Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luccifera
12.8.18 20:03

@123987 ja taky nic nemam - zmeny nalady, pobolivani, pnuti prsou, nevolnosti… tak uvidime, ale doufam, ze je vse ok

• Citovat
  • Upravit
1739
12.8.18 20:17

@123987 hele ja vcera rano mela jednou vlci hlad a od te doby nic jen jsem v noci musela na malou,ale to jsem se mozna moc napila pred spanim…neztracej hlavu. Chapu tvuj strach,ale priznaky se mohou rozjet az v osmem tydnu, takhle brzy to nemusi nic znamenat. Nekdo nema priznaky vubec… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 21:03

@Ibet177 Nečíst diskuze je nejlepší i když já to dělám taky. Člověk nad tím pak musí přemýšlet a zbytečně se stresuje. Já jsem byla 5+1 a taky jen váček. U malého nebyl ani váček a dnes je mu pět let. Každá jsme úplně jiná, máme jindy ovulaci, jinou dobu trvá hnízdění, jinou rychlostí se vyvíjí atd. Ze někdo ma v 5. týdnu vidět víc a někdo nic je úplně normální. Přeci nejsme nikdo podle tabulek. Vím, ze člověku se honí hlavou spousta věci a ma strach. Ale tím si jen pridelavame starosti. Na příští kontrole už uvidi víc, neboj. Fakt je to hrozně individuální. Nohy na stul, dej si něco dobrého a mysli jen na hezké veci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
12.8.18 21:28

@Ibet177 Pockej, az ti potvrdi srdicko, to se budes teprve bat.. :lol: Myslela jsem, jak se mi ulevi, ale je to snad stokrat horsi.. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.8.18 22:20

@KarolB nestraš :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hned jak to pujde koupím angel sound hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.8.18 22:22

@Ibet177 Tak to asi sama nepoznáš,a klidnější budeš až po potvrzeni srdíčka :think:
Mě objednal dr.minule poprve až v 8tt a to viděl jen žloutkový vacek,víc nic v něm nebylo a byl v klidu a řekl,že jsem asi otěhotněla později.Ted jsem po revizi 4 měsíce a driv jak v 8,9tt se k nemu rozhodně zase nepohrnu,jen by mě strašil že třeba nic nevidí a pozval mě třeba až za týden nebo rovnou zase revize.Zbyzecny stres.Ja od minule vím,že co má stat,se stejně stane.Musime myslet pozitivně a jestli je mimco zdravé,tak to dá, jestli ne,příroda si poradí sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.8.18 22:22
@Ibet177 píše:
@KarolB nestraš :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hned jak to pujde koupím angel sound hahah

Perfektní vynález :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.8.18 22:24

@Vendy Darlingová já vím, porad se snažím takhle utesovat :kytka: ze jen bylo brzy a že je vše tak jak má byt, ale někdy mi to ulitne a představa ze sedím v křesle a čekám než dr něco objeví a těch 20 sekund ticha než něco řekne :roll: :zed: to me nervuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.8.18 22:25
@luccifera píše:
@123987 ja taky nic nemam - zmeny nalady, pobolivani, pnuti prsou, nevolnosti… tak uvidime, ale doufam, ze je vse ok

Já jsem právě příznaky měla.I u toho nepodařeného,pak vymizely.A teď jsem taky měla,a zase jsou duc.Rika se,že to o prosperitě nic nevypovídá,ale stejně bych raději nějaké měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
12.8.18 22:45

@123987 uvidime, mam slabe carky na testech, uz jsem se na to radej vysr… a pockam za tyden a pul na kontrolu:D (mozna jeste jedny koupim, ale mam strach co najdu)

• Citovat
  • Upravit
22
12.8.18 22:55

@luccifera Je to hrozne tato nejistota,ze?Zbyly mi doma ještě dva,ale taky testovat nebudu.Proste tam carka.byla a hotovo 8) Holt to vydržím a za 14 dní se objednám k doktorovi.Musime doufat že jsou mimca zdravá,a všechno bude v pořádku tentokrát :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 22:58

To je děsný co holky, to čekání. Na každou další kontrolu. Já jdu v pátek a doufám, ze uvidi aspoň něco maličko. Pak jedeme na dovolenou a tam budu určitě porad přemýšlet jestli je vše Ok a těšit se domu na kontrolu. Angelsounds mám taky v plánu, fajn vecička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 23:01

Dělala jsem si test 18 DPO a už na to prdim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
12.8.18 23:01

@123987 je no:) nějak bylo, nějak bude:) asi si to nechce nic připouštět a řešit. Člověk tu má tolik důkazů o tom, jak špatně to může dopadnout, že bez důkazů vymýšlí neustále další a další scénáře :D

• Citovat
  • Upravit
22
12.8.18 23:03

@luccifera a čím víc diskuzi se čte,tím hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat