Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
10.8.18 13:59

Holky a máte nevolnosti? Já krom sem tam tlaku v podbřišku a prsou necítím nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 14:03

@Ibet177 ja necitim nic :palec: obcasne pichnuti a tlakova bolest delohy, prsa mam teda jak balony, ale to je absolutne vse :dance: :srdce: uplne sem vdecna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 14:05

Holky ,ja mam bricho jako blazen :think: vubec tomu nerozumim :lol: zitra zacinam 7tt teprve a vypadam jak ve 3.mesici. :think: vidite ten rozdil? :oops: az se stydim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
10.8.18 14:11

@Ibet177 Me je ted zle kolem obeda kazdej den.. :lol: Jen teda nezvracim, ale blbe je mi slusne.. :lol: Vzdycky rypnu do jidla, snim par vidlicek a pak uz to dal nejde a jsrm schopna jist az ve dve nebo ve 3, pak se mi yo ale vetsinou v mensi mire vrati.. :lol: :roll: Ale to mam poradne az tenhle tyden, taky mi zacali unavy, vcera jsem spala pres den dvakrat a pred chvilkou jsem si taky na chvilku dachla.. :lol: A citlivost na smrady, vcera se otevrela domyta mycka a me to az zvedlo z gauce a musela jsem vetrat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
10.8.18 14:14

@Tnemi Nojooo, ty jsi hubenour, u vas je to hnedka videt. :lol: Me nez to preleze pres spicek, tak to chvilku potrva.. :lol: Jediny co mam, tak je trochu prifouknutej ten spodek.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.8.18 14:23

Já jsem Teda akorát hrozně nafouknout a. Furt uchazim a tlačí mě podbřišek. Ani nevím zda jsou to střeva nebo děloha. A jsem neustále nasrana a zpruzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 14:27

@KarolB To ja jsem taky zvedava, jak se mi to mimco bude ukazovat pres ten muj spek…na druhou stranu- aspon to na nas neni videt moc brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 14:32

@Vendy Darlingová Presne, porad mam v hlave, ze je hodne brzo…ale strasne me vydesil- pokud by hcg nerostlo tak jak ma, tak jsem mela v pondeli prijit na prijem do nemocnice- moje nervy, fakt 8o …samozrejme taky opet pripomnel sanci mimodelozniho 8o …jinak na kontrolu ke svemu jdu pristi utery (14.8.)…a taky me co nejdriv chteji videt v CAR takze tam jedu v dalsi pondeli (20.8.)…budu prekontrolovana od hlavy az k pate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.8.18 14:51

@Ibet177 Také nevolnosti nemám, jen jsem celkově podrážděná.
@Tnemi Mám to hodně podobně, asi to bude postavou, řeším to volnýma tunikama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 15:00

@Tnemi Pupik ti narostl pekne, ale stydet se za nej rozhodne nemusis!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.18 15:04

Já se cítím taky nějaká nafoukla ne-sexi :lol: :mrgreen:  :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.8.18 15:33

@Vendy Darlingová
Já jsem od Plzně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 15:52
@Tnemi píše:
Holky ,ja mam bricho jako blazen :think: vubec tomu nerozumim :lol: zitra zacinam 7tt teprve a vypadam jak ve 3.mesici. :think: vidite ten rozdil? :oops: az se stydim :lol:

V klidu vypadám stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 15:55

@Piiimiii Ty doktoři jsou hrozny strašáci :zed: ty ses sama kontrola :lol: já jdu pátek 17.7. a
pak až v září, protože jedeme na dovolenou. Tak by mohlo byt už srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 15:57

Tak kdybych sem dala teď fotku já jaký mám břicho tak byste se smáli všechny :lol: vždycky jsem měla tak 60kg, teď jsem posledních půl roku pěkně oplacana, ale takhle nafouklý břicho jsem snad nikdy neměla :lol: vypadam jak v pátém měsíci a to si nedělám srandu. Nosím teď jen šaty a tuniky, ani kalhoty mi nejdou přes ty špeky zapnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí