Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
3.8.18 13:29

@KarolB hale klidne i 20 takovy problemy co mam s vahou by nechtel nikdo radej bejt boubelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
3.8.18 21:29

Jak ja jsem rada, ze v tom nejsem sama :) jsem sice hubena, ale o to vic si s momentalnim nafouklym brichem pripadam jako hrosice :lol: skoro se az bojim, ze to na mne bude videt fakt brzo a ja to budu muset vyslepicit okoli driv, nez jsem chtela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
3.8.18 21:48

Ahoj,

také se s dovolením přidám. K oplodnění došlo téměř jistě 6/7, takže mi termín vychází na přelom března/dubna. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
3.8.18 22:23

@mostar dnes me videl po delsi dobe bracha a povida ty jo ty mas pandero ty si snad v 6 mesici ne? A jeho mlada no takhle ja vypadala ve 4 ,ale tak co, de znat aspon ze prcka nejak nesidim :P :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.8.18 09:11

@Ivulita ahojda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.8.18 09:14

Ahoj holky, tak jsem docetla posledni pismenka :) zdravim nove prichozi tehulky :D mne to vcera nedalo a sla jsem jeste znovu na krev, v pocitaci mely jeste moje původní hodnoty, 24.7. 63j., 30.7. 822j, vcera uz 4281j.,tak snad bude vse ok a v utery na uzv. Holky, cetla jsem tu, jak jste na tom s vahou, mam 20kilo, ktery bych rada venovala :D pred prvnim tehu jsem mela 90kg, na sale 107. Po 9letech jsem se rozvadela a spadla na krasnych 80kg, rok a pul po rozvodu jsem poznala sveho soucasneho manzela a jsem opet na 100kg, manzel mi rikal,ze vypadam mnohem lip, nez na zacatku, tak mu verim, ale ja se v tom necitim, ji ak merim 185cm, takze ani vyska me moc nebavi :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
4.8.18 09:41
@Misikra píše:
Ahoj holky, tak jsem docetla posledni pismenka :) zdravim nove prichozi tehulky :D mne to vcera nedalo a sla jsem jeste znovu na krev, v pocitaci mely jeste moje původní hodnoty, 24.7. 63j., 30.7. 822j, vcera uz 4281j.,tak snad bude vse ok a v utery na uzv. Holky, cetla jsem tu, jak jste na tom s vahou, mam 20kilo, ktery bych rada venovala :D pred prvnim tehu jsem mela 90kg, na sale 107. Po 9letech jsem se rozvadela a spadla na krasnych 80kg, rok a pul po rozvodu jsem poznala sveho soucasneho manzela a jsem opet na 100kg, manzel mi rikal,ze vypadam mnohem lip, nez na zacatku, tak mu verim, ale ja se v tom necitim, ji ak merim 185cm, takze ani vyska me moc nebavi :? :lol:

To já bych si trochu tvé výšky ráda vzala, já měřím 156 cm, takže předpokládám, že za pár měsíců budu doslova koule :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.18 09:52

@Srabek no tak to je dobry :lol: :lol: bracha gentleman :mrgreen:
Jako uz vcera na me divne kamaradi koukali, ze jsem si na fotbale nedala ani pivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
4.8.18 09:56

@mostar Taky jsem dneska zvedava.. :lol: Mame ve meste pristavni dlavnosti, tak jsem zvedava, jak zakecame to, ze nepiju a ze musim byt do 19:00 doma.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.8.18 13:02

Hezke poledne, mohu se k vam take pridat?
Zatim mi kalkulacka ukazala termin 3.4. Ja si myslim +- par dni.
Doma mam 7letou slecnu z drivejsiho vztahu. S partnerem je to ted nase druhe tehotenstvi-1. bohutel v 6tt ukonceno.
Vcera jsem byla na kontrole-ackoli jsem tak brzy nechtela, ale sestra mi bez prohlidky nechtela napsat utrogestan, ktery beru na podporu-mela jsem jeste z minula.
No a doktor videl jen gestacni vacek-zatim prazdny…7mm. Pry je to jeste male-tak nevim, zda by tam uz nemel byt naznak alespon zloutkoveho. Vcera jsem byla tak 5+0, 5+3…
Co myslite? Ja se nervuju aby tam prcek byl :think:
Preji vam vsem bezproblemove tehulkovani :) :kytka: :kytka: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
4.8.18 13:29

@Adik26 ja si myslim ze je to ok kord po mych zkusenostech . ja mela v udajnych 6+0 pouze gestacny a uz sme mysleli ze je to v … Ale moje diskuze 6+2 a pouze bublinka kde myslim ze si psala ti napovi ze v 7+0 sem mela uz krasny srdicko . takze mysli pozitivne :hug: a muzes mit posunutou ovulaci a to u me byt nemohlo sem po ivf . drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.8.18 15:38

@Srabek
Ano…psala jsem tam. Cele jsem to precitala.
S tou ovulaci nevim: 10.7. Byl velmi pozitivni ovu test. Den pred tim negativni a 11.7. uz carky slably. Sex byl jen 10.vecer a 11.rano-ja pak odjela s dcerkou na prazdniny.ale 12.a13.7.mne bolelo bricho…myslim si, ze 12.7. Doslo k oplodneni. Pak sex uz nebyl-ja se vratila a uz jsem citila, ze jsem tehu a ted se bojime sexovat.Takze to takto vychazi.ja na netu nasla tabulku a 7mm gestacni vacek odpovida 5+0-5+6......ale dle jinych zdroju by mel byt uz i zloutkovy vacek…takze nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.18 20:37

@KarolB tak jaká byla výmluva? Zánět močáku? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
4.8.18 21:15

@mostar Nakonec jsme tam nesli.. :lol: Bylo mi zle a byla jsem strasne unavena, ze bych tam sebou urcite nekde svihla.. :roll: Tak jsem si hezky pospala a pak jsme se alespon na chvili sjeli vykoupat na pisak.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.18 21:44

@KarolB jo ta únava je hodně otravná :roll: obzvlášť teď v těch vedrech, a to nemluvim o práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí