Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AndyDee tak to budu držet palce at je vše v pořádku.Já byla min.týden a podle doktora je vse jak má být na další kontrolu jdu až 4.9.
@Bea29
Tak to je dobře, že vše v pořádku. Taky v to doufám, děkuju ![]()
@AndyDee Neboj bude.A jak je ti?Máš příznaky?Já celkem fajn až na to že jsem dost unavená a začínám mit pocit na ![]()
@Bea29
Mně je taky celkem dobře, chvílemi mám teda taky pocit na zvracení a taky jsem unavená a navíc cítím, že se mi nalévají trochu prsa, ale jinak v poho ![]()
@AndyDee
v prvnim těhotenství jsem nějak nic nepocitovala ale teď se mi zda i když je to začátek že mě to více vyčerpáva rano se mi vubec nechce vstávat a mala jde zachvili do školky tak jsem zvědavá jak to budu mít ze vstáváním
@Bea29
U prvního bych řekla, že jsem příznaky neměla téměř vůbec, tak uvidíme, jak to bude pokračovat, jestli budou silnější příznaky a nebo to dá celkem pokoj ![]()
@AndyDee tak to máš fajn.já doufam,že to trochu přejde kromě přítele to ještě nikdo neví a zatím se mi to ještě nechce říkat.chci počkat do další kontroly jak se to bude vyvíjet.doufam že se mi podaří to ještě chvíli tutlat i když si připadám jak kdyby něco tušili hlavně mamka se na mě divně kouká ![]()
@Bea29
U nás to ví taky jenom manžel, nikdo jiný. Minule jsem to dávala vědět ostatním až po třech měsících a tentokrát bych to chtěla udržet v tajnosti taky tak nějak dlouho ![]()
@troublewoman Bude to dobre
…taky si to vzdycky rikam…a pak jak tam lezim na lehatku a nez promluvi doktor, tak mam srdce az v krku a slysim ho busit v usich
…podle me mam v tu chvili tlak tak 200/100 ![]()
U nas to z rodiny nevi jeste nikdo, ale pritel to uz stihnul prasknout spolecne zname a vi to par mych kamaradek. Rekla nych,ze mamy maj sestej smysl protoze i moje kouka divne…asi jsem uz podezrela
@Bruzli87 Moje mama ma rozhodne sesty smysl
…navic jsme si hodne blizke…ale i presto bych chtela, aby to pro ni bylo prekvapive, az ji to budu rikat ![]()
Jinak ja to teda rekla z nasi strany vsem. Na zacatku i vedeli, ze se budem brzo snazit a i ze vysel pozitivni test… jen se mi potvrdilo, ze jsme nejake hodne plodne devcata, pze i babicka, i mamka mely obe deti na prvni pokus. A ja to mam stejne, naopak vsechny tri jsme mely extremni problem s kojenim.
A z prekvapek jsem vylecena, uz jsem to tu jednou psala - nechala jsem si to na vanoce a to hrobove ticho a prekvapeni jsem vecer obrecela ![]()
Premyslim,ze to rodine reknu taky velmi brzy…asi po prvni prohlidce s fotkou z utz. Jen v praci si to necham po screeningu.