Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bruzli87 My s mužem ještě děti nemáme. Budeme mít první. Jak dlouho se snažíte?
Jsem si pustila v práci film na youtube Přežít s vlky a bulím u toho jak malá. Ach ty hormony
. Ale je to nádherný film.
@Mar89 dostali jsme pozehnani od dr, kvuli me metabolicke poruse, 19.6., pak prisla prvni ovulace, uz jsem to citila 7Dpo, 9Dpo jsem mela ducha, ale dalsi den zas nic a priznaky ustoupily a ms prisla o den pozdeji, asi biochemicke tehu… a ted podruhe to vyslo zas a snad bude vse v poradku…takze dva mesice
Tak holky dnes jsem se dovolala k sestre na gyndu,a objednala me na 30.8,,to bych mela byt 7 plus sedm zhruba.Tentokrat jdu trosku driv,kvuli zamlkemu v dubnu.to jsem sla poprve az v 10tt.Jen by me.Pujde uz videt urcite i srdicko?Nemuzu kvuli smenam chodit kazdy tyden k nemu,tak snad uz bude moct tehu potvrdit.A zajimalo,kolik z vas prodelalo ted nekdy revizi?A jste taky tak nejak smirene ze pujdete poprve k dr.a on zase rekne ze dalsi revize?Ja to mam od vymizeni priznaku ted porad,nedokazu se ani nijak poradne radovat do toho 30. ![]()
@123987 ja mela jen revizi po porodu, kvuli blbe odloucene placente, coz te pochopitelne nezajima
jsem total bez priznaku, muj jediny priznak je prave lehka nevolnost z toho, ze nemam priznaky
uprimne - psychicky se pripravuju na vse… ten tyden mi prijde nekonecnY
@123987 Nesmíš na to myslet, jinak se z toho zblázníš. Vím o čem mluvím. Mám za sebou dvě zamlklé. První revizi jsem měla začátkem prosince 2016 v 10tt a druhou revizi letos v květnu v 9tt+5. Takže po druhé revizi jsem poprosila Dr.o nejaká vyšetření. Byli jsme s mužem na genetice a vše v pořádku, zítra si jdu pro výsledky hematologie, ale Dr.mi říkala, že kdyby bylo u mě něco v nepořádku, že bude volat dříve. A jelikož nevolala, tak věřím, že je vše ok. Myslím si, že pokud víš přesně kdy byla ovu, tak že by v 8tt už mělo jít vidět srdíčko. Já u obou zamlklých viděla tlouct srdíčko a bylo to samozřejmě těžké, sama určitě víš. Ale nezbývá nám, než věřit, že tentokrát bude miminko silné a bude se nás držet zuby nehty. ![]()
@luccifera @123987 tak ja jsem vetsinou zatim bez priznaku, prsa neboli, nic. Ale dnes vyjimka, furt se to ve me asi hodinu nejak honilo, asi jsem dost nafoukla, a i me zaclo pobolivat brisko ale treba vcera a predevcirem vicemene nic… nemit priznaky jeste neni neobvykle,ale chapu, ze zeny po revizi maji strach
@Bruzli87 ja hlavne u prvniho chodila do prace a nemela jsem cas se sledovat
resili jsme hypoteku, stehovani, ja zmenu doktora… ted jsem doma a resim nesmysly
@Bruzli87 Bylo..
Mela jsem velky potize s cyklem, bezne 70 dni, kolikrat bez ovulace. Uz jsem dostala i Clostilbegyt na stimulaci vajecniku, ale na jeden z nich mi proste nereagoval. Uz jsme byli objednani na srpen do CAR, ale budu to ted ve ctvrtek po dalsi kontrole rusit..
Posledni butilka clostilu+soustredeni se na jiny potize zabrali a ja na dovolene v Krkonosich zjistila, ze jsem tehotna..
Otehotnela jsem shodou okolnosti par dnu po smrti meho dedecka, takze tak nejak verim, ze nam prcka poslal on..
Ale i tak je ten rok nic, oproti jinym, kteri se snazi treba roky.. ![]()
@KarolB to je hezkyyyy… mno hlavne,ze se povedlo…nejtezsi je na to nemyslet…co? ![]()