Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.18 10:43

Já bych chtěla v práci zůstat co nejdéle. Je to nenáročná kancelářská práce, cesta 15 minut autem, pohoda. Aspoň třeba do ledna. Ale valet se doma taky není špatný :mrgreen: možná si to ještě rozmyslim :lol: V práci nahlasim těhotenství až po potvrzení doktorem a až dostanu prukazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 10:47

@Vendy Darlingová Hodlám to udělat stejně. Já sice jezdím na služebky a občas s sebou taham nějaký vybavení, ale tak holt poprosim kolegu.. Mě teda děsí to, jak to v práci oznámím. Už teď byl problém s nedostatkem lidí, když se tady nedávno uvolnilo místo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.8.18 10:49

@Piiimiii Měla jsem to úplně stejně. Ten šok a hrůza v té první chvíli, to byla fakt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 10:49

@mostar Já jsem na téhle pozici od února, smlouvu mám rok, takže se tady děsím toho oznámení. V září přijede šéf s nějakým novým plánem pro mě, tak to bude zajímavý. No, vite, já jsem tady opravdu rada a můžeme najet na nový plán, jen jsem tak trochu těhotná :lol: ale nebojte, už jsem za sebe našla náhradu, zaučím a vše vysvětlím :mrgreen: Já jen sedím u PC, ale někdy je to trosku náročnější když řeším třeba nějaké uzávěrky apod. Každopádně chci zůstat dokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 11:00

@Vendy Darlingová Ja budu zitra 5+0 a taky me ceka kontrola- tak pak pisni co a jak ju? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 11:02

@Ivulita Hodne me ty pocity prekvapily…ale je to i tim, ze se trosku bojim co a jak bude dal- aby bylo vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 11:03

@Piiimiii Zítra si napíšeme. Jsem hrozně zvědavá, ale nemám žádný velký očekávání. Vím, ze je brzy a uvidi snad aspoň gestacni váček při troše stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 11:03

@Vendy Darlingová Jeej no tak to je taky situace :lol: :lol: Evidentně je šéf spokojen :mrgreen: Tak to máš podobně, že Ti smlouva vyprší v době rodičáku.. Já jsem placená z projektu, tzn. smlouva na dobu určitou :? Tak doufám, že na mě budou pak myslet, až se budu chtít vrátit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 11:06

@mostar Mam super sefa, zrovna ma těhotnou manželkou a čekají druhé dítko. Tak myslím, ze bude v pohodě. Já budu muset jít nejspíš na neschopenku ještě před koncem smlouvy, protože takhle bych se musela na ty 3 měsíce přihlásit na úřad práce. Smlouvu mi neprodlouzi když jsem těhotná. Ale třeba se za tři roky budu moct vrátit, to by bylo fajn. Měla jsem od září nastoupit na vysokou, tak to na neurčito odlozim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 11:11

@Vendy Darlingová No tak to snad bude mít pochopení :) Haha musím se smát, já se totiž taky hodlám hlásit na další VŠ (stejný obor, vyšší titul), s tím, že přihlášky se dávají do dubna :lol: :lol: takže to iniciativně budu muset podat už v zimě, protože pokud vše bude ok, tak si v dubnu asi z porodnice neodběhnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.8.18 11:11

Ja uz jsem si taky vymyslela, jak si to zaridim v praci- ve skole, jsem ucitelka…pokud doktor zitra potvrdi, ze je vsechno na dobre ceste tak si domluvim schuzku s reditelem a vsechno na nej vyklopim (i tu nasi krkolomnou cestu k mimi; tykame si, jsme da se rict kamaradi, je to ferovy chlap, tak proto)…no a poprosim ho, aby mi vzal tridu- na zacatek skolniho roku je to minimalne o polovinu mene prace, coz znamena i polovinu stresu a starosti…navic je to i administrativne jednodussi, nez kdyz se meni tridnik v prubehu…no a taky ho poprosim, aby se mnou na ostatni hral habaduru- ze je to kvuli ivf a kvuli tomu, ze budu hodne chybet…snad to prijme a vyjde mi vstric…navic budu hrat asi trochu na city- v cervenci se mu narodilo prvni dite :oops: :D …na hormony se budu vymlouvat i co se tyka alkoholu…tak snad mi to vsechno klapne…a po uplynuti 12 tydnu s tim pujdu ven, coz vychazi na prelom zari a rijna…a snad v praci vydrzim do pololeti, coz by vychazelo presne na nastup na materskou…vymyslene to je pekne, uvidime jaka bude realita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 11:14

@Piiimiii Tak to je krásně promyšlený plán :lol: :lol: Já jsem sama zvědavá, jak dlouho se budu vymlouvat na antibiotika a řízení - a taky že jsem trošičku přibrala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 11:15

@mostar @Piiimiii No holky, máme to pěkně vymyšlený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 11:16

Kamarádka mi na zahradě porad nalévá víno a já ho vždycky musím ulévat do květináče nebo upije manžel. Nevím jak dlouho to takhle budu moct dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
9.8.18 11:41

@Piiimiii Taky si myslím, že je to jen obavou, aby bylo vše v pořádku. Trochu si zakazuju se přílišně těšit, ale moc se mi nedaří. Jinak v práci to máš fakt skvěle vymyšlené, hodně štěstí :kytka:

@Vendy Darlingová Přesně takhle jsem to měla na návštěvě u rodiny - gril a pivo. Pořád kontrolovat, jestli je maso dost propečené a pivo nenápadně do trávy, akorát mi to trochu kazil pes, jelikož to tam chodil pořád očuchávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí