Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KarolB píše:
@Slunéčkový den V 5+4tt je na embryo jeste celkem brzy..Vetsinou byva i se srdickem videt az po 6.tydnu..
Klid, urcite je vse v poradku..
Toho 23.8. uz ho uvidis v cely svy krase, neboj!
Děkuju měla jsem i nidaci docela pozdě až 12 den po oplodnění mohlo být to byt posunuté i tím?
To je úplně nemožný ty věci „co se nesmí“. Na pulku z nich, na který sem se ptala, doktor jen kroutil očima, a když sme položila třetí, pro něj nesmyslnej dotaz, tak prostě řekl, at se řídím zdravým rozumem. Když sem mu řekla, že teda ligové zapasy na florbale asi vynecham, tak mi doslova řekl, že neví, co by se muselo stat, že v děloze je to fakt hodne opanceřovaný ![]()
@Piiimiii děkuji ono prostě čím víc tehu tim člověk má víc strach…
@Slunéčkový den Urcite..
Ja taky vubec neodpovidala 7+1tt..
Odpovidam 6+4tt, pry pozdejsi ovulace a mohla mi to zbrzdit i ta moje pitoma cysta..
Kazdy telo je jiny, takze i ti prckove se muzou vyvijet kazde jinak.. ![]()
@Tnemi Ja mam pomerne bezproblemovou tridu…nejproblematictejsiho zaka jsem se „zbavila“ loni- dvakrat propadl, takze vychazel ze sedme tridy…mam 19 deti, takze to je pohoda…ale v tehotenstvi, navic pokud zacnou treba nevolnosti, si neumim predstavit, ze budu mot trpelivost resit ty kazdodenni putky a probelmy…a navic tridni schuzky- to jw treba pro me brutalni stres…
@KarolB píše:
@Slunéčkový den Urcite..Ja taky vubec neodpovidala 7+1tt..
Odpovidam 6+4tt, pry pozdejsi ovulace a mohla mi to zbrzdit i ta moje pitoma cysta..
Kazdy telo je jiny, takze i ti prckove se muzou vyvijet kazde jinak..
Tak snad bude za 14 dní vše ok:)
@Piiimiii Dekuju. Prý je ještě brzy, tak snad příští týden. U malého v tomhle týdnu nebyl ani vacek a dnes je mu 5 let
kdy jdeš na další kontrolu ?
@Piiimiii píše:
@Slunéčkový den Taky mam strach…to k tomu trosku asi patri
Já vím, patří, ale čím jsem starší, čím víc tehu to je tím je to nějaký horší. ![]()
@Vendy Darlingová píše:
@Piiimiii Dekuju. Prý je ještě brzy, tak snad příští týden. U malého v tomhle týdnu nebyl ani vacek a dnes je mu 5 letkdy jdeš na další kontrolu ?
Zase máš moc fajn že je Dr rozumný a řekne ti že je brzy ten můj mi řekl že teda z jeho hlediska o nemůže komentovat protože nevidí srdeční akci…jen já jsem docela v Klidu protože je mi jasný kdy jsem otěhotněla.
Tak jsem našla super stránku a už tomu rozumím..první akce je gestacni váček, druhá v něm žloutkový váček a v něm se teprve tvoří embryo a pak
akce..takže fajn…jsem n kde v polovině a žloutkový váček by měl byt vidět v době probíhajícího 6 týdne nejdříve 5+3tt
@Slunéčkový den Je to moc fajn chlap. Byla jsem hrozně nervózní. Říkal, že to vypadá dobře, gestační váček tam je a za pár dnů prý uvidíme víc. Poprosila jsem ho o fotku a objednal mě na 17.7., takže na dovolenou odjedeme až v sobotu. Prý se podíváme jak hezky roste. Hrozně se pobavil tím, že teprve 4.7. jsem byla na vyndání tělíska po pěti letech a teď už jsem přišla s tím, že jsem těhotná ![]()
@Tnemi já bohužel pokračuji s extra problémovou třídou, tak mám trochu strach ![]()
@Vendy Darlingová píše:
@Slunéčkový den Je to moc fajn chlap. Byla jsem hrozně nervózní. Říkal, že to vypadá dobře, gestační váček tam je a za pár dnů prý uvidíme víc. Poprosila jsem ho o fotku a objednal mě na 17.7., takže na dovolenou odjedeme až v sobotu. Prý se podíváme jak hezky roste. Hrozně se pobavil tím, že teprve 4.7. jsem byla na vyndání tělíska po pěti letech a teď už jsem přišla s tím, že jsem těhotná
Jo tak ten můj byl vykulenej, že dle ms mám malou dělohu…a vůbec nebral v potaz že mu říkám že jsem otěhotněla opravdu hodně po limitu cyklu a pak ani uz skoro dělohu nemohl najít..tam smejdil že jsem si myslela že ji snad ani nemám..
@Slunéčkový den To je teda dobrej střelec ten pan doktor
Mně řekl, že se podíváme v pátek a pak na další kontrole uděláme průkazku. Potvrdil, že je tam jen jedno, to jsem ráda
Koukala jsem na ten monitor a ani ho moc nevnímala. Jen jsem se pak ptala jestli to odpovídá a on, že úplně pohoda. No jsem zvědavá co v pátek. Teď budu zase celý týden nervozní. ![]()