Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, holky poraďte mi dneska jsem si delala test tehotensky a po limitu až 30min mi vyšel duch docela viditelný není to s ranní moci. Názor co si myslite jestli něco stoho bude nebo to je jen carka po co tam bývá vždycky
Obrázky pridala jsem
5 minut po limitu se test vyhazuje, právě abys tam pak nenašla falešnou čárku. Nejsi těhotná.
@Pavlinka009 Udělej ještě jeden
Držím palce
Může z toho něco být, ale i nemusí
Po limitu se nemá výsledek brát vážně, ale i z polimitních výsledků mají holky děti ![]()
@Týnka Kikina no druhy jsem si delala po hodine znovu bo jsem si sama říkala ze to bude falešné ale ten byl taky duch viditelný ale tak spíše zkusim s ranní moci a když to bude to samé počkám týden a udělám nový 😊
@Pavlinka009 Pokud byl i na druhém, myslím, že je to jasné a ano, skutečně by z toho mohlo něco být ![]()
Zkus test za dva dny znova…
Přesně tohle mi udělal test teď při meškání od Dr maxe.. po limitu duch.. a já to vyhodila že je to neplatný.. další den znova.. a třetí den od mamatest pozitivní v limitu ještě dřív než kontrolní a stejně z toho sešlo na druhý den bílo a za dvě hodiny ms.. nejspíš biochemko..
Na prvním testu jakýsi náznak vidím. Hele, sice mi nikdy žádný negativní test neudělal ducha po limitu, buď zůstal sněhobílý nebo pozitivní od začátku, ale ten časový limit asi není jen pro zaplnění prázdného místa v příbalovém letáku.
@Pavlinka009 a já si myslím, že jsi těhotná 🤞🏼 😄
Udělej ráno test a hoď sem fotku. Držím pěsti 🍀
Bylo stoho něco já měla teď po limitu taky 4 duchy vždycky ráno a odpoledne nic nevím co to znamená asi nějaké divne testy