Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
7.8.18 11:22
@Ivulita píše:
To by stačilo bohatě. Já na horní regály už dávno rezignovala, cizí bych kvůli tomu neotravovala. Přítel má 183, takže z mého pohledu stožár :zed: :lol:

Jako obcas kdyz se slusne zeptaji, tak podavam, ale jak mi nekdo rekne hej,potrebuju to, natahnete se tam, tak si poklepu na celo a reknu, ze sorry, ale nemuzu :lol: tak pritel je jeste mensi nez ja :mrgreen: rodice nemame zrovna cahouny, segra ma 175 a braska 191, oba starsi nez ja a ja to musela takto pobrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 11:28
@Vendy Darlingová píše:
@KarolB Takže jsem vážně dobrá na zakládání skupinek :lol: Byla jsem v jedné takové když jsem čekala malého a bylo to fajn. Člověk tam pokecal, našla jsem si tam i kamarádky, které mám do dnes. Dá se tam bavit o všem, dávali jsme tam fotky, radili se. Prostě pohoda. jen jsme tam měli tenkrát jednu šílenou ženskou, přišli jsme na to pozdě tak je potřeba být obezřetný ve schvalování členů. Chce se mnou někdo správcovat ? Přece jen mam už dvě děti, tak nevím jak budu stíhat. :mrgreen:

Prosim o odkaz, rada bych taky do skupinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 11:31

Na fb spravcuju jedne skupine, ale je to fans skupina, mam v ni skoro 400 clenu a kontroluju kazdeho zvlast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.8.18 11:34

@Vendy Darlingová Taky prosím o schválení členství ve skupině na Fb, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
7.8.18 11:38

@Ibet177 Moc drzim palecky! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
7.8.18 11:38

@Ibet177 Hehe mně je taky 27 a taky poprvé :)
A holka je spíš moje zbožný přání, ale samozřejmě budu ráda za zdravý spokojený dítě jakýhokoliv pohlaví…
Jinak moje chutě asi takto: vůbec mi nejede teplý jídlo :? ve velkým jedu hlavně nektarinky a broskve :mrgreen: A jinak se snažim „dodržovat“ v rámci možností, co jde.. Takže nepiju (alkohol), pít (vodu) se snažim, ale já málo pila vždycky, tak si to teď víc hlídam.. A zobu železo a kys. listovou. Jinak asi nic moc extra.
Cvičit si troufnu zase až po návštěvě Dr. Dělam silovej sport a toho se teď trochu bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 11:39

Tak ja se prave z uzv vratila, jsem 6+2tt, zatim je videt jen dutinka s vackem bez embrya, ale to mi bylo receno, ze je jeste brzy a na dalsi kontrolu jdu 20.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 12:19

Prosím mužete mi někdo vysvětlit ty 6+4? Já tomu absolutně nerozumím, proč se prostě neříká týden těhotenství, ale jsou tam nějaký pluska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 12:22

@skorotehotna to znamena že je těhotná
6. týden+ 4.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 12:24

@Bea29 A to se počítá od mentruace nebo urči doktor, kdy se otěhotnělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 12:31

@skorotehotna no prvni se to pocita od 1.dne posledni ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 12:34

Děkuju moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 12:57

Ahoj, zdravim, můžu se k vám přidat? V pátek jdu na první kontrolu dnes bych měla být 5+1 dle Bt myslíte že už tam něco bude vidět? Dr si mě pozvala dřív pak má dovolenou…jinak mě hrozně bolely bradavky a poslední dva dny skoro nic ..a tak se lehce bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 13:02

Holky skupinka se jmenuje Dubňátka 2019 a je uzavřená, nikdo cizí nevidí její členy ani příspěvky. když mi někdo pomůže se správcovstvím budu ráda. Mám dvě děti a nebudu mít asi pořád čas schvalovat členy apod. Skupinky i tahle diskuze tady jsou fajn. Člověk může pokecat, poradit se, svěřit atd. S manželem moc nepokecám o gestačním váčku 4+5 je pro něj 9 :lol: :lol: :lol: O těhotenství jsem řekla jen manželovi a nejlepší kamarádce. Rodině až po potvrzení lékařem.

Dneska jsem nějaká podrážděná, že i sama sobě lezu na nervy :zed: Svádím to na hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.8.18 13:03

Tak mi řekli ze je tam Vacek, zatím prázdný. Já měla Poslední ovulaci tak ani nevím ve kterém jsem týdnu, ale mám dnes 7 den vynecháme MS. Bylo toho u vás v té době vidět už více??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí