Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
717
10.8.18 22:56

@Pajuska93 Takže sladký pryč 8o …no tak to nvm co budu jíst,protože kousek třeba koláčku, nebo sladké housky je jediný co teď pozru :lol: ..no s dcerou jsem při porodu měla váhu o 10kg menší než ted a to jsem přibrala 10 kg a v porodnici nechala 15 :lol: ..no jsem na sebe zvědavá, alespoň že budu kynout přes zimu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 07:27

@Anne20 Taky jsem rada, ze to nabirani vychazi na zimu :D …jen doufam, ze zapnu aspon nejakou svou zimni bundu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
11.8.18 09:14

@Piiimiii to mi povídej :lol: počítám,že budu chodit v pritelove bundě :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.8.18 11:46

Holky dneska se mi stala divná věc, předpokládám že s tím asi žádná ještě zkušenost mít nebudete. Ale dnes když sem šla na záchod objevila jsem na papíře takovy lehce nazelenaly hlen, velmi hustý, skoro jako sopel nebo sliz. Bez zápachu bez svědění. Omlouvam se jestli sem nechutná :oops: ale strašně sem se lekla jestli to není ta zadka. Mělo To asi půl centimetrů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 12:53

@Ibet177 Jako hlenova zatka?…ale ta odchazi az tesne pred porodem ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.8.18 14:39

@Piiimiii já teda hlenovou zátku nikdy Nevidels ale pokud si ji mám nějak představit tak přesně takhle. Prostě hustý kus. Ne velké množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.8.18 15:30

No když už tady řešíte tohleto. Tak mám dotaz jak to máte vy… Zezacatku jsem cítila furt jen vlhko, mokro a teď poslední týden, mám hustší bílý výtok,nezapacha, ale nevim jestli je to ok? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
11.8.18 15:30

Ahoj holky, mohu se přidat? zatím mám jen pozitivní test, jsem dnes 5+0tt, doktorka má dovču, tak nevím jestli nezlanařím někoho jiného, nemám potvrzené těhu z USG, takže to vlastně není ani jisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.8.18 15:37
@rennelil píše:
No když už tady řešíte tohleto. Tak mám dotaz jak to máte vy… Zezacatku jsem cítila furt jen vlhko, mokro a teď poslední týden, mám hustší bílý výtok,nezapacha, ale nevim jestli je to ok? :nevim:

Necetla jsem předchozí komentáře tak nevím v jakém týdnu přesně jsi.. Já jsem. v 6 a mám taky hustsi bily výtok 8) A nenapadlo mě že by to bylo mělo být nějak špatně tak doufám že teda ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 15:45

@rennelil Ja mela vytok taky…a zadne problemy nemam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 15:48

@berettka Ahojki a vitej ;) …no ja jsem dneska 5+1 a vcera jsem byla na utz a nic tam nebylo videt :nevim: …jak dlouho bude mit dovolenou?…jestli tyden tak bych asi pockala ke sve doktorce, jestli dva a vice zkusila bych si zajit treba jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
11.8.18 15:51

@Piiimiii jen tento následující týden, takže k ní můžu vyrazit 21.8., ordinuje jen út a čt, a to budu tedy 6+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.18 16:01

@rennelil Pokud te to dole nesvedi a nepali a ten vytok nema divnou barvu a nezapacha, tak je to normalni a v poradku.. ;) Hodne byva husty bily vytok v tehotenstvi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
11.8.18 16:09

holky kdy vám začalo být blbě? u prvního těhu jsem ani jednou neblela, jen jsem měla nechutenství a nejedle jsem a už si nepamatuju, kdy to začalo…čeká mě ještě pár závodů, moc důležitý půlmaraton příští sobotu, tak doufám, že mi bude stejně dobře jako doposud, moc doufám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 16:14

@berettka Me zatim spatne vubec neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie