Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak se přidávám. Taky cekam prvni mimčo. Ve čtvrtek jsem byla poprvé na kontrole a byla jsem v 6+3 a uz bylo videt i činnost
. Tak jsem si na chvilku oddechla i kdyz obavy budou asi pořád. Chodim porad čůrat, mam zaludek na vodě a je boli me prsa, takze si docela užívám ![]()
@K. Moona vítej
Tak to jsme stejně
Já jsme dneska 7+1. Byla jsme u dr.v pátek a taky bilo srdíčko krásně pravidelně
Prsa mě taky bolí a žaludek na vodě už mám snad tři týdny. Trochu mě chvilkami píchá v podbřišku, tak doufám, že se jen jak vytahují vazy jak se zvětšuje děloha. ![]()
Zak dnes kontrola zpět u domtora a nakonec my doktor oznámil, že srdíčko není jedno ale hned dvě. Takže čekáme jednovaječná dvojčata. Kontrolu máme 24.9. Modlím se aby vše probíhalo v pořádku ale bojím se toho.
@Leňa31 píše:
Zak dnes kontrola zpět u domtora a nakonec my doktor oznámil, že srdíčko není jedno ale hned dvě. Takže čekáme jednovaječná dvojčata. Kontrolu máme 24.9. Modlím se aby vše probíhalo v pořádku ale bojím se toho.
jeeeee to je krasny, gratulace!! v kolikatem tydnu jsi? ![]()
Podle ultrazvuku v 7tt… doktor mě ale upozorňoval, že se může objevit syndrom mizejícího dvojičete a proto musíme dva týdny počkat.
Holky mám dilema,
Dnes jsem 6+1, doktor nezakazal jízdu na koni. Je bezpečné jezdit? I kdyby třeba jen krokem.
V sobotu máme akci „loučení s létem“ a budeme tam vozit děti. Je to pár Km, tak jestli tam mohu na kobylce doject a nebo ji mám jen vést
@Anci.kolarova jízda na koni sama o sobě prý nebezpečná není ale pád už ano
Holky v pondělí jsem byla na kontrole jsme 9 týdnu všecko v pořádku a už jsme dostali těhotenskou průkazu. Mám hroznou radost ![]()
ahoj, dnes jsem nasla tuto diskuzi a rada bych se k vam pripojila. Podle posledni MS jsem 9+5 a v utery jdu po 14 dnech na druhou kontrolu. Pri prvni navsteve mel plod 6ty nebo 7mi tyden podle lekare, a
nebylo videt, tak doufam ze uz bude, musi!! Mozna bych uz mohla dostat i prukazku? Od ctvrtka me trapi ryma (proplachuju morskou vodou), ale teplotu nemam.. tak snad bude vse v poradku! ![]()
Ahojky muzu se pridat? Jsem dnes 9+2 a termin 20. Dubna podle ms ☺️
Ahoj holky, tak dnes jdeme v 16:30 na kontrolní utz 7+5tt. Doufám, že už budeme mít srdíčko
![]()
Chci se k Vám taky připojit,o tehu vím od 5.ty a nyní jsem 8+5,protože občas krvacim a spinim,jsem na PN a už mě to doma moc nebaví,beru utrogestan,ascorutin,magnesium a vitaminy,dle uz v 7+0 vše ok,srdíčko tepe,je to moje 1.tehu,snad je tady někdo na tom stejně a budeme si moct vyměňovat pocity,chtěla bych chodit do práce,ale do prvotrimestralniho screeningu prý nee..tak napište ![]()
@Janica84 ahojky ja jsem doma uz 14 dni a budu do konce. Mam jeste 5 letou dceru a zije snami pritelovo 10 syn. Lepsi byt doma a nic nepodcenovat
ja jdu dnes na kontrolu uz bych chtela prukazku jsem 9+3 ale muj dr dava az ve 12. Tydnu
@Moninka84 -to se doma nenudis s dcerou a 10ti letym klukem
Já bydlím s manželem,jsme spolu 16let a proto se nám zadarilo později až po 2letech,už jsme plánovali IVF a po 1.navsteve jsme otehotneli,tak jsme radi
..tak jdeš dnes na kontrolu,nech si udělat obrázek,napis,jestli je vše ok ![]()