Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.18 13:35

@KarolB to o je krása!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
9.8.18 13:36

@mostar Na ty spodni vypada jako maly dinosaurek.. :lol: Budeme mit dinomimi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:38

No holky s tou neschopenkou jsem zdr. Sestra v terénu takže xx km denne, lezaci, tahání se stres ohledně volání Rzp no prostě tohle dohromady nejde.To jsem nebyla schopna v těchto vedrech dat ani poslední dva týdny.Bolelo mě pak břicho…takže pn je jediný možný i když se mi moc nechce..a jinak pro nedostatek personálu a vyjadřovací schopnosti vedení mám tak extra strach až to budu říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:39

@KarolB krásná fotka, paráda :kytka: já mám rada kuřecí vysušené cely život. Rizek si smazim mnohem déle než zbytku rodiny a třeba na grilu si maso taky vždycky nechávám déle. Poslední dobou nemám moc chuť na nic, občas na testovinovy salát s majonezou. Ale většinou mám žaludek na vodě. Tak třeba nebudu mít zase 30 kilo navíc jak u dvou předchozích těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 13:40

@Vendy Darlingová Taky jsem zvedava…doufam, ze uz bude videt dutinka a hcg bude stoupat podle predpokladu…zitra si to porovname ;) …mam v sobe takovy zvlastni vnitrni neklid- ten mam vzdycky pred necim velkym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:41

@Vendy Darlingová já jsem měla ovu až nějak 60 den cyklu takže jsem si těch 5+4 odpočítala přesně dle Bt.Tak by miminko mohlo byt tak nějak i když se uhnízdilo až 12 den po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:41

@Slunéčkový den Tak u Tebe je neschopenka jasná. Já mít náročnou práci, tak jsem taky doma. Naštěstí sedět v kanclu muzu i s pupkem a nevolnosti :lol: I když poslední dobou jsem nějaká podrazdena tak snad tady na nikoho nebudu nepříjemná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:42

@Piiimiii Já mám sevřený žaludek, takový pocit jako když jsem šla poprvé do nové třídy ve škole, při maturitě nebo do nové práce. Dneska budu asi špatně spát :lol: V kolik hodin tam jdeš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 13:42

@mostar @Vendy Darlingová @Ivulita No vymyslene to mam dobre, uvidime jaka bude realita ;) …rada bych pracovala az do materske, kdyby to slo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:43

@Vendy Darlingová no hele nadšená z toho fakt nejsem, být doma se mi nechce a navíc nevím jak moc chodí kontroly na těhotné… :think: ale tenhle rytmus práce fakt nedám..jen doufám že mi tu on dr vypíše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:43

@Slunéčkový den Já jsem si dělala ovulacni testy a jeden den ráno vyšel pozitivní, ten den jsme měli sex a 2 dny před také, tak počítám ze když byl pozitivní ovulacni test 19.7. tak ovulace proběhla cca 20.7. Ducha na testu jsem našla 30.7. Snad by to mělo sedět. Předtim jsem měla telisko a cyklus 25 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:44

@Vendy Darlingová holky já už na dnešek blbě spala a nervní jsem jak špagáty..jdu na osmou, rovnou i na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:45
@Vendy Darlingová píše:
@Slunéčkový den Já jsem si dělala ovulacni testy a jeden den ráno vyšel pozitivní, ten den jsme měli sex a 2 dny před také, tak počítám ze když byl pozitivní ovulacni test 19.7. tak ovulace proběhla cca 20.7. Ducha na testu jsem našla 30.7. Snad by to mělo sedět. Předtim jsem měla telisko a cyklus 25 dnů.

Já jsem měla ovulací z 14 na 15.7 a první slabou čárku na testu 27.7

Příspěvek upraven 09.08.18 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:46

@Slunéčkový den Já až 11:45 na krev asi nepůjdu. Nejspíš jen rozhovor + UTZ. No jsem nervózní jak blázen. Přitom jsem myslela, ze třetí těhotenství nebudu nic řešit :lol: a je to snad ještě horší. Asi je tím, ze jsem o všem víc přečetla a proto jsem víc vydesena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:49

Takhle vypadal ovulacni test 19.7. dalsi den už jen slabá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí