Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivulita ty me uplne desis… ![]()
@Ronjadceraloupeznika mno myslim,ze zavolat driv nemuze byt na skodu. Nekteri berou driv nez bije srdicke,aby se ujistili ze je v deloze vacek, nekteri cekaj az na srdecni akci a nevim kterej z dr je muj. Tak se s nima po tel domluvim. No hledat v tehu novyho dr bych nedala. Potrebuju si ho dycky otukat, aby byla duvera. Nerada bych pitomce,kterej by me stresoval, jako to mela sestra. Mela vysokej tlak a jeji dr byla jeste na ni hnusna…
Ahoj ženy, přidávám se k vám. Podle kalkulačky mi to vychází, že bych měla být 4tt+5. Mám po dvou ZT. Prvního ducha jsem na testu našla 9.8. a včera už je vidět pěkná čárka.
Je možné, že už takhle brzy můžu cítit nevolnosti?
Nezvracím, jen mi je občas na zvracení. U předchozích dvou ZT jsem nevolnosti neměla ![]()
@Mar89 ja myslim, ze toto mozne je. Kdyz mam hlad, tak me zacne bolet hlava. Pokud se nenajim, zacne mi k tomu byt slabo. Ted jsem se nasvacila a nejsem ready, ale ani nejde rict, ze je mi nevolno. Je mi proste divne. Ale vim ze to zas prejde. Ale to jsem 4+0
@Bruzli87 Jdu si dát salátek s mozzarelou, snad mi bude lépe. Nejhorší pro mě je, že jsem v uzavřené místnosti, bez větrání a sedím jen na pr**li 12,5 hodiny a pak ještě cestuju autem cca 2 hodiny denně. Takhle to mám dnes a ještě zítra. Pak naštěstí 8 dní volno, tak uvidíme, jak se to bude vyvýjet. Snažím se na to moc nemyslet. K Dr.jsem objednaná až na 7.9. Nechci už plašit a stresovat se pak týden co týden s návštěvama a že nejde nic vidět a zase by mě chtěl nechat hned doma po těch dvou ZT. Samozřejmě pokud mi bude dost nevolno, tak půjdu k Dr.dříve.
Tak dneska doktor. Jsem 5+6, za týden mám přijít, pokud tam nebude srdíčko tak konec. Tak snad bude vše ok.
Chtěla jsem v práci vydržet co nejdéle, ale začínám si říkat, ze to asi nepůjde. Dneska mi bylo v práci hrozně špatně, na omdlenî, na zvracení a nevím co všechno. Vracela jsem se po obědě do práce kde už u dveří čekala paní s větou - No kde jste ?! Vas tady nahanim! Mate na dveřích napsáno, ze přijdete ve 13:00 a je 13:21. No byla jsem na paní docela nepříjemná, tak si říkám jestli by pro firmu nebylo lepší abych byla doma ![]()
@skorotehotna 5+6 a za týden konec? To mi přijde malo času na srdíčko.
muže byt třeba až 8 tt.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Sice máme termín koncem března, ale vzhledem k předchozí zkušenosti s přenášením dcery to vidím spíš na duben ![]()
@Vendy Darlingová Taky jsem si plánovala, že budu chodit do práce co nejdéle, ideálně ještě tak půl roku, ale včera a dnes mě chytly takové nevolnosti, že fakt netuším.
Netušíte někdo, jak je to s neschopenkou, jestli ji vůbec dr. vydá „jen“ kvůli nevolnosti? Vzala jsem si po-st dovolenou a přemýšlím, co dál, jestli to zítra nezmizí, nedokážu sis představit, jak bych fungovala v práci (a to dělám jenom v kanclu). ![]()
@skorotehotna Proč konec? Někomu je srdíčko vidět až daleko později. Já teď jdu na kontrolu taky v 6+6, srdíčko vidět chci, ale neberu to tak pesimisticky, pokud nebude.
@troublewoman @Vendy Darlingová Takhle mi to řekl doktor, já tomu nerozumím…
@Ivulita Mne dneska bylo fakt hrozně. Nevím jak tyhle dny zvládnu v práci. Dělám sice v kanceláři, sedím, ale v tu chvíli bych se nejradši zavrtala pod perinu a spala až do vecera. 8 hodim v kanclu na židli, do toho zákazníci ( ne vždycky příjemn) já ani nevím jak je to s neschopenkou, 60 % platu za poslední rok nebo tak nějak ? Pak ještě vycházky, no to budu muset ještě popřemýšlet ![]()
Srdíčko ma každý jindy, podle ovulace atd. Já bych teda ještě pockala kdyby nebylo.
@skorotehotna taky záleží na tom, jaký má doktor utz. Ale když pogooglíš v diskuzích, holky píšou, že měly srdíčko třeba až 8+?TT. ![]()