Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1645
5.8.18 20:07

Ja to holky vykecala nasim hnedka, jak jsem je videla po zjisteni //, to samy tchyni a svagrovy.. :lol: Pak jsem musela kapnout bozskou v praci, protoze jsem se tam po dovce uz nemohla vratit a jak nam potvrdil doktor dutinku, tak jsme to nevydrzeli a vykecali to babickam.. :lol: U nas se to moc neresi. Jediny, s cim chceme pockat do konce 1.trim. jsou kamaradi, ale u nich je to taky tezky, protoze se casto ptaji a my strasne neradi lzeme a vzdycky se cejtime divne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.8.18 20:17

Noo my to vykecali moji babicce a nejlepší kamarádce, joo a mojí kadeřnici kvuli barveni vlasu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pockam alespon do potvrzeni srdíčka a pak přemýšlím, jak to oznámit, jednoho kuliferdu uz doma mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 20:49

Poprvé i podruhé jsem to práskla hned. Teď si dávám na čas, ale dlouho už to asi nevydržím :mrgreen: Tchyně před šesti lety dostala test pod stromeček tak tentokrát musím vymyslet něco jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 10:18

@Pajuska93
Ja jsem taky premyslela, kdy to reknem zabce…ona moc touzi po sourozenci.
Ale bojim se-kdyby se cokoli stalo, aby z toho nebyla smutna. Asi ji to reknem nejdriv v 10tt…to uz to riziko je mensi.
Mam za sebou nedavny ZT. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.8.18 10:52

@Adik26 Tak to ja to synovi už řekla, ale on je malý, jsou mu 2 roky právě dnes :srdce: spíš mi jde o to, jak to oznamit rodině. Me minulé tehu jsme dávali pod stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.8.18 11:37

@Pajuska93 Co takhle malému pořídit tričko „velký bratr“ nebo tak něco? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
6.8.18 11:41

@Ivulita ja pritelovi koupila pro prcka dupacky tatinkova nejrychlejsi spermie :-D u nas je to doslova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.18 11:42

Holky a jste těhotné poprvé nebo už máte doma děti? Já jsem těhotná poprvé a je mi 27 let. A myslím že to bude holka :mrgreen: co vy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.18 11:44

@Srabek já chtěla udělat něco podobného, ale nakonec jsem mu prostě jen ukázala test, každopádně dojemné to bylo velmi i tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.8.18 12:21

@Ibet177 Ja taky prvni a je mi 25.. :dance: Kazdopadne pohlavi je mi fuk, tipovat si netroufam, pockame si, co nam rekne pan doktor, az to bude poznat! :lol: :srdce: Driv jsem strasne touzila po holcicce, ale tim, ze jsme to s tim plozenim taky nemeli uplne jednoduchy (oproti jinym teda pohoda, ale jednoduchy to taky nebylo), tak se ted hlavne modlim, aby bylo vsechno v poradku, holka-kluk, je to jedno.. :P I kdyz je fakt, ze se mi par dni pred pozitivnim testem zdalo, ze se mi narodil Honzik.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.18 12:52

@KarolB me je to taky úplně uplne úplně jedno co to bude. Ale takove to tušení mám na Holku. No já zas mám sny o dvojcatech :dance:. A kdy máš první kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.8.18 13:24

Ahojki vsem…rada bych se k Vam pridala…dneska jsem poprve v zivote po celkem trech letech snazeni videla svuj vlastni pozitivni tehotensky test :srdce: …kdyz jsem uvidela tu druhou carku, tak jsem tomu neverila a hnedle jsem si udelala dalsi :lol: …na kontrolu ke svemu gyndr jdu hned zitra- jsem po inseminaci a navic jsem mela hodne nizkou sliznici, tak abych nic nezanedbala (mimochodem mi pri te inseminaci mi v CAR bylo receno, ze vzhledem k te nizke sliznici to jinak nez umelym oplodnenim nepujde :lol: )…jake jste mely pocity kdyz jste videly pozitivni test?…ja zacala bulet- radosti a strachem soucasne…pritel to jeste nevi- za prve mu to chci rict osobne a za druhe bych to chtela mit potvrzene i od doktora…jenze tim, ze jsme dojizdeli do CAR tak ma o mem cyklu velmi presne informace a kazdy den se me pta jestli jsem to dostala…doufam, ze se mi to podari ututlat, rada bych to oznamila v nejakem vetsim stylu (myslim tim treba v noci pod hvezdami v tu nejromantictejsi chvili a ne treba na billboardu :D )…ale absolutne nedokazu odhadnout co udelam, az ho dneska uvidim :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.18 14:00

@Piiimiii
Juuu moc gratuluji, tohle jsou nádherné čárky. Tvůj přítel prožívá těhotenství stejně jako ty proto si myslím že by tu radostnou zprávu měl vědět co nejdříve zejména pokud je tak nedočkavy a nateseny jako ty. A není důležité v jakém okamžiku mu to oznámis ale důležitá je ta podstata tě informace, a to je to že bude tatínkem a ta radost je úplně stejně veliká reknesli mu to pomocí hádanky pod hvězdáma nebo prostě upřímně až se vrátí z práce domů. Já měla v plánu tady dělat nějaké překvapení a okolky ale pak prostě sem si uvědomila že ta radost bude stejna tak nebo tak. Takze pokud to nevydržís do prvni kontroly tak si nelam hlavu, bude na tom úplně stejně jako ty. :srdce: :srdce: :srdce: přeju ti moc moc štěstíčka a hlavně aby vše šlo jako po másle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.8.18 14:25

@Ibet177 No ja uz byla pred 2 tydny a byl videt vacek.. :dance: Ted jdu ve ctvrtek., to budu 7+1tt a to uz bude srdicko… :srdce: Jinak pri tom prvnim usg byly videt prave dva vacky, ze to vypada na dvojicky, ale ten druhy byl strasne malickaty, takze to pry spis vypada, ze zanikne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.8.18 14:26

@Piiimiii Moc gratuluji, po 3 letech uz je to opravdu vymodlene detatko.. :hug: Hlavne at je vse v poradku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí