Dubňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
17.8.18 13:36

@Peťule-K Ahojki…a muzu teda gratulovat? ;) …jinak me doktor rekl, ze odpovidam 5./6. tyden…takze ty mas to rozmezi taky do tydne, takze podle me je to uplne ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.8.18 13:54

Všem vám moc gratuluji :-) a také se přidávám. Jsem v 4+1. A čekám první :-). Někde jsem tu četla o práci a o noční. Já to mám tak že pokud jsem těhotná, tak musíme automaticky hned na neschopenku kvůli fyzické a psychické pracovní zátěži. U nás už takto odešli tři, já mám teď dovolenou ale už se po dovolené do práce bohužel vrátit nemůžu. :-D Tak si tu dovolenou prodloužím :- asi se unudím :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
17.8.18 14:15

@Margret007 na neschopenku nemusite,ze zakona mate narok na to,aby zamestnavatel nasel pro vas adekvatni praci,pokud je min placena,mel by vam dorovnat plat a pokud neni schopen praci zajistit,je prekazka na jeho strane a vy mate narok byt doma s tim,ze vam vykompenzuje plat ve vysi 100% otazka je,jestli je to tak fajn,ze dobrovolne vychazite zamestnavateli vatric…pokud by to tam stalo za prd,trvala bych na dpdrzeni podminek a po materske bych nasroupila co nejdriv jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.8.18 14:22

@Bruzli87
Nad tímto jsem nikdy nepřemýšlela, ale funguje to tak u nás už několik let. Samozřejmě že povinně jít na neschopenku nemusím ale gynekoložka to vždy doporučí. Měli jsme dvě kolegyně, které u nás v práci bohužel potratili. Podruhé odešli také hned na neschopenku. Hlavně kvůli infekcím (zdravotnictví). U nás je taky systém na ho… že jinou práci nam tam nikdo nedá :-D a ještě jsou naštvaný, že musí shánět zase někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1739
17.8.18 14:46

@Margret007 jasne ze to dr doppruci ale neni to nutnost. Takhle vsechny odejdou marodit, maj houby penize a zamestnavatel bude vychechzanej protoze si muze sehnat nekoho, kdo mu tu praci odvede a tobe nemusi dat tech 100% jako nemocenska je podle me nejkrajnejsi reseni a udelala bych max pro to, abych mohla zustat v praci, doma bych se casem asi zblaznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.8.18 14:55

@Bruzli87
Já bych tam taky klido zůstala, ale přítel nechce. Za celých 12hod tam natahame rukama několik tun a to se mu nelíbí :- já se asi unudím ale asi to zkousnu ;-) jiná práce (lehčí) tam bohužel není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.8.18 15:10

Piiimiii asi ano, děkuji :D uklidnila jsi mě. Já si nebyla jistá jestli je Dr při smyslech :roll: ale chápu že je na všechno ještě hodně brzo. To víš, je to poprvé a rozhodně nemám nic načtené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.8.18 15:39

@Peťule-K Tady toho nactes spoustu ;) …tak tedy moooc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
18.8.18 07:24

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Jeste za sebou nemam navstevu u dr, pujdu az v pátek, to bych mela byt podle ms 7+5 (reálne to bude trosku min), tak uz snad bude i :srdce: a vse v poradku.
Doma mam rocniho chlapecka, tak na ty dr neni moc cas :mrgreen:
Casem vás doctu, jen se zeptam, neuvazujete o soukrome skupine at to tu pak nemuze číst kde kdo? :) Treba za dva tydny at se muzou přidat i s terminama koncem dubna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
18.8.18 08:05

@Jani167 Ahoj, uzavřená skupina je https://www.emimino.cz/…bnatka-2019/ Jinak hodně štěstí na kontrole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 13:26

21dpo

Ahoj holky jsem tehotna i pres kondom ja krava si mela jit pro postinor kdyz se nam pri vyndavani sesunul ale mela jsem posledni den ms a bylo to vse v kondomu a vzhledem k tomu jakej je postinor hnus sem nad tim uvazovala asi 5 minut a vzdala to vzhledem k ms a ted sem tehu…ale cekame uz 3. S tim ze bydlime v pronajmu a mame prumerne prijmy a ja jsem sice v praci na dobu neurcitou a po zkusebce ale jen kratce, manzel jezdi dodavkou v cizine doma 2dny v tydnu. Ja nevim nechci to davat pryc kdyz uz se stalo ale vsichni me strasi zr v budoucnu az budou vetsi tak je kuli tomu nebudem moc poradne zajistit a taky kuli tomu budleni. Ja vubec nevim jsou tu mamky co cekaji treti? Nemate strach jak to bude az jim bude 12,13 a tak skola krouzky atd? Dekuji :,( :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit
1739
19.8.18 13:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem tehotna i pres kondom ja krava si mela jit pro postinor kdyz se nam pri vyndavani sesunul ale mela jsem posledni den ms a bylo to vse v kondomu a vzhledem k tomu jakej je postinor hnus sem nad tim uvazovala asi 5 minut a vzdala to vzhledem k ms a ted sem tehu…ale cekame uz 3. S tim ze bydlime v pronajmu a mame prumerne prijmy a ja jsem sice v praci na dobu neurcitou a po zkusebce ale jen kratce, manzel jezdi dodavkou v cizine doma 2dny v tydnu. Ja nevim nechci to davat pryc kdyz uz se stalo ale vsichni me strasi zr v budoucnu az budou vetsi tak je kuli tomu nebudem moc poradne zajistit a taky kuli tomu budleni. Ja vubec nevim jsou tu mamky co cekaji treti? Nemate strach jak to bude az jim bude 12,13 a tak skola krouzky atd? Dekuji :,( :,( :zed:

No sice cekam prvni,ale jsem ze trech deti. Nemela bys podle me poslouchat druhe. Jsou lide na tom hur a presto si taky nechali treti dite. Nevim,co je podle tebe prumerny prijem…ale mas praci, po zkusebce a partner taky maka,tak co byste to nezvladli? Ze mate podnajem, a co? Takovych lidi je… Mela bys to probrat s chlapem a nemeli byste hledat duvody proc ne, ale zpusoby, jak to zvladnout. Do priste bych volila nejakou jistejsi formu antikoncepce…Zajistit dite, to je podle me obleceni a jidlo, par hracek…a az budou narocnejsi, budou chtit tablety a mobily, to uz je luxus…nemam, neni. Vsak ono se to poda uvidis…cizi neposlouchej, vem v uvahu jen to, co ti rekne tvuj chlap a tva intuice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
19.8.18 14:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem tehotna i pres kondom ja krava si mela jit pro postinor kdyz se nam pri vyndavani sesunul ale mela jsem posledni den ms a bylo to vse v kondomu a vzhledem k tomu jakej je postinor hnus sem nad tim uvazovala asi 5 minut a vzdala to vzhledem k ms a ted sem tehu…ale cekame uz 3. S tim ze bydlime v pronajmu a mame prumerne prijmy a ja jsem sice v praci na dobu neurcitou a po zkusebce ale jen kratce, manzel jezdi dodavkou v cizine doma 2dny v tydnu. Ja nevim nechci to davat pryc kdyz uz se stalo ale vsichni me strasi zr v budoucnu az budou vetsi tak je kuli tomu nebudem moc poradne zajistit a taky kuli tomu budleni. Ja vubec nevim jsou tu mamky co cekaji treti? Nemate strach jak to bude az jim bude 12,13 a tak skola krouzky atd? Dekuji :,( :,( :zed:

Jak staré máš děti? Jinak já jsem taky pro spíš vymýšlet způsoby, jak to zvládnout, potrat by měl být úplně nejkrajnější řešení (daleko za adopcí). Pokud máte průměrné příjmy, tak to zvládnete, zvlášť pokud jsou další děti už malinko větší. Jak bylo zmíněno přede mnou, děti k životu luxus nepotřebují, naopak, lehký nedostatek je do života spíše výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
19.8.18 15:42

Ahoj holky, pridavam se k vam jsem dnes 7+1 po druhym ket, prvni se vubec nechytlo. Srdicko nam bilo na ultrazvukove kontrole v 5+5, velikostne odpovidalo. Zacinam mit ty strasny nevolnosti a modlim se at prestanou .. at uz je 11.9, dalsi ultrazvuk, nemuzu se dockat az ho znovu uvidim. Mam strasnou radost, ze se na posledni pokus zadarilo, pokud se neco nepotentuje, ale ja mu verim. Je tady taky nekdo po ivf? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
19.8.18 19:40

@Denniska22 v uzavrene skupine jsou holky, myslim:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky