Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak i já jsem pro uzavřenou skupinu
jinak prevcirem ráno jsem se vzbudila a bolelo mne (jako by mne ofouklo) rameno..ale šlo to..večer už horší, ale nic dramatického. No a ráno holky… To jsem myslela že se po**** bolesti. Hrabala jsem se z postele, dcera měla záchvat smíchu a já myslela,že nevstanou.. začala mne bolet celá ruka, levá půlka zad pod lopatkou a nad, rameno a vepředu u srdce. Bušilo mne srdce, pichalo a nemohla jsem se nadechnout. Vzhledem k tomu,že mám může v Norsku,tak jsem volala tátovi, ten hlídal dceru a já s pocitem,že buďto zemřu někde na půli cesty jsem se autem vydala do nemocnice
tam mi to naštěstí opichali a teď můžu alespoň dýchat, ale fakt jsem měla nahnáno. Akorad se bojím,jestli ty obstriky nevadi miminku?! Dr.rikala,že ne, tak snad!!!! Hned jsem to volala chlapovi,tak ten vyřízenej,jestli je mimo v pořádku..
No takže super akce ![]()
Holky, tak to mám za sebou! Mimčo odpovídá 6+6, má 9 mm a srdce bouchá jako zvon
Spadl mi obří kámen ze srdce. ![]()
@Piiimiii bohužel ne. Myslela jsem, že mi ji doktorka dá automaticky a pak jsem to nějak vypustila z hlavy, jak jsem byla zaměstnaná neustálým usmíváním se. Jdu tam za tři a půl týdne, tak už si ji vydupu hned u vchodu ![]()
@troublewoman Priste uz bude aspon vypadat trosku vic jako clovicek ![]()
@troublewoman
Moc gratuluji.
Ja dnes take na kontrole. Dle ultrazvuku jsme 6+2, vse v poradku a take nam bije ![]()
Ja jsem si musela poprosit o kapesnicek. ![]()
@Adik26 Krasne, gratuluji
…ja jdu na kontrolu 6+3, tak doufam, ze ho taky uz uslysim tlouct
…ja malem bulela, kdyz mi tes doktor rekl, ze je vsechno jak ma
…bud je to dobry herec nebo z toho mel taky radost ![]()
@Piiimiii
Mne prislo, ze muj doktor take sdili radost se mnou ????
Ja fotku dostala