Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5114
3.8.18 11:53

@Lucinda55 tak kdyz si tentokrat tak daleko tak to urcite vyjde :hug: musi :* muj sen bylo vzdycky dvojcatka :* a mas vetsi pravdepodobnost ze alespon jedno zustane i kdyz bych ti prala obe kord kdyz pises ze si starsi tak uz na dalsi ivf kvuli sourozenci chtit nebudes vid ? Me je 30 a porad este doufam ze budu mit 3 deti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 11:56

@Lucinda55 ja neresim vahu . Ja myvala driv 80 kg na mych 160 cm ale ze zdravotnich duvodu sem radikalne zhubla takze mi se doma radujeme za kazde kg navic :-) pritelovi se spis libi boubelky a styska se mu po mych spickach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
3.8.18 12:38

Čau ženský, tak se k Vám taky přidávám :)
Já bych měla být 4+6, každopádně k doktorce se objednám až po její dovolené za 10 dní. Taky jsem dost nedočkavá teda, ale musím vydržet :lol:
No a teda nevím, jak rozlišit těhotenské nevolnosti od nevolností z toho nechutnýho vedra, ale furt se mi motá hlava, žaludek jak na vodě, lehká bolest hlavy (docela hustá kocovina). Tak snad si to vyberu teď a pak už bude jen dobře :)
Je to první pokus, první dítě, tak jsem z toho taky trochu vyjukaná :))
@Srabek mám to stejně s těmi dvojčaty, vždycky jsem si je přála s tím, že si odbudu peklo a pak bude klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 12:44

@mostar to ja nemyslela kvuli odbyti ale prala sem si vzdy 3 deti :hug: ono je lepsi ze pujdes za tech 10 dni aspon uvidis uz embrijko se srdickem a ne jen treba ten prvotni vacek jako sem to mela ja a to bylo 6+0 ostatni tam myvaji uz vic a u me tam nebylo nic a akorad me to vynervovalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.8.18 12:54

Vitam nove příchozí :mavam: :mavam:

Devcata, ja myslimze uz zapocaly tehu chutě :mrgreen: muj dnesni obed :andel: jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
3.8.18 13:02

@Pajuska93 Zavidim ti ty chute.. :lol: Ja do sebe ted horko tezko nasoukala obed.. :lol: Je mi blbe a hrozne me boli hlava.. :zed: Uz jsem si vzala magne b6 a ted cekam jak na smilovani, az prijede chlap z prace a priveze mi paralen.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 13:03

@Pajuska93 to by nam teda nestacilo :-D mi uz sme po o 8o hovezi gulas s kopcem testovin . pul toho zlutyho melouna a broskev :-D cekam malyho kanibala ( tak rikali priteli jako malymu, vse jim sezral :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 13:04

@KarolB paralen je na to hodne dobrej az zabere tak koukej taky neco zpapat prcek to potrebuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
3.8.18 13:10

@Srabek Prave.. Uz mi prijde, ze to zacina trochu povolovat, ale jeste ho tam soupnu, popijim jeste studenyho birela botanicals se zelenym cajem a po kazdym dousku je to trochu lepsi. Mame jet k nasim, tak nechci byt protivna.. :roll: :lol: K obedu jsem do sebe nasoukala plnenou papriku s dvema bramborama a u nasich urcite neco dobryho bude. Jinak ja jsem celkem oplacana, tak ma prcek z ceho brat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 13:17

@KarolB to u me moc zasob nema nemuzu se dostat prez 53 kg i kdyz to jsem mela naposled ve 20 od ty doby sem nemela vic jak 47kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
3.8.18 13:18

@KarolB no ja jedu odpo za brachou na grilovacku a bude muj oblibenej bucek mnami :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.8.18 13:20

@Srabek ty sklenicky acida byly nakonec 3 :mrgreen: ja jsem sirsi postavy, tak toho do sebe tolik dat nepotrebuju :mrgreen: a hlavne v tomhle vedru jedu jen na ovoci, zelenine a mlecnejch vyrobcich. Dat si gulas, tak jsem mrtva :mrgreen:
@KarolB to je mi te lito, snad to brzo polevi :pankac:

Ja jsem teda navic nafoukla jako balón, hruza. Vypadam jak v 6m :think: snad to brzy splaskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
3.8.18 13:20

@Srabek U nas se budou grilovat rybky! Ty zas miluju ja.. :lol: Ja ti klidne 10 kilo venuju.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
3.8.18 13:23

@Pajuska93 Taky mam pupik peknej.. :lol: Ale je taky desne nafouklej. Prijdu si hrozne tlusta uz ted a to je teprv zacatek.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
3.8.18 13:27

@KarolB přesně te chapu, pripadam si jak hroch :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie