Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.8.18 16:38

Mne je špatně téměř cely den. Hlavně po jídle. U dcerky mi taky bylo občas špatně, ale většinou při cestě autobusem do školy(tenkrát jsem chodila ještě na střední :lol: ) U malého mi nebylo vůbec nic, jako bych ani těhotná nebyla.

Výtok je v těhotenství normální pokud nemá jinou barvu než bílou, nesvedi a nezapáchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.18 19:11

@berettka Me je spatne kolem obeda od tohohle tydne a prcek odpovida 6.tydnu, takze tak nejak.. ;) Ale nezvracim.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.18 19:23

Holky, poslední dobou jsem hrozně podrazdena a to fakt fest. Nervní a vztekla. Nejspíš je to hormonama a nebo nějaký období nebo co. Mate to někdo teď taky tak?

Jinak nové maminky zdravím a kdo budete chtít, přidejte se do skupinky na FB Dubňátka 2019. Jsou tam dvě, naše je s fialovým obrázkem a vznikla jako první. Druhou založila nějaká slečna a ma dva členy. Skupinka je uzavřena a nikdo cizi nemůže zobrazit její členy a příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 19:27

Taky cekam ze se ty nevolnosti v blizke dobe dostavi :) …ale kdyby ne tak by mi to teda vubec nevadilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
11.8.18 19:28

@Vendy Darlingová Zatim na sobe vubec zadne takove projevy nepozoruju ;) …partner by mozna mluvil jinak, ale nestezuje si :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.8.18 19:42

Me se dneska teda dostavila poprvé nevolnost.a podrážděná taky dneska jsem, každý me vytáčí. Sem celá nesva, ale taky naštvaná z toho že jsem se chtěla zeptat nějaké doktora ohledně toho nazelenaleho hlenu ale nikdo nikde dnes nebyl. Takhle s tím musím počkat do úterý. Jinak ale nepálí ani nesvedi a bylo to jen jednorázové, teď je zase klasická bílo průhledný těhotenský jako vždy. Tak vůbec nechápu. Já ani myslím nikdy neměla žádnou infekcí abych to mohla přirovnat nebo tak. Akorát mám teda čípek po konizaci. Takže se poradím s dr v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.18 19:53

@Ibet177 Já myslím, ze to proste byl jen nějaký smrsklý výtok, to klidně muže byt. Ale určitě bude lepší zeptat se doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
11.8.18 20:05
@Vendy Darlingová píše:
Holky, poslední dobou jsem hrozně podrazdena a to fakt fest. Nervní a vztekla. Nejspíš je to hormonama a nebo nějaký období nebo co. Mate to někdo teď taky tak?Jinak nové maminky zdravím a kdo budete chtít, přidejte se do skupinky na FB Dubňátka 2019. Jsou tam dvě, naše je s fialovým obrázkem a vznikla jako první. Druhou založila nějaká slečna a ma dva členy. Skupinka je uzavřena a nikdo cizi nemůže zobrazit její členy a příspěvky :kytka:

Mám to úplně stejně. Sama sobě jsem hrozně protivná.

Co se týče fb, nepoužívám ho, mám tam jen anonymní účet bez jména atd., to byste ve skupince patrně nechtěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.18 20:09

@Ivulita Je jedno jaký mas profil, jestli se chceš občas poradit, přidat fotku atd tak není třeba nějaký extra profil.

Já jsem dneska byla nepříjemná na moji mamku a teď je mi to lito. Taky lezu na nervy sama sobě. No doufám, ze to brzy bude lepší nebo ode mě manžel uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.8.18 09:30

Holky-mne je nejhur vecer :lol: to je mi fakt soufl…musim si kazdou chvilku do neceho alespon kousnout. Rano si nemuzu zase hned cistit zuby-to jsem se vcera malem :poblion:
No a jinak jak jse na me nevolnost, hned musim neco sezobnout-pak to ustane a tak do hodinky to mam zase.....s dcerou jsem to mela taky. Mam v ustach takovou divnou pachut.
No a jinak me sem tam dost boli prsa…pritel je nadseny, ze jsou vetsi-ale ja nemuzu mit ani podprdu…jsem zvedava, co budu delat v praci :lol:
Jinak ja nastesti naladova zatim nejsem…snad mi to vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.8.18 09:33

Jo a ten vytok mam taky-ale beru utrogestan, tak to muze byt z toho.
Holky-muzu se zeptat…provozujete dal sex?
Ja jsem v cervnu potratila, takze my se ted bojime a cekame na 2.trimestr. pry orgasmus muze zpusobit potrat? U dcery jsem o tom nevedela a neresila…tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.8.18 09:59

Já právě sex provozuju, a po tom sem měla ten divný hlen. Tak nevím jestli to může mít nějaký vliv.. Jinak sex me vůbec nějak neobtěžuje ani neboli coz sem si myslela že bude. Jinak začínám mít menší nevolnosti ale ne žádné zvracení, spíš jen taková nechuť a hlad zároveň. Ale co sítím asi nejvíc tak jsou prsa z nejsou nějaké natekla ale velmi bolavá, stupňuje se to a teď už nemůžu ani lezet na břiše z toho jak bolí. Máte to taky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
12.8.18 10:17

CERSTVE TEHOTNA

Ahoj, je mi 31. Z patka na sobotu se mi zdal sen o pozitivnim testu a tak jsem vcera delala test. Byl tam duch… 12Dpo, mno ale radovala jsem se obezretne. Vcera me uz poprve popadl vlci hlad a od te doby klid. Dnes na testu carka zesilila tak doufam,ze to bude dobre. Zitra chci zavolat dr. Dle ms bych mela byt 3+6. Je to me prvni tehotenstvi,podarilo se na druhy pokus,ale predchazely tomu tri mesice priprav. Mam metabolibolickou poruchu fenylketornurii a musim byt proto po celou dobu na prisne nizkobilkovinne diete,takze jsem pod prisnejsim dohledem lekaru…Doufam,ze me tu nikdo neodsoudi,ze se sem cpu tak brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.8.18 10:19

Sex provozuju, o tom, že by měl mít orgasmus vliv na portat sem fakt nikdy neslyšela (což teda u mě není nic neobvyklého, spousta věcí o těhotenství jsem nikdy neslyšela) ale přijde mi to naprosto k smíchu. naopak sex me baví víc než předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 10:24

@Bruzli87 Ahoj, vítám Te. Já jsem třeba 10 DPO založila skupinku Dubnatka a to jsem měla na testu jen duch, takže v pohodě. Já jsem dnes 5+3. Těhotenství mám také plánované, protože mám epilepsii. Čekáme třetí dítko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí