Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1645
1.8.18 18:50

@Misikra Presne tak! :srdce: Zrovna jsem rikala, klidne at je mi zle, bolej me prsa, vsechno mozny, hlavne at je prcek zdravej.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.8.18 07:05

Dobre rano holky, chtela jsem se zeptat, jak to mate s priznaky? Co si pamatuju, tak jsem pri prvnim tehu byla unavena a porad bych spala, tehdy i v praci a mela jsem sileny chute, takze cinskou polivku jsem v prosinci zajidala nanukama :mrgreen: ted akorat dvakrat jsem mela podivny jidlo, manzel nechapal, chleba s pomazankovym maslem s prichuti krenu a na tom domaci houbovocesnekova jak se rika s*acka, ale obed prekonal, jatrova omacka s ryzi, do toho jsem si zamichala majonezu a k tomu rajcatovo okurkovej salat :mrgreen: kazdopadne to je asi vsechno, krome obedu do sebe nejsem schopna nic nasoukat, nemam vubec chut k jidlu a co jeste hur, trpim nespavosti, usinam kolem 1 rano, od peti uz se jen prevaluju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
2.8.18 07:35

Ahoj holky muzu se pridat jsem sice 7+3 po ET ale vypada to na pozdejsi i kdyz to nikdo nechape :-) tak to taky tipuju prave na prelom brezna-dubna . jinak mame uz prokazane krasne srdicko a jelikoz sem vcera malinko zaspinila tak dokonce od dvou doktoru ,ale pry jsme v poradku . obcas lepsi nevedet :-) a @Misikra priznaky nemam skoro zadny obcas mi plave zaludek ale ani nezvracim prsa me boleli akorad na zacatku ted lehce ale vlci hlad mam . pritel 115 kg mi porad povida ze mu vsechno sezeru ale zadne zvlastni chute spis na vse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
2.8.18 08:17

@Misikra Me se akorat v tech vedrech dela v aute spatne od zaludku, sem tam me boli podbrisek a prsa a taky se budim brzy rano. Dneska jsem vyjimecne spala az do pul 7. :lol: Jinak zadny chute atd nepozoruju, spis jsem hodne zizniva, klidne vypiju 3 litry za den, to jsem predtim flakala. Taky ale porad curam.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
2.8.18 08:19

@Srabek Vitame.. :mavam: Ja nemam chut kolikrat vubec na nic.. :lol: Kdyz uz, tak treba jen na zmrzku nebo tak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
2.8.18 08:22

@KarolB s tim spanim to mam taky a dneska skoro do 7 a to se este budim v noci na zachod :-) ale pak musim dat slofika po obede :-) to ja driv nejedla skoro vubec memela sem potrebu a ted s nim celou pizzu a pritel zrout jen 3/4 :-) uzivam si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 08:53

Ahoj holky :mavam: Přidávám se k vám. Já jsem k dnešku 5+5tt. U doktorky jsem byla už před dvěma dny, kvůli docela silným bolestem v podbrisku a v kříži. Zatím mi jen potvrdila, že je vše tam, kde má být a napsala mi nějaké tobolky na bolesti, protože jsem kvůli nim ani nespala. Na další kontrolu mám jít až ke konci srpna :think: Jinak jak zvládate ty horka? Mě stačí vyjít ven a sednout do auta a udělá se mi zle, začnou bolest záda a motá se mi hlava :nevim: Do toho se teď stehujeme..vybrali jsme si skvělý období :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
2.8.18 08:59

@Dominika1501 Az na konci srpna jo? 8o Ja jsem dva dny napred od tebe a jdu na utz pristi ctvrtek.. :P Modlim se, at je vsechno v poradku. :andel: Ty bolesti nezavidim. Me boli bricho obcas taky,ale neni to nic hroznyho, co by se nedalo vydrzet.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
2.8.18 08:59

@Dominika1501 ty bolesti jsem mela taky . diky bohu to bylo asi jen tyden . Budilo me to v noci . ted uz dobry . Motani hlavy nepoznam beru utrogestan a prednison a po ted se mi toci hlava celou dobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
2.8.18 09:11

Ahoj holky, vítám nově příchozí @Srabek a @Dominika1501 :mavam: Co se příznaků týče, tak vlčí hlad, bolest prsou a časté chození na wc :mrgreen: plus teda náladovost, já jsem od přírody cholerik, ale tohle je mazec, už lezu na nervy i sama sobě, musela jsem začít brát hořčík a je to mnohem lepší :mrgreen: :andel: Jinak já se k doktorce objednám až v pondělí na čtvrtek nebo pátek, aby už bylo vidět :srdce: to už bych měla být v 7tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 09:12

@KarolB Taky jsem se divila, ale mám prý dojít jen kdyby byly problémy nějaký. Na jednu stranu si říkám, ze už budu v nějakým 9tt a ze by mimi mělo jít už hezky vidět :think: Ale je to fakt z dlouho no..se nemůžu dočkat :D

@Srabek Mě to vzbudilo dneska v noci a brzo ráno zas :nevim: Utrogestan beru taky. Tak je možný, že ta hlava je z toho. Ale že by mi nějak zabíral se říct nedá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
2.8.18 09:19

@Dominika1501 utrogestan je na udrzeni to nemas na ty zada . me na to normalne zabral paralen . me utrogestan psali este pred ET a proto vim ze se mi hlava toci z nej a ty prsa mi po nem ze zacatku zlobily dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
2.8.18 09:19

@Dominika1501 Me tedka dava zabrat, abych pockala 14 dni. :lol: Ted uz si teda pockam jen tyden, ale porad si rikam, jestli je vsechno v poradku, jestli se vyvyji jak ma, no blazen.. :roll: :mrgreen: Jinak mam holky taky utrogestan.. :mrgreen: Plus mame zakazany sex a mam se ted idealne vyhybat slunicku a neprehrivat se.. Hahaha…Ha.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
2.8.18 09:21

@KarolB mi ani nemluv o cekani ja vcera lehce spinila a hned jela k doktorce a vse ok a prej je to normalni a ja se pripadam jako histerka a poradna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.18 09:22

@Pajuska93 Vidíš..na naladovost bych zapomněla :lol: To jsme na tom stejně a docela se divím příteli a jeho trpělivosti. Dřív když jsem měla z ničeho nic špatnou náladu, tak se po chvilce naštval taky. Teď jde vidět jak se parkrat zhluboka nadechne, když mě to chytne a je ji sluníčko :lol:
Tak pak dej vědět jak jsi u doktorky dopadla. Já chtěla jít taky později, ale ty bolesti jsou fakt něco..hlavně mě k tomu dohnal takhle brzo ten můj, protože měl strach aby nebylo něco špatně..a já vlastně taky. Je to moje první těhotenství a jsem trosku vyjukana. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí