Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monika2992
pošlu příze
ještě dneska snad
teď akorát přemlouván přítele
prý když budu hodná
mi ho koupí on totiž není doma a auto má on ![]()
A ještě tady, ale jak píšu je to úplně pido duch-stín..
zajima mě jestli by to slo nebo je to na testech normalne
@šárka9214 píše:
@Monika2992pošlu příze
ještě dneska snad
teď akorát přemlouván přítele
prý když budu hodná
mi ho koupí on totiž není doma a auto má on
@Anonymní píše:
A ještě tady, ale jak píšu je to úplně pido duch-stín..zajima mě jestli by to slo nebo je to na testech normalne
Ahojky, za mě opravdu velmi slabý nádech ducha. To asi nebude z ranní moci vid? Kdy mas mít MS?
@Monika2992 ja jsem teď v období vyckavani na ms
jelikož to mívám 28-31 dni, tak si ještě počkám… ale břicho me boli dost ![]()
Krev je na nic.. na krev se chodí, kdyz neukazuje nic test. nejdřív jde hormon do krve, po několika dnech do moči… a znat počet jednotek
hcg v krvi by Ti nic moc nepomohlo… byla by jsi
nervózní, jestli jich nemáš malo apod. Jen čas ukáže
![]()
@Anonymní píše:
A ještě tady, ale jak píšu je to úplně pido duch-stín..zajima mě jestli by to slo nebo je to na testech normalne
rada bych viděla, ale nevidím ![]()
@Anik6 píše:
@Monika2992 ja jsem teď v období vyckavani na msjelikož to mívám 28-31 dni, tak si ještě počkám… ale břicho me boli dost
![]()
I mě bolí hodně břicho, tak se trochu bojím. A jak dlouho mas ještě do MS? ✊🏻
@Monika2992 Až za týden asi, mám nepravidelnou ms, takže to beru podle poslední a ta byla až 36 DC… myslíš ze je možné ze je to jen nějaká ryska? :/ nebo je sance, ze by z toho něco bylo…
@Anonymní píše:
@Monika2992 Až za týden asi, mám nepravidelnou ms, takže to beru podle poslední a ta byla až 36 DC… myslíš ze je možné ze je to jen nějaká ryska? :/ nebo je sance, ze by z toho něco bylo…
Tak to je ještě brzy. Zkus to vydržet a opravdu třeba až za tři dny. Jestli bude nějaký pokrok. Já měla minule takového ducha a nic z toho bohužel nebylo, byla jsem nadopovana hormonama z kliniky..
@Monika2992 já sem ho dělala z ranní moci hnedka co jsem vstala ukáže ten test Digi i během dne něco?? Četla jsme si o něm ukáže až 4dny před očekávanou na ale otázka je zda pokud jsem a jsem málo zda ukáže to krásný + takže když ho koupí po O můžu ho dělat normálně odpoledne?? Když mám tedy den před ms?
@Monika2992 když to budu brát, že po 31, tak ve středu.. ale jednou za čas to přijde i po 33…
takže vlastně nevím, do kdy čekat
dnes by to bylo po 28 dnech…
@šárka9214 píše:
@Monika2992 já sem ho dělala z ranní moci hnedka co jsem vstala ukáže ten test Digi i během dne něco?? Četla jsme si o něm ukáže až 4dny před očekávanou na ale otázka je zda pokud jsem a jsem málo zda ukáže to krásný + takže když ho koupí po O můžu ho dělat normálně odpoledne?? Když mám tedy den před ms?
Já to mám dostat v úterý a koupila si ho včera odpo. Jelikož jsem se bála, ze když ho udělám odpo, tak to nebude vidět a druhy už nemám, tak jsem raději pockala na ranní moc a stalo to za to
minule jsem měla ducha a na digi nic, tak mu poměrně duveruju
@Anik6 píše:
@Monika2992 když to budu brát, že po 31, tak ve středu.. ale jednou za čas to přijde i po 33…takže vlastně nevím, do kdy čekat
dnes by to bylo po 28 dnech…
Tak to to tu máme všechny dost podobně. Zkoušela jsi testik nebo jsi silná? ![]()
@Monika2992 test jsem zkoušela, naposledy včera a asi dobrý.. ![]()
odkud jste holky?
ja Praha.
Vidíte :g
rinning: