Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luccifera dokonce mají dvě děti ve stejném roce
leden a prosinec 2008 ![]()
Ahojj holky, chtěla bych se zeptat na Vaše názory, popřípadě jestli měl někdo podobný průběh, zárověň bych chtěla trochu uklidnit.
Poslední MS jsem měla 14.6.2018, nechráněný sex jsme měli s přítelem 2× a to 4.7. a 8.7., jelikož mám MS pravidelnou (po 28 dnech) měla se dostavit 12.7., MS se nedostavila, tak jsem si 16.7. udělala těhotenský test, kde mi vyšel duch. Jelikož nemám s těhotenstvím zkušenosti, dala jsem na sestřenku a objednala se na krev, 25.7. mi vyšlo HCG 90, ale 31.7. jsem začala špinit. 2.8. jsem šla pro jistotu znovu na krev a HCG bylo 2900, jelikož jsem pořád špinila, 6.8. jsem šla na kontrolu, ale na ultrazvuku nebylo nic vidět, jen malá bublinka a zvětšená sliznice, navíc mám prý zakloněnou dělohu. Takže jsem šla včera znovu na krev a HCG je teď 4600. Malinko špiním pořád, ale od včerejška beru Ascorutin, tak snad zabere. Má některá z Vás podobný zkušenosti prosím? Děkuji za odpovědi ![]()
@luccifera teď už jo. Ale občas se perou
Dcerka je taková velká slečna a malej je raubíř, kterej jí porad něco bere a provokuje. Ale někdy mají chvilky kdy by se láskou snedly ![]()
@Vendy Darlingová kdyby to nedelali, tak jsou divni, ja se s brasinem z lasky mlatila nonstop:D odkoukaváa jsem to z Xeny
@Slunéčkový den aaa tak to mám podobně, hlad jo, ale vlastně na nic chuť, obzvlášť teda ne na teplý jídlo v tom vedru
zachraňujou mě nektarinky a broskve ![]()
@Vendy Darlingová @luccifera ono to je hodně o povaze, my se ségrou jsme od sebe 5,5 roku a rozuměly jsme si vždycky (ona Xena a já Gabriela - starší sourozenci si vždycky vyberou lepší postavy
), oproti tomu manžel s bráchou jsou od sebe 2 roky a jako děti se nanejvýš nesnášeli
Takže to asi stejně záleží.. ![]()
Zeptám se úplně blbě asi. Jsem těhotná neplánovaně. Zatím jsem z toho dost vykolejena. Spoustu věcí musím zrušit, preplanovat (včetně svatby), většinu věcí co sem do teď dělala dělat nemůžu. Jsem z toho mimo. Miminko samozřejmě chci a nechám si ale jsem prostě úplně na prášky a už druhý večer brečím. Přítel to nechápe a je naštvaný. Já brečím o to víc. Je to normální?
@skorotehotna prvni mimco jsem planovala, ale nevedela jsem ze bude hned, vetsina kamosek se par mesicu snazili… taky jsem se s tim musela srovnavat, i po porodu mi jeste chvili trvalo se s tim srovnat. Otoci to svet uplne naruby, ale clovek se preladi a jde to. Nakonec zjisti, ze s miminem jde delat spoustu veci
@skorotehotna no hele ať plánované nebo neplánovaně těhotenství vždy je to prvně radost a pak ti naskočí že už je to asi definitivní co budeš dělat, jak to zvládneš, že se teď vše změní…Tohle je normální a mela jsem to u všech dětí, kamarádky taky…prostě byli jste u toho dva a teďka je potřeba se srovnat s tím, že situace je jiná a je třeba se dle ní chovat.Jinak ano rvu i u reklamy na máslo.
@Anonymní píše:
Ahojj holky, chtěla bych se zeptat na Vaše názory, popřípadě jestli měl někdo podobný průběh, zárověň bych chtěla trochu uklidnit.Poslední MS jsem měla 14.6.2018, nechráněný sex jsme měli s přítelem 2× a to 4.7. a 8.7., jelikož mám MS pravidelnou (po 28 dnech) měla se dostavit 12.7., MS se nedostavila, tak jsem si 16.7. udělala těhotenský test, kde mi vyšel duch. Jelikož nemám s těhotenstvím zkušenosti, dala jsem na sestřenku a objednala se na krev, 25.7. mi vyšlo HCG 90, ale 31.7. jsem začala špinit. 2.8. jsem šla pro jistotu znovu na krev a HCG bylo 2900, jelikož jsem pořád špinila, 6.8. jsem šla na kontrolu, ale na ultrazvuku nebylo nic vidět, jen malá bublinka a zvětšená sliznice, navíc mám prý zakloněnou dělohu. Takže jsem šla včera znovu na krev a HCG je teď 4600. Malinko špiním pořád, ale od včerejška beru Ascorutin, tak snad zabere. Má některá z Vás podobný zkušenosti prosím? Děkuji za odpovědi
[/citaceUz by mělo být něco na už vidět.Ja měla pos.ms 15.5. a ovulací 15.7. tzn trhu test jsem měla pozitivní až na konci července a Dle Bt přesně vím kdy se Mimi uhnízdilo.
@KarolB Ahoj, my sme to měli uplně stejně s manželem
byli sme objednaní do Caru a červencová červená už nepřišla
byl to milý šok a oddych
![]()
@Tnemi Zejo..
Tomu mymu musela spadnout snad skala..
Mel nervy hrozny ze spermiogramu..
Ale jeste jsem to objednani nezrusila, to az mi zitra potvrdi srdicko, abych to nezakrikla.. ![]()
@KarolB Já to zrušila hned na druhý den a řekla si, že žádný Car nebude
Já byla už na kontrole, ale jsem teprve 5+4 tt takže mám dojít příští týden, ale potvrzené těhotenství je, jen to teď bude sledovat co a jak a jelikož sme se snažili rok, tak mi dal duphaston na udržení
jojo můj se modlil, ať to vyjde přirozeně, protože pro ty chlapy to není nic příjemnýho a pro mě by asi taky nebylo
Můj doktor mi řekl: Noo tak a je to bez práce ,že?
říkám to tedaaaa
![]()
@Vendy Darlingová to jo no:D