Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
6.8.18 14:45

@KarolB
Muzu se te jen informativne zeptat, jak velky jsi mela gestacni vacek? To jsi byla tedy 5+1…asi jako ja. Ja mela 7mm a doktor rikal, ze je to jeste male…ale dle tabulek na netu to souhlasi…trochu me vystrasil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 14:46
@Srabek píše:
@Ivulita ja pritelovi koupila pro prcka dupacky tatinkova nejrychlejsi spermie :-D u nas je to doslova :-D

To je hezky :lol: asi se budu opicit…ale az b7de prcek vetsi…abych to nezakrikla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 14:49

@Piiimiii
Take gratuluji a obdivuji vydrz a vse okolo toho…neni to vubec jednoduche.
Preji hodne stesti a at carecka krasne sili. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.8.18 14:54

@Adik26 Byla jsem v 5+2 a vacek mel 1cm. :srdce: Ale bud v klidu, tchyne mela myho muze na 5tt 6mm.. ;) A pak se narodil a mel 4 200 gramu.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.8.18 18:45

Ahoj holky
Ráda bych se přidala k Vám do diskuze. Je mi skoro 34 let. Mám 12-ti letou dceru z předchozího manželství. Jedná se o me druhé těhotenství. Dnes jsem 5+1. Včera na UZ měl gestacni vacek 9 mm. Dr.říkala ze se ještě nemám radovat a počkat na srdeční akci,tak se modlim,aby bylo vše o.k.
Trpím momentálně na migreny,jsem unavená…
Jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 19:02

@KarolB
Ja prave nevim, jestli by uz v tom vacku nemel byt videt alespon zloutkovy vacek a naznak plodu…ja mela zatim vacek prazdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 19:05

@jeane84
Ahoj
Mne je furt soufl a mota se mi hlava…takze asi normalka :)
Muzu se zeptat…uz dr videl ve vacku udek?
Ja byla cca 5+0 a vacek 7mm bez pludku…taky se zatim radeji neraduji. Minule tehu jsem mela v 6tt prazdny vacek-asi 6mm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.8.18 19:16

@Adik26 To vubec netusim, me se snad ani o zadnym zloutkovym vacku nezminoval a vubec ani netusim, jak to ma byt. :nevim: Mozna lip.. :lol: Niceho jsem si vevnitr ale nevsimla, co si pamatuju, tak to bylo akorat bile ohraniceny kolecko s cernym vnitrkem a vedle nej to sami akorat mnohem mensi.. :lol: Ver, ze to bude v poradku. Nic jineho nam stejnak nezbyva, nez verit.. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.8.18 19:23

Tak já měla gestacni vacek se žloutkovym vackem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.8.18 19:26
@Ibet177 píše:
Holky a jste těhotné poprvé nebo už máte doma děti? Já jsem těhotná poprvé a je mi 27 let. A myslím že to bude holka :mrgreen: co vy? :srdce:

Podruhé, ale poprvé to nedopadlo. Taky mám tušení, že to bude holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 19:47

@KarolB
Mas pravdu. Stejne s tim nic neudelame. Musime doufat a verit, ze ty nase bublinky budou hezky rust.
Moc jsi me uklidnila-dekuji :hug:
Zloutkovy bys poznala-je to takove bile kolecko uvnitr-vyzivuje pludek, dokud se nevytvori placenta. ;) ale viditelny bude asi pozdeji, tak muzeme byt zatim v klidu a tesit se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 19:49

@jeane84
Aha…tak snad priste uz take uvidim. Ted je to kazdy den velky pokrok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.8.18 20:12

@Ibet177 me je 24 a cekam druhé :) synovi jsou dnes 2 roky :srdce: je mi jedno co to bude, myslim si ze kluk, protoze v rodine jsme jen 2 holky, ja a sestrenka :mrgreen:
@Ivulita jojo, neco takoveho me napadlo, asi to tak provedeme :)
@Piiimiii moc gratuluji a drzim palce at to vyjde :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.8.18 20:15

@jeane84 ahojda :palec: co se tyce tehu priznaku, tak caste chozeni na wc, zvysena citlivost na pachy a pak taky hrozne neprijmna a trapna záležitost - plynatost :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.8.18 20:23

Haha já taky ta plynatost, a taky mívám docela píchání v prvem vaječníků, tak 3× za den kratší popichovani něco jako při MS , měla ste to některá taky? Bojím se minodelozniho, ale zatím nespinim ani nekrvacim. Akorát mám docela dost takový mokrý pocit neustále, jakoby průhledno bílý vytok :oops: pořád lítám na zachod jestli to není krev :zed: máte to taky? Nebo spíš, myslíte že je to normální? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí