Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám po rentgenu, a brala jsem antibiotika, co se nesmí. Možná že to je kvuli tomu. Mám ještě jednoho odborníka, tak se předtím poradím s ním.
@skorotehotna Když jsem čekala malou a ještě o tom nevěděla, byla jsem na rentgenu lokte. A dnes je ji 9 let. U syna jsem zase brala spoustu léků na chripku.
@Vendy Darlingová myslim ze se marodny pocita 60% platu za posledni ctvrtleti… to je mi te lito, mno ja jsem tada,ze mam v praci celkem klid. Taky v kanclu,ale nic moc stres a kdyz mi bude nevolno,da se to prezit…
@Bruzli87 Já mám většinou taky klid, jen občas přijde někdo, kdo ma pocit, ze si nemůžu dojít ani na oběd
jsem v kanclu sama, takže pohoda. Jen poslední dobou se mi občas udělá tak špatně, ze bych si nejradši lehla pod stul a dělala, ze tam nejsem
na tu neschopenku se musím zeptat, ale radši bych chodila do práce, protože doma bych se hrozně nudila. Snad ty nevolnosti ustoupí ![]()
@skorotehotna Taky se mi zdá brzy v 6+6 dělat závěry na ukončení…někteří mají srdíčko až později.
Tak jsem objednana k dr. 31.8. rano v 7.00 to budu 6+4 snad uvidim i srdicko ![]()
Příspěvek upraven 13.08.18 v 18:20
@Vendy Darlingová drzim palecky… jdu varit jidlo na zitra…
@Mar89 dekuji ![]()
@skorotehotna tyjo, snad to bude ok…
ja teda na to ze 9 dnu meskam mam porad ty testy takove slabe (dnes jsem zkousela, drobet zesilil, ale do “dalnice” to ma hoodne daleko), tak se psychicky pripravuju na vse… poprve jsem druhy den po meskani mela tu povestnou dalnici
@luccifera Určitě je to ok
síla čárky, hodnota HCG, příznaky a tohle vše je individuální. Každá jsme jiná.
@Vendy Darlingová trochu se tim utesuju, ale bude to nejspis hodne dlouhy tyden ![]()
@luccifera Pomalu to utíká
já jdu na kontrolu v pátek a potom až v září. To bude nekonečna dovolená ![]()
@Bruzli87 Ja skoncila po prvnim duchovi na tt v nemocnici se silenou kreci. Meli ppdezreni na mimodelozni tehotenstvi, coz se nakonec nepotvrdilo. Jiz mam super hodnoty hcg a na utz videt gestacni vacek. Za 9 dni jdu na utz jestli uvidi srdicko. Tak uz se hrozne tesim a zaroven desim, ze se neco pokazi
…, ale snazim se myslet pozitivne.
krece mam kolikrat do ted, ale jsou zpusobene zacpou, kterou trpim uz pres ten tyden. Bylo mi receno, ze nekdo zvraci a nekdo se nemuze vyto..no ![]()