Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucinda55 tak kdyz si tentokrat tak daleko tak to urcite vyjde
musi
muj sen bylo vzdycky dvojcatka
a mas vetsi pravdepodobnost ze alespon jedno zustane i kdyz bych ti prala obe kord kdyz pises ze si starsi tak uz na dalsi ivf kvuli sourozenci chtit nebudes vid ? Me je 30 a porad este doufam ze budu mit 3 deti ![]()
@Lucinda55 ja neresim vahu . Ja myvala driv 80 kg na mych 160 cm ale ze zdravotnich duvodu sem radikalne zhubla takze mi se doma radujeme za kazde kg navic
pritelovi se spis libi boubelky a styska se mu po mych spickach ![]()
Čau ženský, tak se k Vám taky přidávám ![]()
Já bych měla být 4+6, každopádně k doktorce se objednám až po její dovolené za 10 dní. Taky jsem dost nedočkavá teda, ale musím vydržet ![]()
No a teda nevím, jak rozlišit těhotenské nevolnosti od nevolností z toho nechutnýho vedra, ale furt se mi motá hlava, žaludek jak na vodě, lehká bolest hlavy (docela hustá kocovina). Tak snad si to vyberu teď a pak už bude jen dobře ![]()
Je to první pokus, první dítě, tak jsem z toho taky trochu vyjukaná ![]()
@Srabek mám to stejně s těmi dvojčaty, vždycky jsem si je přála s tím, že si odbudu peklo a pak bude klid ![]()
@mostar to ja nemyslela kvuli odbyti ale prala sem si vzdy 3 deti
ono je lepsi ze pujdes za tech 10 dni aspon uvidis uz embrijko se srdickem a ne jen treba ten prvotni vacek jako sem to mela ja a to bylo 6+0 ostatni tam myvaji uz vic a u me tam nebylo nic a akorad me to vynervovalo ![]()
Vitam nove příchozí
![]()
Devcata, ja myslimze uz zapocaly tehu chutě
muj dnesni obed
jak jste na tom vy?
@Pajuska93 Zavidim ti ty chute..
Ja do sebe ted horko tezko nasoukala obed..
Je mi blbe a hrozne me boli hlava..
Uz jsem si vzala magne b6 a ted cekam jak na smilovani, az prijede chlap z prace a priveze mi paralen.. ![]()
@Pajuska93 to by nam teda nestacilo
mi uz sme po o
hovezi gulas s kopcem testovin . pul toho zlutyho melouna a broskev
cekam malyho kanibala ( tak rikali priteli jako malymu, vse jim sezral
)
@KarolB paralen je na to hodne dobrej az zabere tak koukej taky neco zpapat prcek to potrebuje ![]()
@Srabek Prave.. Uz mi prijde, ze to zacina trochu povolovat, ale jeste ho tam soupnu, popijim jeste studenyho birela botanicals se zelenym cajem a po kazdym dousku je to trochu lepsi. Mame jet k nasim, tak nechci byt protivna..
K obedu jsem do sebe nasoukala plnenou papriku s dvema bramborama a u nasich urcite neco dobryho bude. Jinak ja jsem celkem oplacana, tak ma prcek z ceho brat.. ![]()
@KarolB to u me moc zasob nema nemuzu se dostat prez 53 kg i kdyz to jsem mela naposled ve 20 od ty doby sem nemela vic jak 47kg
@KarolB no ja jedu odpo za brachou na grilovacku a bude muj oblibenej bucek mnami ![]()
@Srabek ty sklenicky acida byly nakonec 3
ja jsem sirsi postavy, tak toho do sebe tolik dat nepotrebuju
a hlavne v tomhle vedru jedu jen na ovoci, zelenine a mlecnejch vyrobcich. Dat si gulas, tak jsem mrtva ![]()
@KarolB to je mi te lito, snad to brzo polevi ![]()
Ja jsem teda navic nafoukla jako balón, hruza. Vypadam jak v 6m
snad to brzy splaskne
@Srabek U nas se budou grilovat rybky! Ty zas miluju ja..
Ja ti klidne 10 kilo venuju.. ![]()
@Pajuska93 Taky mam pupik peknej..
Ale je taky desne nafouklej. Prijdu si hrozne tlusta uz ted a to je teprv zacatek.. ![]()