Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj, já jsem podle poslední MS 8+3, podle ovulace se neodvážím odhadnout protože cykly jsem měla někdy 28, někdy 40
Je to moje první, neplánované, ale rozhodně ne nechtěné. Na první kontrolu jdu 21.8. a modlím se, ať je všechno v pohodě, protože mám občas dost nepříjemné křeče ale cítím je jen ve vaječníkách, ne celkově v podbřišku jako spousta holek tady. Jinak z příznaků jen lehká nevolnost a po těžkém jídle křeče v žaludku a do tohoto týdne motání hlavy, podrážděnost, špatná pleť, jinak vše OK. Chci se zeptat, kdo jste taky v tom 8.,9. týdnu, máte už břicho? Já byla před otěhotněním dost štíhlá, 48kg na 159cm, přibrala jsem už na 52 a nevím, jestli se mi udělal špek, protože do břicha přibírám lehce nebo už mi začíná těhotenské bříško ![]()
@Kristynka22 telo v tehu zadrzuje vodu, tvori se vic krve,jinak pracuje zazivani, to muze vysvetlit vahu a brisko neni tak brzy tehotenske, je jen nafoukle, zpomaluje se cinnost traviciho traktu,muze se objevit plynatost.,zacpa…
Hele prohlasuji tuhle debatu za ukoncenou,nove prichozi pokud chcete drbat, muzete vstoupit do skupiny…odkaz zde https://www.emimino.cz/…bnatka-2019/
Nedivte sese,kdyz uz vam tu nikdo reagovat nebude
@Kristynka22 Ja jsem dnes 8+3tt a vcera uz jsem koukala, ze uz mi cosi puci..
Ale u me to jde tezko poznat, mela jsem uz predtim spicek..
Vidim to jen ja, mam to bricho tvrdsi a hlavne nafoukly mezi bokama.. ![]()
Zdravím devcatka i já se k vám přidávám.Zacinam 6tt.Doma mám 4 letou cacorku.a pravděpodobně pokud bude vše ok skončím na neschopence z důvodu práce ve zdravotnictví…nebo nevím jak jinak…s holkou jsem byla od 7 týdne.na kontrolu se chystám až začátkem září…tuk ťuk snad to bude ok.
Ahoj Holky, nevím jestli má některá z vás zkušenost… moje poslední ms byla 17.7., ke stiku došlo 26.7 při vynechání ms jsem si hned na druhý den 14.7 udělala test a byla tam slabá čárka. Po zhruba 5-ti dnech jsem ho zopakovala a čárka byla silnějši. Obědnala jsem se k doktorovi a ten dnes na UT viděl jen něco slabého a nechal my vzít krev. Docela se bojím, aby to bylo v pořádku. Zítra si mám volat na výsledek. Nemáte některá zkušenost? Děkuji za odpověď ![]()
Asi tam mělo být 14.8…kazdopadne to mám podobné 15.8. MS nepřišla…na kontrolu jdu až v září až bude srdíčko.myslim že to řešíš dost brzo. ![]()
Tak dnes jsem volala na výsledky a doktor my řekl, že hodnota hcg v krvi je 1500… zítra na kontrolu. Snad půjde prcek vidět pokud to není mimo ![]()
Cau holky, jsem na zacatku teprv, jeste cekam na kontrolu u Dr. za tyden a neco.. kazdopadne nekdo z P8? Na nejakej pripadnej sraz by se nasel? Bydlim tu chvili a potrebuju s nekym krafat u kafe atd
Misa, 25let Evik 2,5r ![]()
Ahojte holky, rada bych se pridala do diskuze
zatim mi vychazi termin 12/4/2018, ale to se, hadam, jeste muze upravit, protoze mam dlouhe cykly- Tehotenstvi jsem tudiz zjistila az v 6 tydnu. Nicmene ted jedeme 8my tyden a za dva dny kontrola u Mudr., ze srdicko bije - tak uz se tesim
![]()
@Leňa31 píše:
Tak dnes jsem volala na výsledky a doktor my řekl, že hodnota hcg v krvi je 1500… zítra na kontrolu. Snad půjde prcek vidět pokud to není mimo
Ahoj -tak co, vsechno dobree? ![]()
Ahoj holky
Hackuji detem ovecky.
Pokud byste mely zajem nevahejte mi napsat sz
Ovecka je za 250
Tak jsem podle lekare nakonec 7+1 dnes. Nic mene jsem se chtela zeptat, zda-li myslite, ze je normalni kdyz mi bylo spatne, bricho me bolelo a od vcera chodim do prace uacalo me slrabat v krku a priznaky vesktere vesmes zmizeli?!?
Na gyndu jdu ve ctvrtek a mam des ze spatnych zprav. ![]()