Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KarolB
Muzu se te jen informativne zeptat, jak velky jsi mela gestacni vacek? To jsi byla tedy 5+1…asi jako ja. Ja mela 7mm a doktor rikal, ze je to jeste male…ale dle tabulek na netu to souhlasi…trochu me vystrasil… ![]()
@Srabek píše:
@Ivulita ja pritelovi koupila pro prcka dupacky tatinkova nejrychlejsi spermieu nas je to doslova
To je hezky
asi se budu opicit…ale az b7de prcek vetsi…abych to nezakrikla ![]()
@Piiimiii
Take gratuluji a obdivuji vydrz a vse okolo toho…neni to vubec jednoduche.
Preji hodne stesti a at carecka krasne sili. ![]()
@Adik26 Byla jsem v 5+2 a vacek mel 1cm.
Ale bud v klidu, tchyne mela myho muze na 5tt 6mm..
A pak se narodil a mel 4 200 gramu..
![]()
Ahoj holky
Ráda bych se přidala k Vám do diskuze. Je mi skoro 34 let. Mám 12-ti letou dceru z předchozího manželství. Jedná se o me druhé těhotenství. Dnes jsem 5+1. Včera na UZ měl gestacni vacek 9 mm. Dr.říkala ze se ještě nemám radovat a počkat na srdeční akci,tak se modlim,aby bylo vše o.k.
Trpím momentálně na migreny,jsem unavená…
Jak se máte vy?
@KarolB
Ja prave nevim, jestli by uz v tom vacku nemel byt videt alespon zloutkovy vacek a naznak plodu…ja mela zatim vacek prazdny
@jeane84
Ahoj
Mne je furt soufl a mota se mi hlava…takze asi normalka ![]()
Muzu se zeptat…uz dr videl ve vacku udek?
Ja byla cca 5+0 a vacek 7mm bez pludku…taky se zatim radeji neraduji. Minule tehu jsem mela v 6tt prazdny vacek-asi 6mm ![]()
@Adik26 To vubec netusim, me se snad ani o zadnym zloutkovym vacku nezminoval a vubec ani netusim, jak to ma byt.
Mozna lip..
Niceho jsem si vevnitr ale nevsimla, co si pamatuju, tak to bylo akorat bile ohraniceny kolecko s cernym vnitrkem a vedle nej to sami akorat mnohem mensi..
Ver, ze to bude v poradku. Nic jineho nam stejnak nezbyva, nez verit..
![]()
@Ibet177 píše:
Holky a jste těhotné poprvé nebo už máte doma děti? Já jsem těhotná poprvé a je mi 27 let. A myslím že to bude holkaco vy?
Podruhé, ale poprvé to nedopadlo. Taky mám tušení, že to bude holčička ![]()
@KarolB
Mas pravdu. Stejne s tim nic neudelame. Musime doufat a verit, ze ty nase bublinky budou hezky rust.
Moc jsi me uklidnila-dekuji ![]()
Zloutkovy bys poznala-je to takove bile kolecko uvnitr-vyzivuje pludek, dokud se nevytvori placenta.
ale viditelny bude asi pozdeji, tak muzeme byt zatim v klidu a tesit se ![]()
@jeane84
Aha…tak snad priste uz take uvidim. Ted je to kazdy den velky pokrok. ![]()
@Ibet177 me je 24 a cekam druhé
synovi jsou dnes 2 roky
je mi jedno co to bude, myslim si ze kluk, protoze v rodine jsme jen 2 holky, ja a sestrenka ![]()
@Ivulita jojo, neco takoveho me napadlo, asi to tak provedeme ![]()
@Piiimiii moc gratuluji a drzim palce at to vyjde
![]()
@jeane84 ahojda
co se tyce tehu priznaku, tak caste chozeni na wc, zvysena citlivost na pachy a pak taky hrozne neprijmna a trapna záležitost - plynatost
![]()
Haha já taky ta plynatost, a taky mívám docela píchání v prvem vaječníků, tak 3× za den kratší popichovani něco jako při MS , měla ste to některá taky? Bojím se minodelozniho, ale zatím nespinim ani nekrvacim. Akorát mám docela dost takový mokrý pocit neustále, jakoby průhledno bílý vytok
pořád lítám na zachod jestli to není krev
máte to taky? Nebo spíš, myslíte že je to normální? ![]()