Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.18 15:57

@jeane84 Tak to není tak daleko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.8.18 16:30

Tak to ja teda nevolnosti mam, ne denne, ale cca obden. No a dnesek je teda extra spatnej, jeste, ze jsem si vzala volno :? Bolavej zaludek, furt jak na vode, bolest hlavy. Na druhou stranu je mozny, ze je mi dnes proste jen z blbe a s tehotenstvim to treba ani nesouvisi. Jindy to pricitam hlavne vedru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.18 16:33

Holky pracuju na veterine, myslíte že to pro mě může být nebezpečné kvůli toxoplasmoze? :roll: nechci se nejak moc řešit ale tks mě to Napadlo. Jinak mám strašnou chuť si tady teď sama udělat ultrazvuk co tu máme haha ale před břicho by asi ještě nic vidět nebylo že? :mrgreen: :mrgreen: asi už fakt bláznim, a pak že je těhotenství nejkrásnější období :roll: já už mam 14 dní jen stres a strach :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
10.8.18 16:38

@Ibet177 pres bricho se dela az po 12 tt, tak vydrz:D toxo se rika, ze je nebezpecna, pokud se v tehotenstvi poprve nakazis, jinak ne. Poptej se na gynde…

• Citovat
  • Upravit
297
10.8.18 16:47

@Ibet177 ja bych se toho nebala. Pokud si clovek ruce od tech kocek nestrka do pusy :)
Doma to resim jen tak, ze proste kocici zachod ted ma na starosti manzel a nasi zeleninu a bylinky ze zahrady myju pecliveji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.8.18 16:49

@luccifera Myslim, ze jde o to, zda ji v tehotenstvi prodelas ci ne. Pokud jsi prenasec, tak by to ani vadit nemelo (to je asi velky kus populace :mrgreen: ). Nicmene zdravotnik nejsem, ale tak nejak jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
10.8.18 16:54

@mostar vubec jsem to nestudovala, je to mozne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101
10.8.18 17:00

Ano to vím že je nebezpečná pouze když proběhne nákaza v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
10.8.18 21:27

Holky moc vas tu nestiham, ale kazdopadne moc rada udelam pak sraz s miminkama :-) jak stare mate dalsi deticky (pokud jsou) :D ja mam Janicku (5let v říjnu) :D Jinak břicho?! Tak já tu jsem asi jediná buclatá zato už s pěkně oooobr břichem :lol: hrůza. Dneska mi chlap odjel na 14 dní na ryby do Norska a Svedska, takže až se vrátí,budu asi chodící obří koule :lol: !! Jinak už druhý den mi je celý den na zvracení, bolí mne hlava,takže v práci strasnyyyy a mám co dělat,abych si vůbec něco zobla, vůbec nemám chuť, všechno mi smrdí. Dneska jsem Janičce dělala k večeři pečené kuře s gnochi a holkyyyyy, myslela jsem,že to nedám :-( a to to miluju. Takže já dnes např. půlku jablkoveho kolacku (sladký je jakž takž v mini formě co pozru) .. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
10.8.18 21:28

Holky moc vas tu nestiham, ale kazdopadne moc rada udelam pak sraz s miminkama :-) jak stare mate dalsi deticky (pokud jsou) :D ja mam Janicku (5let v říjnu) :D Jinak břicho?! Tak já tu jsem asi jediná buclatá zato už s pěkně oooobr břichem :lol: hrůza. Dneska mi chlap odjel na 14 dní na ryby do Norska a Svedska, takže až se vrátí,budu asi chodící obří koule :lol: !! Jinak už druhý den mi je celý den na zvracení, bolí mne hlava,takže v práci strasnyyyy a mám co dělat,abych si vůbec něco zobla, vůbec nemám chuť, všechno mi smrdí. Dneska jsem Janičce dělala k večeři pečené kuře s gnochi a holkyyyyy, myslela jsem,že to nedám :-( a to to miluju. Takže já dnes např. půlku jablkoveho kolacku (sladký je jakž takž v mini formě co pozru) .. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
10.8.18 21:32

Ja to mam takove na pytel, nemam na nic chut, mozna trochu sladkeho, ale z toho mam zase ekzem :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.8.18 21:32

@Anne20 Ahoj, já mám dvě děti. Holčičku 9 a chlapečka 5 let. Já dnes měla k obědu gnochi s parmazánem, špenátem a pančetou. Tohle jídlo miluju a dneska mi po něm bylo celej den špatně :? Teď sedíme na zahradě a grilujeme, všichni se ptají proč si nedám víno. Jsem zvědavá kdy jim to dojde :lol: Chtěli jsme to říct až po příští kontrole. Já jsem přibrala už před tehotenstvím takze už teď jsme jak Věstonicka Venuše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
10.8.18 21:46

Ja mam 13m dcerku:)

• Citovat
  • Upravit
22
10.8.18 22:24
@Pajuska93 píše:
Ahoj děvčata, je tu někdo, kdo čeká miminko na duben 2019? Pokud ano, hlaste se tady, ať v tom nejsme samy :srdce: :potlesk: Já jsem teď 5tt+0, takže opravdu začátek a ráda bych to s někým sdílela :dance:

Ahoj taky se ráda hlásím do klubu :lol: Dnes jsem 5+0tt a k dr.se chystám jít za 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.8.18 22:40

@Anne20 Já mám 2 letého kluka :srdce: břicho už mi zaplat pánbůh splasklo, vynechala jsem pečivo a cukr a nafouknutí a plynatost jsou fuč :oops: :palec: Nicméně mám problém se zadržováním vody, behem dvou dnů mi váha poskočila o 3kg, a to jim furt stejně, naštěstí zatím nestoupá, tak snad pár měsíců vydrží bez hnutí :D Přibírat by se mělo až kolem 4m :andel: U minulého těhu jsem nabrala 7kg, nejsem žádné tintítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí