Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adik26 Ja bych tak sexovala, ale mame zakaz..
Pry je to kvuli te moji cyste, ze by pri styku tema pohybama mohla prekroutit vajecnik a byl by prusvih na svete..
Takze asi dokud tam bude, tak mame smulu.. ![]()
@Vendy Darlingová tak to jsem rada… no nektery diskutujici na tomto portale umej byt vostry,tak jsem se trochu obavala
No kdyz jsem tu videla,ze sem vstupovaly samy v sestem tydnu…nelistovala jsem teda vse…
@skorotehotna pokud neni tehotenstvi nijak rizikove,sex by nemel byt problem. Z nudy jsem toho nacetla o tehu mraky a ve vetsine se lidi shoduji ze sex/orgasmus,stejne jako cviceni, trenuje maminku pro porod a naopak se doporucuje.
Holky, tak dnes první řekněme nevolnost. Vstala jsem, motala se mi hlava a při představě jídla se mi zvedal žaludek. Tak jsem si šla ještě lehnout. Teď budu muset něco uvařit manželovi (který zatím o těhotenství neví), já si dám asi suchý chleba. ![]()
Jinak mezi moje příznaky obvykle patří nespavost. Třeba dvě hodiny usínám, v noci se pořád budím a tak od půl šesté už jsem vzhůru. ![]()
@troublewoman taky v noci strasim,vzbudim se na wc a pak ne a ne zabrat ![]()
Take chodim porad v noci curat…a jak se vzbudim-mam hlad.
Dneska me jeste k tomu vsemu poboliva vlevo v zadech-a malinko podbrisek…vcera vecer jsem mela zimnici a jen se modlim, aby to nebyla ledviny-mam za sebou nekolik kolik ![]()
No ja cetla o sexu v tehu, ze orgasmus vyvolava stahy delohy az takove, ze je v picatku schopen vyvolat potrat. V pizdejsim stadiu tehu je orgasmus doporucovan-ma pry dobry vliv na miminko ????
Také v noci chodím jako koroptvička.
Jinak co se týče sexu, byli jsme teď oba podráždění, takže nebyla chuť, navíc vedro v paneláku. No ale dneska v noci jsem měla takové sny, že to všechno překonalo ![]()
Jinak nemyslím si, že by to bylo u nerizikového nějak nebezpečné ![]()
@Adik26 no je schopny vyvolat potrat, ale ne u naprosto zdravych zen… vzdyt je to prirozena cinnost a hodne lidi se miluje jeste nez vi,ze cekaj dite… nebezpecny to je v pripade hroziciho potratu,atypicke delohy nebo treba cyst atd…pokud dr nenajde problem,nemyslim si,ze je to nebezpecne. Zeny co potratily po sexu to tomu muzou davat za vinu, ale pokud je i plod zdravy a vyviji se dobre, k potratu nedojde…plod kterej zdravy nebude,odejde driv nebo pozdeji bez ohledu na to, jestli zena mela sex nebo ne… aspon to si myslim ja…Taky jsem cetla,ze to muze byt malicko rizikovejsi v dobe kdy by byla ms,ale nikdo stejne jednoznacne nevi, nakolik by mohl byt sex opravdu nebezpecny…
To by si rad precetl muj chlap ![]()
My jsme meli sex na zacatku minuleho tehu a mne teda po tom dost bolela deloha-jakoby ty vazy. Sle je fakt, ze jsem teda asi za 5 dni samovolne potratila. Primo na kontrole se mi rozjel pitrat-to uz jsem citila nekolik dni vecer lehke kontrakce a i ty priznaky mi polevily…bylo to proste divne tehu.
Tsd je mi furt soufl-tak si rikam, ze snad bude miminko uz v poradku ![]()
Se sexem stejne pockame jeste chvilku-ja se na to zatim necitim…byla bych napjata. A muj muz je uzasnej…vyhovi mi uplne se vsim ![]()
Holky jsem v 6tt a opět mi vymizely všechny příznaky. Prujem i bolest prsou je pryč
Asi opět ZT. K dr.jdu až za 14dni, to je strašne dlouho.Jak tady čtu, tak máte každá aspoň nějaké příznaky a já už nic
uklidňují se tím, že osud zasáhne podle sebe stejně, ale i tak mě to mrzí ![]()
@123987 Ahoj, to vymizení příznaků ještě samo o sobě nemusí nic znamenat. Nedostaneš se k dr. dříve? Jinak ti moc držím palce, aby to bylo dobré ![]()
@Ivulita on není důvod chodit dřív, stejně by mě neobjednal,že by nic neviděl,ani srdíčko ještě.minule mě objednal na 8tt a stejně nic neviděl,objednal mě na příště že bylo brzo pořád šla jsem na revizi ve 12tt nakonec
@123987 píše:
@skorotehotna a taky jsi po revizi?
Nevím co to je.
Me příznaky přišly až tak před dvěma dny, a tksy mi není úplně nějak zle, je mě bolí prsa a sem tam cítím podbrisek, ale taky se pořád bojím po tom co mi viděli jen prázdný váček. Poslední dobou hodně čtu že holkám šel už krásně vidět plod v tom 5+něco. Kéžbych mohla nějak poznat jestli se tehu vyvíjí nebo ne ![]()