Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anne20 Sázava, Kolín a plus tu byl Nymburk. To by šel do budoucna sraz ![]()
@troublewoman Já vím. Ale vždycky mám smulu, ze si většinou rozumím s holkama co jsou daleko
mám na to proste stesti
třeba tentokrat to bude jinak.
@skorotehotna ja jedla taky plesnivy syr ,hermelin atd
az pak kdyz sem cetla co se smi a co ne tak sem si rekla no jejda
myslim si, ze nekdo to moc prehani
sak to nejime kazdy den ![]()
@Tnemi přesně. To bysme nemohli dělat a jist vůbec nic. Nejíst tohle, nedělat tohle. Pamatuju když jsem při druhem věšela pradlo a sousedka mi říká- no to byste ale neměla, muže se omotat pupeční šnůra???? nebo když mi kamarádka říkala, ze jim moc sladkého a narodí se nám dítě s cukrovkou ![]()
@Vendy Darlingová Ja zas slysela, že se těhotná nesmí slunit na přímém slunci, páč se jí mimino v břiše doslova uvaří
Chudáci všechny uvařený africký děti
![]()
@Pajuska93 vzhledem k tomu vedru všude si myslím, že všechny děti v břiše jsou už uvařený ![]()
Tak holky ja dneska kontrola 5+0 podle MS, v deloze zatim stale neni nic videt, hcg roste (z 237 v utery na 870 jednotek)…dalsi kontrola pristi utery- asi mam nejakeho prehnane pecliveho doktora
(za 8 dni 3 kontroly)…
Chvala panu bohu, ze me objednala sestra az za dva tydny, ono to driv stejne postrada smysl ![]()
@luccifera No ted je to jeste v pohode- mam prazdniny
…ale az zacne skolni rok a tempo kontrol by bylo stejne, tak budou v praci opravdu nadseni
![]()
@Piiimiii Taky, taky
jsem ucitelka a nastupuju uz ted v pondeli a vubec se mi nechce
nehlede na to, ze nevim co rict reditelce, protoze mam lozit nahoru po zebři a delat vyzdobu
tak asi si tam zavolam manžela nebo ja nevim
chci to v praci rict az totiz ve 12tt.
@Vendy Darlingová šnůra
to me pobavilo
no ja se vcera koupala se psama v bazene doma (pokojovy joksiry) a zrovna jsou par dni koupani a kamaradku jsem pozvala taky do bazenu a ta je v 7mesici uz a rika, ze nejde, ze nechce dostat infekci
tak sem ji rekla, ze hlavne ,ze cele leto chodi na koupaky, kde se koupou lidi s kdejakou infekci, cigani a kdovi kdo
doma mame aspon jistotu kdo tam chodi
nektere ty maminky jsou opravdu precitlivele ![]()
Jednou když jsem byla na koupelkach a videla ve vode jakysi ,,sopel,, tak se mi zvedl kufr
![]()