Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, přidávám se k Vám. Jsem 6 tt a poprvé těhotná po roce snažení.
![]()
@P-aulin-a píše:
Ahoj -tak co, vsechno dobree?
Ahoj, tak nakonec mě odeslal do nemocnice. Tam my doktorka řekla, že taky nic nevidí ale že hodnoty my stoupají (hcg 4500). Tak mě objednala za týden což bylo v Pondělí kde už byl vidět krásný váček odpovídající 6tt ????. Takže v úterý 4.9. zpět k mému doktorovi. Tak uvidíme. Smad už to bude ok ????
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala
Dneska jsem byla u dr. a Nanuk (mimís je z KET z IVF) odpovídá 6+5tt tak jak má a
bije jako o medajle ![]()
@Leňa31 Myslím, že trochu moc spěcháš
Dej mu čas
Pokud to nemá vyjít stejně s tím nic neuděláš a pokud to má vyjít, tak to můžeš stresem zkazit. Hoď se do klidu a věř, že je prcek ok a nech tomu volný průběh
Na 4/9 Držím palečky ![]()
@Ajaandy píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidalaDneska jsem byla u dr. a Nanuk (mimís je z KET z IVF) odpovídá 6+5tt tak jak má a
bije jako o medajle
tak to gratuluju
! ja byla ve stredu a stari bylo upravene taky na 6+5tt (misto 7+5tt), takze dnes presne 7.tyden
. Jen me uz 2× ted potrapila vag.mykoza a Mudr. mi zakazala cokoli brat :/.
Jestli se muzu zeptat, jak probihalo IVF? podarilo se na poprve?
Včera jsem byla u lékaře a jsem v 7tt těhotenství a hrozně se mi ulevilo když šlo vidět bijíci srdíčko, doufám, že vše bude v pořádku.
Ahoj holky, ráda bych se k Vám připojila. V pondělí jsem byla u doktora a řekl, že jsem ve čtvrtém týdnu a porod vychází na 30.4.
17.9 jdu na kontrolu zda je vše v pořádku, tak pevně doufám, aby bylo všechno v pořádku, protože jsme před 5ti měsíci o jedno mimi přišli.
Ovšem tentokrát je vidět i obal váčku, předtím nebyl.
@P-aulin-a Díky
IVF je vlastně furt čekání
Skoro dva měsíce jsme čekali jen než nám dali termín první konzultace a pak zase čekání na gyn kontrolu, pak na MS, pak zase na gyn kontrolu jestli nejsou nějaké cysty a tak… no a potom stimulace hormony (injekce a léky) a pak OPU v narkoze. A dále 5 dní čekání na vývoj embryjek a nakonec ET pokud se toho nějaké embyjko až do 5tého dne zdárně dočká. Nám se v prvním IVF nedočkalo ani jedno
Teď se nám podařilo až druhé IVF. Napřed jsme nechali zavést v ET dvě embryjka a nechytli se
A na KET jsme se s posledním embyjkem chytli
Tak doufám, že to dotahneme až do porodu.
@Ajaandy píše:
@P-aulin-a DíkyIVF je vlastně furt čekání
Skoro dva měsíce jsme čekali jen než nám dali termín první konzultace a pak zase čekání na gyn kontrolu, pak na MS, pak zase na gyn kontrolu jestli nejsou nějaké cysty a tak… no a potom stimulace hormony (injekce a léky) a pak OPU v narkoze. A dále 5 dní čekání na vývoj embryjek a nakonec ET pokud se toho nějaké embyjko až do 5tého dne zdárně dočká. Nám se v prvním IVF nedočkalo ani jedno
Teď se nám podařilo až druhé IVF. Napřed jsme nechali zavést v ET dvě embryjka a nechytli se
A na KET jsme se s posledním embyjkem chytli
Tak doufám, že to dotahneme až do porodu.
uff to je tedy dost narocna procedura :/ kazdopadne aspon, ze neco existuje a funguje to
. Moc moc vam preju, at to vyjde
@Anci.kolarova píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám připojila. V pondělí jsem byla u doktora a řekl, že jsem ve čtvrtém týdnu a porod vychází na 30.4.
17.9 jdu na kontrolu zda je vše v pořádku, tak pevně doufám, aby bylo všechno v pořádku, protože jsme před 5ti měsíci o jedno mimi přišli.
Ovšem tentokrát je vidět i obal váčku, předtím nebyl.
Gratuluju a preji, at vse dobre dopadne ![]()
@Leňa31 píše:
Ahoj, tak nakonec mě odeslal do nemocnice. Tam my doktorka řekla, že taky nic nevidí ale že hodnoty my stoupají (hcg 4500). Tak mě objednala za týden což bylo v Pondělí kde už byl vidět krásný váček odpovídající 6tt ????. Takže v úterý 4.9. zpět k mému doktorovi. Tak uvidíme. Smad už to bude ok ????
drzim palce
!
Ajaandy děkuji a taky gratuluji
10. jdeme zase na kontrolu tak doufám že všechno bude v pořádku ![]()
@P-aulin-a Diky moc
Tak to mas pravdu je to sice na palici, ale je super, že to je.
@Viola23 držím palečky
My jdeme do CAR 13/9 na UZ, tak doufám, že bude vše jak má a předají nás mé dr.