Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
8.8.18 22:47

@Ibet177 ahoj :) úplně tě chápu, já měla zvláštní bolesti na pravé straně podbřišku, pročetla jsem neskutečně moc diskuzi a vsugerovala jsem si,ze mam mimodelozni těhotenství. Najednou jsem se absolutně přestala cítit jako těhotná a prostě jsem se cítila absolutně jinak - takže tohle dokáže psychika. K doktorce jsem došla dle MS 6+2, dle doktorky 6+0 šel vidět gestacni váček, žloutek, embryo i srdíčko :) a já tam šla vážně s tím, že mi jen potvrdí co si myslím protože přece moje intuice nelze, ale lhala a hodně mě ovlivnili diskuze… Takže za mě nebát se :) myslet pozitivně a hlavně zbytečně nevyhledavat zkušenosti jiných, protože každá jsme jiná a nikdy ti nikdo neřekne jak to bude probíhat právě u tebe :) hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.8.18 22:53

@rennelil no já právě šla na ten Utz protože jsem si myslela že je to také mimodeložni, porad me bolelo jen na jedné strane, nikde jinde tak proto jsme tam šla. Nakonec mi rekli že je v děloze tam kde ma ale jen gestačni váček prazdny, takže vlastně nevím jestli sem si pomohla. Navíc mi ještě řekla hlavně ať o těhotenství ještě nikomu neříkám. Así se jí to nezdálo. :roll: :roll: je to pravda že zdravotní sestry jsou nejhorší pacienti. Ale já takovs nikdy nebyla. Až teď se mi to deje a sama se nechápu. Kezby mi těch 14 dní čekání nějak rychle uteklo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.8.18 22:58

@Ibet177 uteče to jak nic :) já jdu na další kontrolu 21.8. A taky se nemůžu dočkat a taky mám samozřejmě strach, aby bylo vše ok, zatím jsem nedostala průkazku, i když bylo vše ok. Ty první týdny jsou zrádné, ale zvládneme to a za půl roku už si na naše strachy ani ne vzpomeneme a budeme si užívat miminka v bříšku a těšit se :) všechno bude dobrý uvidíš. Taky jsem četla že záleží i na utz, některé lékařky mají starší. Ta moje má moc šikovnou mašinku, takže myslím, že i to udělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 23:04

Přesně tak. Můj doktor ma perfektní, moderni, nový ultrazvuk, vidí tam opravdu vše. Teď půjdu k jinému, protože můj ma dovolenou a ten ma takovou starou mašinu jak z osumdesátek :lol:

Číst diskuze a srovnávat je největší zlo, to už vím dávno a stejně to porad dělám, jsem hrozná. A to čekám třetí dítě. Říkala jsem si, ze tentokrat nebudu nic číst a budu si těhotenství jen užívat. A teď dělám to samé.

Mě pobolival podbrisek a občas mi bylo po jídle na zvracení. Teď jakoby nic, pohoda. Nevím čím to je. Udělala jsem si dnes test abych se ujistila, ze čárka sílí, proste pako :zed:

Budeme v pohodě, myslet pozitivně a bude to dobrý holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.8.18 05:28
@Ibet177 píše:
@Misikra me řekli to same. A v jakém si týdnu?

Ja jsem v utery byla 6+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.8.18 05:37
@Ibet177 píše:
@Vendy Darlingová js vím, jsi moc hodná že se snažím mě povzvudit ale říkám si že v 5+4 nebo při pozdější ovulaci 5+0 už by měl být vidět zloutkovy váček… Ostatní ho na Utz mají a i daleko dřív :nevim: já měla prázdno, a ani mi není špatné prostě nic

Neboj, hodne jsem cetla, ze opravdu staci, kdyz otehotnis o den, dva pozdeji, nez jine zeny a uz čekáš i delsi dobu na embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.8.18 07:04

@KarolB Tak to je docela hodně 1cm ne? :potlesk: No mě nedal ani fotku ani nic zatím :D jen řekl: jasněěě, je to tam :D Noo nápodobně, manžel sice věřil ,protože já měla dvě obrovské prokazatelné dálnice, žádného ducha právě :D Ale taky mě pořád bere, jako by se nechumelilo :D A včera mě pichlo lehce, jak když vás začíná bolet močový měchýř, tak sem rychle začala pít a den předtím jsem byla na koupelkách, takže jsem zjistila, že s tímto už končím i když jsem na začátku, protože jsem se trošku zalekla. No a manžel mi řekl jako jestli to vadí :D a když sem mu řekla, ,že to může způsobit i potrat, tak začal už trošku fungovat :D Oni ti chlapi jsou takové ťuli někdy :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.8.18 07:07

@Piiimiii Moc ti gratuluju ,že to tak vyšlo :potlesk: :dance: :srdce: My jsme měli jít taky právě poprvé na inseminaci, protože manžel má jen 30% progresivních spermií a 12% těch které jdou dopředu, ale my sme přirozeně zkoušeli metody, aby sme ty potvůrky tam dostali :D :D a vyšlo to :D :potlesk: Tak se teď hlídej pořádně :hug: Ať je vše oukeej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 07:43

Holky tak zitra uz kontrola u dr…se nejak nemuzu dockat.Utika to hrozne pomalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 08:09

Jé to vám holky závidím :) moje doktorka má ještě pořád dovolenou, tedy se objednám až v příštím týdnu, kdy bych měla být 7 tt, takže tam půjdu až tak v tom 8., či jak dlouho to objednání bude trvat. No aspoň už bude snad něco vidět, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.8.18 08:13

@mostar Muj doktor nastesti neobjednava :D kdo prijde ,tak prijde, coz je super nastavene :D :D tak drzim palce a pak napiste jak ste dopadly :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 10:14

@mostar moje Dr na příští týden dovču a objednání trvá víc jak 14 dní. .hlavně potřebuju pn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
9.8.18 10:33

Taky jdu az za 14 dni, tak snad bude vse ok:)

• Citovat
  • Upravit
9.8.18 10:35

Já jdu zítra v 11:45, budu 5+1 - 20 DPO. Tak jsem zvědavá. U nás objednává, ale když někdo přijde bez objednání tak ho taky vezmou, jen si chvilku počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.8.18 10:37

@Tnemi Jo to je taky dobrý :) no uvidím, co mi řekne sestra, až tam zavolám.
@Slunéčkový den Jasný. Tak to by možná mohl dát i obvoďák, ne? Já to tedy naštěstí řešit nemusím, do práce chci chodit tak dlouho, jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí