Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
7.8.18 15:07

@KarolB Ty jo, to by mě nenapadlo, že to pro někoho může být i víc finančně výhodny, ale máš pravud, že pokud ti seberou příspěvky za směnnost atd, tak to může bát změna velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
7.8.18 15:10

@skorotehotna Pro me to dela zmenu cca 4500,– coz je fakt dost.. :lol: Takhle jsem doma v klidu, zadnej stres, 6 hodinovy vychazky, ktery mi bohate stacej a jsem doma za temer stejny penize, nez kdybych do ty prace chodila.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 15:21

@KarolB Tak at se daří:)Já jsem práve ne PN ted druhý týden a už tady koušu parapety. Jsem normlane dost akční, už bych nejradši lítala nekde po horách:D vychazky nemám žádný (mam nějakou virozu). Už se těším až to skončí!

Příspěvek upraven 07.08.18 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 15:21

Já teď přes prázdniny mám v práci i malého, protože obě babičky pracuji, tak by bylo taky fajn byt doma. Ale mě by to vyšlo finančně hůř a navíc to tam ještě nechci hlásit. Tak počítám ten leden. Ale nevím jestli to půjde, mám epilepsii tak snad to zvládnu bez neschopenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 15:37

Holky mam dilema než jsem zjistila ze jsem těhotná,tak mi přišla nabídka na práci s nástupem od září.A ted pořád přemýšlím co ted :nevim: Říct jim o těhu se mi ještě nechce je brzo a bylo by mi blbe po par mesicich hned jit na nemocenskou a navic kdyby zjistili ze jsem těhotná by mě mohli ve zkušebce vyhodit .Momentálně jsem nahlášena na pojišťovně.Do června jsem byla v práci ale kvuli tomu že mi padlo na prázdniny hlidani tak jsem skončila.Stim že jsem se na firmě domluvila kdyby měli od září pro mě práci, tak že bych se vratila .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 15:44

@Bea29 Já bych do nové práce nesla. Musela by ses naučit spoustu novych věci a pak stejně na par let odejít než skončí mateřská. A nerict jim to asi není úplně fér, na druhou stranu zaměstnavatele taky nejsou vždycky fér. Já mám smlouvu na rok, do února, takže je mi jasný, ze až nahlasim, ze jsem těhotná tak mi smlouvu neprodlouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 16:00

@Vendy Darlingová blbe je na tom to, že jim to asi budu muset říct protože dělám u nich brigadu uklízím 12-ti patrovy panelak a dělá mi to už problémy (taham se s kyblama ).A pochybuji že bude šéf diskrétní :( ve firmě to je strašná drbarna a za chvíli by to vědělo cele město.A opět bych přišla o monent překvapení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 16:03

@Bea29 To je blba situace. Tak to teda vem a pak uvidíš. Když budeš sikovna a oni nebudou paka, tak Te ve zkusebce nevyhodi. Jednu dobu jsem brigadne taky uklizela paneláky, hrůza. To už dělat nemůžeš, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 16:11

@Vendy Darlingová to mi právě došlo že už to nebudu moct dělat teď uklidim dvě patra a jsem hotova a kde je zbytek. vyhoda je že mi nabizi pozici vedouci tam kde jsem pul roku uklizela ted bych tam jen na vše dohlížela a měla bych volnější prac.dobu.No asi to zkusím nějak obkecat a třeba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 16:18

@Bea29 Tak bylo by fajn mít lepší pozici. Zkus to a uvidíš. :kytka: Mne ty paneláky dávali zabrat a to jsem nebyla těhotná. Nejvíc to tahání kýblů ze sklepa nahoru (bez výtahu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
7.8.18 16:28

@KarolB Budu ti držet palce, neboj se, určitě tam bude :kytka:
@Adik26 Děkuju :kytka:
@rennelil Upřímně, moc jsem toho neviděla, jsem docela slepouš :oops: ..ale přiblížila mi to a viděla jsem malinkou tečku - srdíčko (pokud jsem si jí teda nevsugerovala :D). Jinak změřila velikost (tuším 9mm, už jsem řvala, tak si nejsem 100% jistá) a objednala mě za 4 týdny, s sebou moč, bude se brát krev a vystaví průkazka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.8.18 16:30

@Vendy Darlingová děkuji za radu.Jsem ráda ze jsem to mohla s někým probrat.Uvidím bud to vyjde s nebo budu muset s pravdou ven.Dám vědět ted je hlavni aby zitra na kontrole vše dobře dopadlo a vše bylo kde ma být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 16:33

@Bea29 Zítra držím palce. Já jdu v pátek. Já půjdu asi na neschopenku od ledna, protože mi v únoru konci smlouva a tak to takhle vyjde finančně lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
7.8.18 17:19

Zeptám se zas blbě…ona se vystavuje nějaká těhotenská průkazka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.8.18 18:48
@skorotehotna píše:
Holky, mužu se zeptat, proč chodíte na neschopenku, když podle zákona vám zaměstnavatel musí dát práci, kterou zvládáte nebo vás nechat doma za plný plat? Já si endovedu představit být doma pořád…by mi hráblo

Tak ja jsem na PN uz 2mesive, protoze jsem mela problemy se zaludkem, na gastru mi neco nasli a nebylo mi porad dobre, porad jsem zvracela a k tomu zanet jicnu, a ted pokracuju, obvodacka me bude predavat na gyn,dojizdim do prace 62km tam i zpet, a krome zaludku mam za sebou i dalsi nemoci, a prvni tehu jsem krvacela, takze jsem hodne rizikova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí