Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mostar píše:
@Slunéčkový den já mám příznaky úplně stejně, ovšem nejhorší byl pátek, kdy se mi udělalo hodně moc blbě od žaludku a já se bála vzít si nějaký prášek, tak jsem to přetrpěla a odeznělo to až po více než 8 hodináchale ta věčná únava, to je zpruz, co?
Jojo..jsem v pátek jela autem a strávila cestu nad igelitakem.Fakt mi není úplně blbě ale jsou chvíle kdy ani dobře.V pátek jsem snědla litr dýňove polévky a byla super včera jsem jí dělala znovu talířek a mohla jsem se ![]()
@Lendie vitam… ja jsem taky teprv na samem zacatku, nejakyho ducha jsem objevila v sobotu, dnes je carka teochu silnejsi, ale na dalnice jeste cekam. Dnes jsem podle ms 4+0.Asi se dnes objednam k dr. Ma moc lidi a v sedmem tydnu budu na dovce tak aby jsme domluvili sikovny termin. A jak jsi na tom ty?
Příspěvek upraven 13.08.18 v 09:31
@Slunéčkový den jo uklidňuje mě, že je to všude stejný
tak snad to značí pohodový vývoj ![]()
Holky tak my byli v noci na pozorovani hvezd…jeli jsme na pulnoc…do pul jedne jsem pozorovala jak diva, sem tam…jenze jak jsem porad kmitala tema ocima tak se mi udelalo zle…tak jsem si rekla, ze je na chvili zavru…no a probudil me pritel o hodinu a pul pozdeji, ze uz teda asi pojedeme domu
![]()
Tak dneska ráno jsme se probudila. A jako bych těhotná ani nebyla, ta silná bolest prsou poninula, jsou zase normální. A cítím se celkově fit. To těhotenství je fakt každý den úplně jiné
Mne je některý dny hrozně špatně, nic nejim a někdy jakoby nic. Prsa mě bolí tak normálně, nic zvláštního. U malého jsem ani nevěděla, ze jsem těhotná a zjistila až po vynechání MS. Nebylo mi vůbec nic. U dcerky mi bylo porad špatně. Tak si říkám, ze by to mohla byt zase holcicka
![]()
Já už druhý den trpím nevolností. Naštěstí nezvracím, ale zas se mě to drží celý den ![]()
Ahoj holky, tak jsem si dnes udělala test a dvě čárky! Koukala jsem se na termín porodu a vypadá to na 20.4., takže už skoro květnový
. Dnes jsem se to dozvěděla a doufám, že vše dobře dopadne. Snažili jsme se 8.měsíců…K doktorovi půjdu asi příští týden. ![]()
@troublewoman to je neprijemny
Doufam,ze me se tyhle neprijemne priznaky vyhnou…
@Ronjadceraloupeznika vitej, ja na to prisla v sobotu a termin by vychazel taky tak nejak… to jsme na tom temer stejne…gratuluji ![]()
@Bruzli87 Tak to je fajn
. Pro mě je to poprvé, tak vůbec netuším, ale jsem moc ráda!! Tak se budeme podporovat
. Kdy chceš jít k doktorovi?
@Ronjadceraloupeznika ja jsem tehotna taky poprve… minuly mesic jsem prodelala biochemicke tehotenstvi,ale tedse to snad povede… mno zavolam mu dnes,ordinuje od ctyr odpoledne. Ale vidim to nejdriv pristi tyden a spis pocitam az za 3 tydny, az budu v osmem… v sedmem jsem totiz na dovolene ale chci se s nim proto na terminu domluvit v predstihu.
@Bruzli87 Jo, tak mu asi taky zavolam a domluvime se. Ja budu jeste muset zmenit gyndu, ted bydlim v Praze a doktora mam u nas na vesnici a tam uz dojizdet nema smysl. Tak zacnu asi hledat nekoho dobreho v Praze.
Já jsem to v minulých příspěvcích asi zakřikla. Jak mi doteď nic nebylo, tak včera i dnes (7+0, 7+1) šílený nevolnosti. Musela jsem si vzít dovolenou, nic do sebe nedostanu ale přesto pořád ![]()