Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
8.8.18 20:12

Moc dekuju za uklidnění. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 20:40

@skorotehotna co jsem se bavila s vetsinou kamosek a jedna se snazila tri roky, tak koukat na pozitivni test byl obrovsky sok a smes vsech ruznych pocitu. Rozhodne to nebyla euforie a vseobjimajici laska :lol:

• Citovat
  • Upravit
1939
8.8.18 20:54

@skorotehotna Ja se o dite snazila 3 roky (sice se dvema ruznymi partnery, se soucasnym pres pul roku) a kdyz jsem ty carky videla tak me hodne prekvapilo co citim- brutalni sok, pak jsem brecela (radosti i strachem aby bylo vsechno v poradku), nejistota jestli je to vazne to co chci, ze se ted vsechno zmeni, teseni se a opravdu milion myslenek ktere mam doted v hlave ;) …vzdycky jsem si ten okamzik predstavovala, jak budu neskutecne stastna- a vuuubec to tak nebylo ;) …myslim ze to je asi normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
8.8.18 20:55

@Tnemi Ja byla taky predminulej patek.. ;) Byla jsem 5+2tt a byl tam vacek 1cm.. :P Ted budu 7+1tt, tak to by bylo aby nebylo.. :lol: Jinak ja mam jeste moznost, ze tam budou dve, protoze byl vedle jeste jeden mensi vacek, ale ten pry nejspis zanikne a 4,5cm cystu na pravym vajecniku.. :roll: Takze me nasadil utrogestan a mame zakaz sexu.. :? Doufam ze ne na dlouho.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
8.8.18 21:01

Jinak holky ja se pri zjisteni // usmivala jako idiot a hrozne se mi klepaly ruce.. :lol: Zato s mym chlapem to ani nehlo.. :lol: Rikal, ze pro nej je ta carka moc slaba, ze pro nej pozitivni ten test neni. :lol: Prisli jsme na to na dovce na horach. Kdyz jsme prijeli domu, tak uz koukal na ty poradny carky jak puk a uznal, ze tohle uz je adekvatni.. :lol: Ted uz se mi denno denne vali po brise a posloucha jestli neco neuslysi.. :lol: :mrgreen: Porad mi to ale prijde cely takovy neskutecny. Mozna, az zitra bude to srdicko, tak se to uz zmeni.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
8.8.18 21:03

@Tnemi @KarolB My uz do CARu jezdili a pri posledni navsteve, kdy by mi byla provedena 2. inseminace, (6. a tudiz posledni cyklus s clostylbegytem), mi bylo sdeleno, ze sance na uspech je minimalni kvuli nizke sliznici a priste ze zacneme planovat ivf…jsem nadsena, ze na to nedojde a ze doktor nemel pravdu :srdce: :lol: :lol: :lol: :lol:…ale je taky pravda, ze me cyklus predtim prelecovali na hodne beznou infekci (kterou pry ma az polovina sexualne zijicich lidi, a ktera muze zpusobit potrat nebo predcasny porod)- takze i to mohlo byt klicem k uspechu- za coz jsem jim teda vdecna, ze to nepodcenili…a taky jsem rada, ze je tady sance, ze jsme dite pocali prirozene- i kdyz byla inseminace, tak jsme to samozrejme doma pojistovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
8.8.18 21:06

@KarolB Presne- pro me i partnera je to jeste takove strasne abstraktni a neuchopitelne…az bude treba obrazek z ultrazvuku tak to bude jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 21:11

Me uz trochu jima panika z toho kazdomesicniho doktorovani. Navic se mi po prvnim porodu rozjel sileny atopicky ekzem, takze zadne slasti 8o

• Citovat
  • Upravit
8.8.18 21:15

Holky ono kazde těhotenství je jiné..mám jich za sebou asi 7 z toho čekám třetí miminko a vzdy to bylo lehce jiné, takže soudit že jsem jedno zažila u druhého vím je blbost…Jinak je super kdyz to jde bez Caru…já to v červenci taky vzdala měla jsem za 3/4 roku tři má cykly a z toho v lednu potrat..už jsem si říkala že budu asi v přechodu a místo toho dvě čárky jak malované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 21:16

Jo a začíná to být sranda protože mi začíná smrdět všechno maso, ale fest..manžel zase konstatoval že nám začíná vegetariánské období :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.8.18 21:49

Ahoj holky tak dnes jsem byla na prvni kontrole podle kalkulačky 5+4 a podle doktora 5+5tt, říkal že je to prokazatelně těhotenství a za 3týdny mam přijit na kontrolu a že bych už měla i dostat průkazu.Za 14dni mám jit ještě na krev.Sestra se mě i ptala jestli budu chtit testy na vady a pod.že až přijdu na krev tak mi dá čísla kam zavolat.Ptali se vás taky na to na prvni kontrole?foto z ultrazvuku nemám.Ale aspon dam foto testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
8.8.18 22:27

@Bea29 prvotrimestralni screening je za prve placeny a tedy nepovinny, za druhe - nekde maji nabouchane terminy, tak se mozna musi ptat uz ted, aby ses stihla objednat na dobu, kdy se provadi. Ja to resila az pozdeji, pri prvnim tehu. Resi se tam Downuv syndrom a dalsi vyvojove vady…

• Citovat
  • Upravit
101
8.8.18 22:32

Já abych řekla pravdu tak od té doby co mi včera řekli že tam není zárodek jen prázdný váček a ať příjdu za 14 dbi tak se cítím nějak jinak. Jakoby me to těhotenství úplně přešlo, necítím žádné těhotenské příznaky, jsem smutná, bez nálady, nic mě nebaví a musim jen brouzdat po netu zdali i ostatní to měly stejně. Slyšet od té doktorky že tam není miminko znělo tak nepříjemně že si to nemůžu vyhnat z hlavu a cítím jakoby tam fakt nebylo. Já vůbec nevím jak vydrzim v tomhle stavu těch dalších 14 dní. Mám takový strach ze je to ZT. Proč já blázen jsem na to Utz šla tak brzy. Mohla sem teď by v klidu. Největší chybu co sem udělala je zjišťování si různých rizik a komplikací. Cim méně je člověk informovaný tím je šťastnější a víc v pohodě. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 22:37

@Ibet177 Jak už jsem psala. Já byla s malým také brzy a dokonce neviděl ani vacek, proste nic. Jen vyšší sliznici. A za týden už tam byl, potom srdíčko. Taky jsem cely ten týden brouzdala po netu, hledala v diskuzich, porad nad tím premyslela, byla smutna. Při prvním těhotenství jsem neměla tolik informací, nevedela, co je ZT atd. Proste jsem si to užívala a nemyslela na nic negativního. Neboj, uvidíš, ze příště už tam bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.8.18 22:42

@Vendy Darlingová js vím, jsi moc hodná že se snažím mě povzvudit ale říkám si že v 5+4 nebo při pozdější ovulaci 5+0 už by měl být vidět zloutkovy váček… Ostatní ho na Utz mají a i daleko dřív :nevim: já měla prázdno, a ani mi není špatné prostě nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí