatim je to mimino, teda ma rok a kousek, ale proste mimino:)

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 17:42
@Vendy Darlingová píše:
@Slunéčkový den Nějak se mi neodeslal příspěvek. Já jdu teď v pátek, budu 5+1, termín porodu vychází 11.4. Taky mi to teď přijde náročnější. Mám nafouklý břicho jak v pátém měsíci, žaludek na vodě, porad unavená. No žádná sranda. Mám holčičku 9 let a chlapečka 5 let. Jsem moc rada, ze je tady taky nějaká maminka, která už doma dva poklady jako já. Říkala jsem si, ze tady nejspíš budu sama :mrgreen:

Jo a tak já se cítím stejně…chtěli jsme to tajit vzhledem k břichu není co ..všem je jasno i když zatím odmítám odpovídám vyhýbavě…a děti mám 6 a 8 let.Taky si přijdu jako stará tehule.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 17:43

@luccifera Taky máme doma takové mazlive miminko 5 leté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 17:43
@Slunéčkový den píše:
Jo a tak já se cítím stejně…chtěli jsme to tajit vzhledem k břichu není co ..všem je jasno i když zatím odmítám odpovídám vyhýbavě…a děti mám 6 a 8 let.Taky si přijdu jako stará tehule.. :D

A termín mi vychází na 8.4…ale vždy jsem rodila dřív tak uvidíme jak dlouho vydrží toto miminko..hlavně aby bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 17:45
@Vendy Darlingová píše:
@luccifera Taky máme doma takové mazlive miminko 5 leté :mrgreen:

No já ho i v šesti letech mám často v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 17:49

@Slunéčkový den @Vendy Darlingová kdyz ony ty deti jsou nejkrasnejsi, kdyz chrni :lol:

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 17:51

@Slunéčkový den Jeee taky máme malého u nás v posteli. Později bude muset mezi nás tatínek, aby mě nekopl do břicha. Já jsem měla první císařský rez ve 39 týdnu a druhy přirozený den po termínu. Akorát kapačka kvůli slabé děložní činnosti a celou dobu jsem prozvracela. Teď doufám bude pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 17:54

@luccifera přesně. Nejkrásnější :mrgreen: moc se těším na další stesticko. Na kontrolu jdu v pátek, tak snad tam opravdu je :) dnešní test 18 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 17:56

Mam trochu obavy, ze vekovy rozdil bude 22 mesicu, ale neni to zas na druhou stranu zadny extrem… uff. Kontrolu mam az 21.8., to budu cca 6+3, tak snad bude vse ok

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 17:58

@luccifera Já mám děti od sebe 4 roky a už je to větší věkový rozdíl. Čím menší věkový rozdíl, tím dřív si spolu budou rozumět, hrát atd. Já to vidím jako výhodu. Je jasné, ze není žádná sranda mít takhle brzy za sebou prcky, ale kamarádka ma tři děti přesně po deseti mesisich :lol: a to je nálož :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 18:03

@Vendy Darlingová tyjooo, ja v sestinedeli teda nemela ani pomysleni, natos tehotnet :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 18:05

@luccifera Ani já ne. Ale proti gustu :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení