Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
9.8.18 15:08

Tak potvrzeno 5+2 nebo kolik říkal. Syrový vajíčko sem měla včera a rare steak pár dní předtím. Fakt jsem netušila že se to nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 15:17

@Slunéčkový den Navic jsem tehotna poprve v zivote, takze netusim, co standart je a co ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 15:18

@skorotehotna Tak super, gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 15:25

@skorotehotna To neni, ze se nesmí. Asi by se mělo dávat pozor třeba na nedopečené maso, ale to i když člověk těhotny není. Ze syrového vejce se mi zvedl žaludek - něco mi teď proste vadí. U male zase kuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 15:26

@Piiimiii Já jsem těhotná po třetí a taky nevím co je standart a co ne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.8.18 15:30
@skorotehotna píše:
Tak potvrzeno 5+2 nebo kolik říkal. Syrový vajíčko sem měla včera a rare steak pár dní předtím. Fakt jsem netušila že se to nesmí.

A uz šlo na Utz něco vidět?? U mě jen gestačni váček 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.8.18 15:49
@Vendy Darlingová píše:
@Ivulita Nejlepší je, když naše šetřivá babi přinese maso, které ma v lednici naložené už X dnů, pak ho nechá pár hodin v chatě :lol: :lol: :lol:

Kdybych nebyla jediné vnouče, řekla bych, že máme stejnou babičku :D
@KarolB Gratuluju k :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 15:49

Tyhle veci se nemají jíst vzhledem vyššímu riziku nákaze listerií aj. Což by mohlo mít vliv na plod v rámci ranného potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.8.18 15:55

Když už tu máme několik zasloužilých matek, poprosila bych o radu. Kdy s vámi začaly házet hormony? Já včera chvilku sledovala přílet padlých vojáků, normálně bych si o tom myslela své, ale z ničeho nic jsem začala řvát jak želva. Zbytek dne jsem byla hrozně podrážděná, měla jsem hlad, ale na nic chuť, bylo mi nepohodlný sedět, ležet, štvalo mě, když na mě ten můj promluvil a i to, když na mě nemluvil, prostě na facku :lol: Nevím, jestli tuhle náladičku mám přikládat těhotenství a pokud ano, jak se s tím dá bojovat? Díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 16:00

@Ivulita Já už si teda nepamatuju jak mi bylo u předchozích dvou těhotenství, ale teď jsem na tom úplně stejně. Jsem podrážděná, všechno si hrozně beru, nepříjemná i na kamarádky. Taky se mi zda, ze jsem přísnější na děti, taková víc vztekla :roll: Moc se mi nechce jist, ale mám hlad. Spis chuť na něco, ale nevím většinou co. Dneska se mi i blbě dýchá, ty horka :roll: Už lezu na nervy i sama sobě. Nejradši bych spala cely den, ale protože už doma dvě děti mám tak smůla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.8.18 16:13

Ahoj… Tak se k vám pridávám dnes potvrzeny 6 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.8.18 16:25

@KarolB jeeeeee, krasny UTZ :srdce: :dance: no tak to je bomba i s tim srdickem :potlesk: uz se tesim taky na fotecku :roll: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 16:31
@nikol333 píše:
Ahoj… Tak se k vám pridávám dnes potvrzeny 6 tyden

Super, úžasný, třeba už zítra budu mít taky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 16:32
@Ivulita píše:
Když už tu máme několik zasloužilých matek, poprosila bych o radu. Kdy s vámi začaly házet hormony? Já včera chvilku sledovala přílet padlých vojáků, normálně bych si o tom myslela své, ale z ničeho nic jsem začala řvát jak želva. Zbytek dne jsem byla hrozně podrážděná, měla jsem hlad, ale na nic chuť, bylo mi nepohodlný sedět, ležet, štvalo mě, když na mě ten můj promluvil a i to, když na mě nemluvil, prostě na facku :lol: Nevím, jestli tuhle náladičku mám přikládat těhotenství a pokud ano, jak se s tím dá bojovat? Díky :oops:

Jo to ti neporadím mám a vždycky jsem to měla z práva z levá, ze spodu nahoru a zase furt dokola…Jinak já je taky včera malém orvala a ještě víc toho žraloka, protože Eg.je moje srdcovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
9.8.18 17:22

@Ibet177 jen vacek a říkal i embrionalni struktura nebo co. Říkal že je fajn že to je v děloze ale že o prosperitě prostě není schopnej říct vůbec nic. Že je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí