Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zizulka2008 take bychom radi chlapecka-ale hlavne, kdyz miminko bude zdrave… ![]()
@rennelil píše:
Ahoj holkyposlední MS 23.6., dle kalkulačky jsem 6+2 tt. Zezacatku jsem měla bolesti břicha jako při MS ty mě drželi cca 10 dnů, teď jsou ty bolesti spise nárazové. Prsa mám citlivá a větší, jinak mi hrozně otikaji nohy
mám sedave zaměstnání nejsem úplně hubenour a v těch vedrech vážně trpím, takže jsem si nechala napsat PN, je tu někdo kdo má taky? A dnes jsem byla poprvé u lékařky, na ultrazvuku měl 4mm, srdíčko bilo a za 2 týdny jdu zase a v píšeme průkazku pokud bude vše fajn. Taky jsem se ptala na divné bolesti v pravém podbřišku,ktere jdou až do trisla, cítím to jakoby furt a vyloženě to nebolí a prý je to v pořádku, mela jsem hrozný strach z mimodelozniho tak jsem ráda že je vše ok
začátkem dubna bych měla mít termín
Tak to moc gratuluji
to jame na tom stejne, jsem taky 6+2, posledni ms jsem mela ale presne o den dele
jen jsem dnes mela zatim jen dutinku a v ni vacek,
jeste ne, na dalsi uzv jdu za 14dni. Asi taky zalezi na tom, kdy byla ovulka, kdy jsi ji asi mela? ![]()
@Adik26 to je samozrejme hlavne kdyz.to bude zdrave miminko
jen na manzela uz je tu trochu preholcickovano
syna by si moc přál ![]()
A gratuluji všem
![]()
@Adik26 Na FB zadas Dubnatka 2019 a musis ve vyberu zaskrtnout, ze chces jen skupiny. Tam ti vyjede, ma v obrazku deti s fialovejma kytickama..
![]()
Už tan jsem, jsem Ivet b. Story.. Pokud něco publikují na l stránku tak se to nezobrazí mým přátelům jako u jiných skupin ne??
@Misikra vůbec nevím
nepočítala jsem si ji
podle všeho mám být 6plus2 ale dle doktorky tak 6plus0, taky jdu za 14 dní
tak snad bude vše ok
Skupinka je uzavřená a nikdo kromě členů by neměl vidět ostatní členy a příspěvky. Já ji vytvořila a nikdo nic neviděl. Nechci aby to někdo vedel dokud to nemáme potvrzené. Skupinka je jen pro maminky s termínem porodu Duben 2019, nikdo jiný tam nepatří. Takže doufám, ze se vytvoří fajn kolektiv ![]()
Holky, mužu se zeptat, proč chodíte na neschopenku, když podle zákona vám zaměstnavatel musí dát práci, kterou zvládáte nebo vás nechat doma za plný plat? Já si endovedu představit být doma pořád…by mi hráblo
Já na neschopence nejsem. Zatím to ani nemám v plánu, ale proč ne když to jde. Odpočívat v klidu doma. Někde třeba jinou práci vhodnou pro těhotné nemají a tak se nedá nic dělat. Já mám naštěstí pohodovou kancelářskou práci, tak bych chtěla vydržet třeba do ledna.
@skorotehotna tak nevím jak to mají jiní, ale plno holek netravi celé těhotenství na PN, když má člověk nějaký problémy, tak má být v práci? Nedokážu si představit odbíhat co půl hodiny na WC zvracet ![]()
@Vendy Darlingová I když nemají, tak tě musí nechat doma za plný plat, pokud jako těhotná nesmíš dělat to, co doted deláš:)
@skorotehotna Pro někoho je třeba lepší byt doma. V práci třeba stres, nevolnost taky není fajn, odbihat na wc. Některé holky mají třeba i zdravotní problémy, tak je lepší když jsou v klidu.
Příspěvek upraven 07.08.18 v 15:05
@Vendy Darlingová Tak to je jasný, že pokud má někdo zdravotní problém. Mě jen přišlo, že prostě tu holky psaly-mám blbou práci, jdu na PN. Vždyt to vubec není nutné, pokud jsou ok.
@skorotehotna Ja jsem doma i kvuli problemum a ve finale se mi i neschopenka do budoucna financne vyplati lip nez kdyz bych chodila do prace. Chodila bych totiz jen na rano a na osmicky a tim by mi rapidne klesl plat a tim padem i prumer na materskou, kterej mam diky dvanactkam celkem vysokej. Je to vycurany, vim, ale zily mi to fakt netrha.
I tak si nedokazu predstavit, ze bych v techhle vedrech mohla v praci existovat.. ![]()