Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím dělala jsem si teď test mám 7 dni po sexu ovu nevím kdy byla. a test viz foto ten první vyfoceny hned po namoceni a druhá fotka je až zaschl.je brzo asi já vím ale cítím se děsně divně prsa bolej
Ducha na té druhé asi vidím, ale to vidíš líp ty naživo. Jen to určitě nebude z toho sexu před týdnem, ještě zalov v paměti. ![]()
@Litta ano je to před týdnem četla jsem že někdo má i 5dni po sexu ducha tak nevím asi počkám a uvidím snad to klapne
@Anonymní píše:
@Litta ano je to před týdnem četla jsem že někdo má i 5dni po sexu ducha tak nevím asi počkám a uvidím snad to klapne
Nesmysl, to se sotva vajíčko uhnizdi.
@Anonymní píše:
Nesmysl prosím tě, přečti si něco o uhnízdění atd. Jak dlouho to trvá než tělo začne produkovat hormon HCG. Jinak duch tam je
👍
@EvieK tak jak tam může být duch když je to nesmysl jsem v tom teda už špatná nevím co dělat. delam test teprve druhý měsíc tak nevím.
@Anonymní píše:
@EvieK tak jak tam může být duch když je to nesmysl jsem v tom teda už špatná nevím co dělat. delam test teprve druhý měsíc tak nevím.
No zřejmě z předchozího styku, ale to musíš vědět ty. Opravdu pocti si o tom něco, na netu je toho více než dost. Otestuj se za dva dny, zda čárka zesílí ![]()
Podle mě tam žádný duch není, to barvivo je takové celé rozpité
Píšu to tady potřetí za dva dny, duchové týden nebo dokonce pět dní po sexu jsou nesmysl, cca týden trvá jen cesta oplodněného vajíčka do dělohy, pak se musí uhnízdit a začne produkce hcg, nejprve se objeví v krvi, pak v moči. Počkej s testem na vynechání MS, to je nejlepší rada, jakou ti můžu dát ![]()
@Anonymní píše:
@EvieK předchozí nebyl takže asi ne byl jen před týdnem.
zkusila bych jiný test, je nahoře takový rozpitý, nejlépe mamatest nebo sluníčko, já mám dobré zkušenosti i s plastovým mamatestem, ukázal mi nejdřív
@kotaska91 Zkusila jsem před chvílí je tam něco asi ne takže mám smůlu
@Anonymní píše:
@kotaska91 Zkusila jsem před chvílí je tam něco asi ne takže mám smůlu
bohužel nevidím a kolik jsi DPO?
Ze je tyden po sexu bily test je normalni…nemusis mit smulu, jen zestuj az po vynechani ms