Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a máte nevolnosti? Já krom sem tam tlaku v podbřišku a prsou necítím nic ![]()
@Ibet177 ja necitim nic
obcasne pichnuti a tlakova bolest delohy, prsa mam teda jak balony, ale to je absolutne vse
uplne sem vdecna ![]()
Holky ,ja mam bricho jako blazen
vubec tomu nerozumim
zitra zacinam 7tt teprve a vypadam jak ve 3.mesici.
vidite ten rozdil?
az se stydim ![]()
@Ibet177 Me je ted zle kolem obeda kazdej den..
Jen teda nezvracim, ale blbe je mi slusne..
Vzdycky rypnu do jidla, snim par vidlicek a pak uz to dal nejde a jsrm schopna jist az ve dve nebo ve 3, pak se mi yo ale vetsinou v mensi mire vrati..
Ale to mam poradne az tenhle tyden, taky mi zacali unavy, vcera jsem spala pres den dvakrat a pred chvilkou jsem si taky na chvilku dachla..
A citlivost na smrady, vcera se otevrela domyta mycka a me to az zvedlo z gauce a musela jsem vetrat.. ![]()
@Tnemi Nojooo, ty jsi hubenour, u vas je to hnedka videt.
Me nez to preleze pres spicek, tak to chvilku potrva..
Jediny co mam, tak je trochu prifouknutej ten spodek.. ![]()
Já jsem Teda akorát hrozně nafouknout a. Furt uchazim a tlačí mě podbřišek. Ani nevím zda jsou to střeva nebo děloha. A jsem neustále nasrana a zpruzela.
@KarolB To ja jsem taky zvedava, jak se mi to mimco bude ukazovat pres ten muj spek…na druhou stranu- aspon to na nas neni videt moc brzo ![]()
@Vendy Darlingová Presne, porad mam v hlave, ze je hodne brzo…ale strasne me vydesil- pokud by hcg nerostlo tak jak ma, tak jsem mela v pondeli prijit na prijem do nemocnice- moje nervy, fakt
…samozrejme taky opet pripomnel sanci mimodelozniho
…jinak na kontrolu ke svemu jdu pristi utery (14.8.)…a taky me co nejdriv chteji videt v CAR takze tam jedu v dalsi pondeli (20.8.)…budu prekontrolovana od hlavy az k pate ![]()
@Ibet177 Také nevolnosti nemám, jen jsem celkově podrážděná.
@Tnemi Mám to hodně podobně, asi to bude postavou, řeším to volnýma tunikama ![]()
@Tnemi Pupik ti narostl pekne, ale stydet se za nej rozhodne nemusis!!! ![]()
@Tnemi píše:
Holky ,ja mam bricho jako blazenvubec tomu nerozumim
zitra zacinam 7tt teprve a vypadam jak ve 3.mesici.
vidite ten rozdil?
az se stydim
V klidu vypadám stejně..
@Piiimiii Ty doktoři jsou hrozny strašáci
ty ses sama kontrola
já jdu pátek 17.7. a
pak až v září, protože jedeme na dovolenou. Tak by mohlo byt už srdicko ![]()
Tak kdybych sem dala teď fotku já jaký mám břicho tak byste se smáli všechny
vždycky jsem měla tak 60kg, teď jsem posledních půl roku pěkně oplacana, ale takhle nafouklý břicho jsem snad nikdy neměla
vypadam jak v pátém měsíci a to si nedělám srandu. Nosím teď jen šaty a tuniky, ani kalhoty mi nejdou přes ty špeky zapnout ![]()