Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky děláte tu některá často noční?Dělám na dvě smeny týden noční,týden ranní,pak týden noc a týden rano.a nějak se nemůžu shodnout v práci ohledně zákazu noční pro těhotné.Hned jak jsem otěhotněla,tak mě chtěla přeřadit na ranní jen.Prosila jsem ji,že chci dělat noční dál, dělají mi zlé ranní.Ale byla nekompromisní,že nemůžu.Nakonec k tomu nedošlo, protože jsem potratila a tím pádem zůstala dál na svých dvou směnach.Ted jsem teda rozhodnutá ji to říct jak pozdě to pujde,v zákoníku práce mám ale myslím si oporu. Je psané že těhotné nemusí dělat noční,ale zákaz už není.Mam dojem,že se firma jen sichruje.Mwte zkušenost? ![]()
@troublewoman @Adik26 gratuluji k srdickum! To je dobra zprava. Jdu pristi tyden 6+4 podle ovulace,tak taky doufam v srdicko,kdyz u vas bylo!
@Merenwen
Ahoj kocko
![]()
Pridat se jeste muzes-i ostatni …na facebook-skupina dubnatka 2019 ( s fialovou foteckou)
@Adik26 ahoooj
jé, to já mám strach na fb, ať se to někdo nedozví, nikdo to ještě neví ![]()
@Merenwen Je to uzavrena skupinka, vsechny jsme tam inkognito, nikdo nic neuvidi..
![]()
Presne tak…nikdo nic nezjisti. U nas to vi take jen rodice a 2 moje kamaradky.
Zdravím Vás holky, budoucí maminy. Také čekáme přírůstek v dubnu 2019. Přeji Vám klidné těhotenství
Ahoj holky, tak jsem v úterý zjistila že jsem těhu, doteď jsem z toho v šoku, protože jsem to samozřejmě neplánovala a dnes jsem byla na první kontrole. Doktorku mám novou, trochu bláznivou, ale s jakou přesností vám řekli stáří plodu? Mě nastřelila mezi 5+4 a 6+1
, tak teď nevím ![]()