Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
6.8.18 20:34

@Pajuska93 časté chození na WC mam taky. K tomu teď ta bolest hlavy spojená s :poblion: ,únava a mam celkově pocit „velkého tepla“
Přítel se směje,ja byla vždy zimovriva a teď jsem taková „teplejší“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.18 20:47

@Ibet177
Vytok v tehotenstvi je uplne normalni. Nesmi zapachat nebo svedit :)
Take mam -ale spis od utrogestanu asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
6.8.18 21:17

Ahoj holky :-) jestli můžu,ráda se k vám přidám :-) také bych teď měla být 5+3 a 22.8 jdu na UTZ a strašně se bojím! S přítelem jsme se snažili necelé 3 roky a jinak máme doma jeste 5 letou (v říjnu) princeznu Janičku :srdce: ..takže DOUFAME,ZE TED UZ TO KLAPNE! :D …Jinak tedy, je mi 26 a jmenuji se Anna (Anča :lol: ) jo a holky, teda nejsem vůbec hubená,spíše naopak,ale mám brutálně obrovský břicho ???? ..to už asi neschovam, strašně mi za poslední týden narostlo, nafouknulo se :-) :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
6.8.18 21:26

@Ibet177 Taky mě tak různě popichuje, řekla bych, že to bude normální.

Jediné, co mě překvapuje je, že mi absolutně není nevolno, ani jedinkrát jsem nezvracela, jenom ta šílená únava. Dnes jsem odpoledne prospala více než 2 hodiny :oops: Jinak zítra jdu k dr., snad už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.8.18 22:29

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dnes jsem 5+2tt,mé druhé těhotenství. Všem jinak tiše gratuluji a přeji aby vše bylo v pořádku.Dnes jsem se byla objednat k doktorovi a jsem objednana na středu .Vím je to brzy ale mám celiakii a léčim se ze štítnou žlázou,tak bych nerada něco zanedbala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
6.8.18 22:52

@Bea29 Ahoj :-) vítej…chápu, já kvůli SZ nemohla otěhotnět a teď v únoru jsem byla v Motole na vyndání celé SZ. A dikybohu se zadařilo! Teď aby bylo jen vše v pořádku. Držím ti moc palce! Moje Dr má ted 14 dovču,tak snad už to tam bude ťukat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.8.18 23:05

@Anne20 děkuji,neboj určitě bude :srdce: . Puvodne jsem chtěla počkat ale nedalo mi to jistota je jistota .Byla bych rada aby bylo vše ok.
Jinak mi termin podle MS vychazi 6.4.Tak uvidime jak to bude sedět.Cca před týdnem jsem 14 dni měla bolesti v podbřišku a prsa mě šíleně bolela ale pomalu se to mírni a po x letech se mi začaly dělat bedary :lol: a semtam na mě padá únava.Zatím to ví jen přítel .Na oznameni ostatnim si chci chvili počkat.Pri prvnim těhu jsme to taky tajily až po potvrzení dr.jsem to akorat řekla mamce a pak to to postupně každý na mě poznal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 03:38

@Ibet177 No samozrejme jsem mu to rekla hned vcera…radost byla velika :srdce: …ale jsem rada, ze jsem vydrzela aspon do sdeleni z oci do oci a ze jsem mu to treba hned nevolala nebo neesemeskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 03:39

@KarolB Tak tak, hlavne at jsou prcci zdravi a rostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 03:40

@Adik26 Taky ti (a vlastne nam vsem) budu drzet palce, at vsechno pokracuje na vybornou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 03:49

Jinak zdravim vsechny nove prichozi :mavam: …co se tyka jeste informaci o me, tak mi bude za mesic 30, je to me i partnerovo prvni miminko, dokonce bude i prvni vnuk/vnucka v obou rodinach (pokud tedy nasi sourozenci nemaji take sladke tajemstvi :D )…co se tyka priznaku, tak mam ty klasicke- citliva prsa a citim se proste jina (jako s nejakym novym vnitrnim hlasem :lol: ) a taky mam zazivaci potize (ne, ze bych zvracela, ale posledni tyden se mi strida prujem se zacpou, takze parada)…ohledne oznamovani teto novinky jsme si s pritelem rekli, ze vydrzime 12 tydnu…ovsem v zari budu slavit svoji 30 a uz vidim, jak se vubec nikdo nebude divit, ze na vlastni oslave nepiju :lol: …takze si myslim, ze to vybalime tam…jen nas ceka dlouha cesta a neradi bychom pak nekoho zarmoutili spatnymi zpravami…chceme jit i na geneticke testy- v rodine se nam bohuzel u miminka vyskytl ne moc casty syndrom neslucitelny se zivotem :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.8.18 03:54

Jo a jeste holky, jak to mate s dodrzovanim vsech doporuceni pro tehotne?…ja teda nejsem zadny pijan ani kurak, ale ke konci cervence jsme byli na dovolene a tam teda jsem celkem radila (kazdy vecer nejaky ten alkohol, dokonce jak to nemam rada tak jsem i kourila vodni dymku)…ja jsem takova ta, co by vsechno chtela delat tak jak se ma ( to vite, znamenim panna a jeste ucitelka :lol: ), tak si ted rikam, jestli jsem ten zacatek nejak neprepiskla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 05:05
@Ivulita píše:
To já bych si trochu tvé výšky ráda vzala, já měřím 156 cm, takže předpokládám, že za pár měsíců budu doslova koule :oops: :lol:

Dobre rano :) tak ja ti prenecham tak 15cm, bude stacit? Mne uz ta vyska fakt nebavi, manzel je o 3cm mensi, neni to tak hrozny, nastesti (ex byl asi o 10 a jeste furt chodil shrbenej), ale hodne toho zneužívají lidi v obchodech, kdyz nedosahnou do vyssich regalu :D ale co hur, tak dcera ted ve 12letech meri 165 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 05:28

Holky, tak ja jsem dnes 6+2tt podle tabulky na netu, jdu na uzv, byla jsem pred 14dny, kdy jsme si sla po 14dnech nedostani ms pro dalsi vyvolavacku, tehdy na uzv nic nebylo, ale z krve se to poznalo, mela jsem 63jednotek, jeste jsem si byla dvakrat jako samoplatce, naposledy v patek a uz bylo 4281j. Je mi zle, strida se mi nespavost s unavou a jsem fakt nafoukla :lol: jinak u nas to vi manzel, mamka a nejlepsi kamaradi, jeste podle toho, jak dopadne dnes uzv, se s manzelem rozhodujeme, ze bychom to rekli me dceri z 1.manzelstvi, jeho detem to chceme zatim tajit :D No, a kdyz bude vse v pořádku, tak vzhleme k memu zdravotnimu stavu bych si rada vybrala i termin porodu :mrgreen: vim, blbost, ale bylo by to fajn. Moje maminka mela pred 22lety sve prvni vnouce na sve narozeniny, tak by bylo krasne, kdybych dala svemu tatkovi jejich posledni vnouce na jeho narozky 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 05:30

Jo, termi porodu, nedopsala jsem, jako prvni tak i tohle tehu bude ukonceno cisarem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí