Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikolina14 Jojo, to bricho bolelo fakt dost, neboj, casem se to trochu zmirni.. ![]()
Ahoj holky, asi stupidní dotaz, dnes jsem byla u lékaře a ten mi prodal nějakou směs vitamínů, Baby Vít se to jmenuje, jehož součástí je i Kyselina. Listova Doteď jsem brala čistou kyselinu listovou 400 mikrogramů v tabletě. Můžu asi brat oboje, to není nic proti ničemu, ne? Doktor se na to moc netrvaril, ale čím víc listovky, tím líp, ne? Aspoň to tak vidím z pohledu laika
Díky moc za názory ![]()
Holky a ještě pořád vás poboliva to břicho a nebo už ho spíš necítíte.?
Ahoj, zatím jsem jenom pročítala, ale ráda bych se k Vám přidala (než mi teda utečete do uzavřené skupinky), test pozitivní minulý týden, dneska 21DPO. Kontrola u gyn 28.8. ![]()
@Ibet177 mě už to docela přestalo, teď jsem 6+5tt a už je docela klid, ještě tak minuly týden jsem se i budila ze spaní, jak mě břicho úplně jako kdyby pálilo, jaká to byla bolest, ale teď už je to v pohodě ![]()
@Lucinda55 no me právě taky, předtím sem chystala takové menší křeče při prudkém pohybu nebo prostě někdy to zsvolelo jako na Ms, ale teď už mám klid jsme 6+4 a každým dnem ho cítím méně, teď sem spíš nafoukla a cítím střeva, ale tu dělohu ani tak už ne
Ahoj,take vas procitam delsi cas,ale porad se bojim to uspechat pred prvni kontrolou,na kterou jdu 24.8. Dnes jsem podle mych vypoctu podle ovulace (22.7.) 5+2.
Z priznaku me take nic moc netrapi oproti predchozim tehotenstvim,takze me to troslu nervuje,ale treba je brzy…jen jsem tedy dost unavena a dnes jsem mela problem se vyhrabat vycerpanim z postele…
Jinak me take prvni dny bolelo bricho jako pred ms,ale uz je to v pohode.
Tak at se vsem miminkum moc dari!
@Nikolina14 jo to je normální, prostě ják se roztahuje děloha a jak to tak celé pracuje. Vždy mě to uklidnilo když sem to cítila. Věděla jsem že je vše ok.
@Nikolina14 nee, buď ráda. Me to někdy uplne ohlo a musela jsme se zkroutit jak to bylo silný. Volala jsem dr a ta mi řekla že to je normální že prostě roste. Děje se to všem holkám. Spíš mě vadí že ted už to necítím, tak vůbec nevím jestli se tam něco děje nebo ne. Ještě týden musím vydržet
@Ibet177 jeee, tak to jsi mě teda dost uklidnila, dekuji
urcitě děje ![]()