Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
10.8.18 11:32

@Piiimiii Taky, taky :lol: jsem ucitelka a nastupuju uz ted v pondeli a vubec se mi nechce :lol: nehlede na to, ze nevim co rict reditelce, protoze mam lozit nahoru po zebři a delat vyzdobu :roll: :lol: tak asi si tam zavolam manžela nebo ja nevim :lol: chci to v praci rict az totiz ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 11:35

@Vendy Darlingová šnůra :lol: :lol: :lol: to me pobavilo :lol: :lol: :dance: no ja se vcera koupala se psama v bazene doma (pokojovy joksiry) a zrovna jsou par dni koupani a kamaradku jsem pozvala taky do bazenu a ta je v 7mesici uz a rika, ze nejde, ze nechce dostat infekci :lol: tak sem ji rekla, ze hlavne ,ze cele leto chodi na koupaky, kde se koupou lidi s kdejakou infekci, cigani a kdovi kdo :lol: doma mame aspon jistotu kdo tam chodi :lol: nektere ty maminky jsou opravdu precitlivele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 11:36

Jednou když jsem byla na koupelkach a videla ve vode jakysi ,,sopel,, tak se mi zvedl kufr :nevim: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
10.8.18 11:41

@Tnemi už tak brzy? My až za dva týdny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 11:43

@troublewoman Ano, jelikož jsem učitelka ve školce :roll: :) :dance: takže my mame prazdniny jen 5týdnů :,( :( ,,JEN,, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 11:50

@Piiimiii Tak mám kontrolu za sebou. Je tam gestacni váček 5,77mm a mám přijít příští pátek. Tak snad už tam bude příští týden už vidět víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
10.8.18 11:52

Já severozápadní Čechy, no každá vskutku odjinud :mrgreen:
No jinak včera jsem sebou málem švihla v práci, měli jsme tam v kanclu asi 32°C 8o Takže pokud ty vedra ještě znovu budou, asi si na ně vyberu radši dovolenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 12:14

@Vendy Darlingová Krasne, moooc gratuluji :srdce: …doufam, ze v utery uz uvidim aspon neco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 12:17

@Tnemi No me stejne ceka stehovani celeho kabinetu a ucebny (budou po rekonstrukci)- taky mi prijede pomahat partner a kamarad…a prinejhorsim povolam decka…ale kez by se mi podarilo „zbavit se“ te tridy :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 12:21

Ahoj, tak jsem po kontrole máme žloutkový váček a na potvrzení :srdce: jdu 23.8.Jinak tam byl stary Dr místo moji paní doktorky a nemohl pochopit že jsem opravdu měla ms již v květnu a vím že jsem otěhotněla v půlce července. Mela bych být 5+4… Myslíte že váček je adekvátní? :nevim: už jsem čekala náznak miminka.

Příspěvek upraven 10.08.18 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 12:22

Dnešek uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.8.18 12:25

@Piiimiii Tyjo, taky toho mas hodnee :roll: no nejak to musime ututlat jeste :lol: a tridu to ti verim, ja se nastesti ted ,,zbavila,, kluka, ktery mi dal opravdu zabrat v tom skolnim roce. Problem se socializaci :roll: takze agresor a jine problemy, ale zvladli jsme to spolu, ale nedokazu si predstavit, ze s nim pracuji v tehotenstvi :lol: asi proto i mimísek počkal az pujde do vyssi tridy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
10.8.18 12:27

@Slunéčkový den V 5+4tt je na embryo jeste celkem brzy.. ;) Vetsinou byva i se srdickem videt az po 6.tydnu.. ;) Klid, urcite je vse v poradku.. :hug: Toho 23.8. uz ho uvidis v cely svy krase, neboj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
10.8.18 12:28

@Slunéčkový den Ja jsem 5+0 a nebylo videt vubec nic…takze si myslim, ze nalez mas adekvatni ;) …a gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.8.18 12:29

@Pajuska93 V Trutnově jsem žila do 19 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí