Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
28.8.18 21:38

Ahoj holky, přidávám se k Vám. Jsem 6 tt a poprvé těhotná po roce snažení. :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.8.18 07:32
@P-aulin-a píše:
Ahoj -tak co, vsechno dobree? :)

Ahoj, tak nakonec mě odeslal do nemocnice. Tam my doktorka řekla, že taky nic nevidí ale že hodnoty my stoupají (hcg 4500). Tak mě objednala za týden což bylo v Pondělí kde už byl vidět krásný váček odpovídající 6tt ????. Takže v úterý 4.9. zpět k mému doktorovi. Tak uvidíme. Smad už to bude ok ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.8.18 12:01

Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala :mavam: Dneska jsem byla u dr. a Nanuk (mimís je z KET z IVF) odpovídá 6+5tt tak jak má a :srdce: bije jako o medajle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.8.18 12:08

@Leňa31 Myslím, že trochu moc spěcháš :lol: Dej mu čas :palec: Pokud to nemá vyjít stejně s tím nic neuděláš a pokud to má vyjít, tak to můžeš stresem zkazit. Hoď se do klidu a věř, že je prcek ok a nech tomu volný průběh :hug: Na 4/9 Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
31.8.18 12:31
@Ajaandy píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám také přidala :mavam: Dneska jsem byla u dr. a Nanuk (mimís je z KET z IVF) odpovídá 6+5tt tak jak má a :srdce: bije jako o medajle :lol:

tak to gratuluju :)! ja byla ve stredu a stari bylo upravene taky na 6+5tt (misto 7+5tt), takze dnes presne 7.tyden :). Jen me uz 2× ted potrapila vag.mykoza a Mudr. mi zakazala cokoli brat :/.
Jestli se muzu zeptat, jak probihalo IVF? podarilo se na poprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
31.8.18 19:16

Včera jsem byla u lékaře a jsem v 7tt těhotenství a hrozně se mi ulevilo když šlo vidět bijíci srdíčko, doufám, že vše bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 19:27

Ahoj holky, ráda bych se k Vám připojila. V pondělí jsem byla u doktora a řekl, že jsem ve čtvrtém týdnu a porod vychází na 30.4.
17.9 jdu na kontrolu zda je vše v pořádku, tak pevně doufám, aby bylo všechno v pořádku, protože jsme před 5ti měsíci o jedno mimi přišli.
Ovšem tentokrát je vidět i obal váčku, předtím nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.8.18 21:33

@P-aulin-a Díky :hug: IVF je vlastně furt čekání :zed: Skoro dva měsíce jsme čekali jen než nám dali termín první konzultace a pak zase čekání na gyn kontrolu, pak na MS, pak zase na gyn kontrolu jestli nejsou nějaké cysty a tak… no a potom stimulace hormony (injekce a léky) a pak OPU v narkoze. A dále 5 dní čekání na vývoj embryjek a nakonec ET pokud se toho nějaké embyjko až do 5tého dne zdárně dočká. Nám se v prvním IVF nedočkalo ani jedno :( Teď se nám podařilo až druhé IVF. Napřed jsme nechali zavést v ET dvě embryjka a nechytli se :( A na KET jsme se s posledním embyjkem chytli :dance: Tak doufám, že to dotahneme až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.8.18 21:35

@Viola23 Gratuluji :palec: My jsme na tom úplně stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.8.18 21:37

@Anci.kolarova držím palečky ať dobře rostete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.9.18 08:36
@Ajaandy píše:
@P-aulin-a Díky :hug: IVF je vlastně furt čekání :zed: Skoro dva měsíce jsme čekali jen než nám dali termín první konzultace a pak zase čekání na gyn kontrolu, pak na MS, pak zase na gyn kontrolu jestli nejsou nějaké cysty a tak… no a potom stimulace hormony (injekce a léky) a pak OPU v narkoze. A dále 5 dní čekání na vývoj embryjek a nakonec ET pokud se toho nějaké embyjko až do 5tého dne zdárně dočká. Nám se v prvním IVF nedočkalo ani jedno :( Teď se nám podařilo až druhé IVF. Napřed jsme nechali zavést v ET dvě embryjka a nechytli se :( A na KET jsme se s posledním embyjkem chytli :dance: Tak doufám, že to dotahneme až do porodu.

uff to je tedy dost narocna procedura :/ kazdopadne aspon, ze neco existuje a funguje to :). Moc moc vam preju, at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.9.18 08:37
@Anci.kolarova píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám připojila. V pondělí jsem byla u doktora a řekl, že jsem ve čtvrtém týdnu a porod vychází na 30.4.
17.9 jdu na kontrolu zda je vše v pořádku, tak pevně doufám, aby bylo všechno v pořádku, protože jsme před 5ti měsíci o jedno mimi přišli.
Ovšem tentokrát je vidět i obal váčku, předtím nebyl.

Gratuluju a preji, at vse dobre dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.9.18 08:37
@Leňa31 píše:
Ahoj, tak nakonec mě odeslal do nemocnice. Tam my doktorka řekla, že taky nic nevidí ale že hodnoty my stoupají (hcg 4500). Tak mě objednala za týden což bylo v Pondělí kde už byl vidět krásný váček odpovídající 6tt ????. Takže v úterý 4.9. zpět k mému doktorovi. Tak uvidíme. Smad už to bude ok ????

drzim palce :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.9.18 09:59

Ajaandy děkuji a taky gratuluji :) 10. jdeme zase na kontrolu tak doufám že všechno bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
1.9.18 14:53

@P-aulin-a Diky moc :hug: Tak to mas pravdu je to sice na palici, ale je super, že to je.

@Viola23 držím palečky :palec: My jdeme do CAR 13/9 na UZ, tak doufám, že bude vše jak má a předají nás mé dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí