Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa mám dva kluky 😀 úplně si ale pamatuju, když mi kamarádka posílala fotku s takovým duchem a otázkou, co to znamená 😂 no už má svoje zlatíčko taky má světě.. Takže držím palce, zítra budu dělat taky test ještě, tak snad na nás vyjedou poradny čárymáš nějaký příznaky?
Dva kluky, to je bomba
to by mel
Manzel radost, jak zadelal na fotbalovy muzstvo
taky zitra? Tak pokud si prejete holcicku, drzim palecky na poradnej dvojpruh
zatim mam zpozdeni, mam pocit zvlastnich prsou(lehce pobolivaji, jsou citlive a mne prijdou objemnejsi-ale to manzel nepotvrdil
) pobolivani v podbrisku, takovy pichani, jako kdyby to melo prijit ty mesicky, ale zatim nic
a ty jsi mela/mas?
@Vladuskaaa jj máme chlapáky, manžel má taky radost 😂 prej jich ještě potřebuje pár do lajny 😂ale musím říct, že jsou to moje lásky, takže ikdyby byl třetí kluk, tak je mi to jedno, u druhyho těhotenství jsem si strašně přála holčičku a teď bych to úžasný zvířátko nevymenila za nic na světě… Příznaky mám úplně stejný, tak snad je to dobrý znamení.. Na prsa ať si teď pánové nechají zajít chuť 😂 😂
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa jj máme chlapáky, manžel má taky radost 😂 prej jich ještě potřebuje pár do lajny 😂ale musím říct, že jsou to moje lásky, takže ikdyby byl třetí kluk, tak je mi to jedno, u druhyho těhotenství jsem si strašně přála holčičku a teď bych to úžasný zvířátko nevymenila za nic na světě… Příznaky mám úplně stejný, tak snad je to dobrý znamení.. Na prsa ať si teď pánové nechají zajít chuť 😂 😂
Tos mi udelala vazne hezky vecer, to me pobavilo
uplne ti zavidim, dva krasny kluciky na svete a treti mozna “na houbach”
tak ono to zni tak hezky, nebo si to tak clovek mysli, starsi chlapecek a mladsi holcicka
ale aby se meli sourozenci radi, je to jedno. Beztak si kluci spolu urcite nejlip vyhrajou. A muzou prakticky podedit vecicky
![]()
@Vladuskaaa přesně tak, u staršího jsem byla nákupní maniak, teď je manžel víc v klidu, z penezky mu toho moc nemizí 😂 hlavně, ať jsou ti naši houbari nebo houbarky v pořádku, čekání je opravdu šílený, zvlášť u prvního, takže tuk tuk, určitě bude vše ok!! ![]()
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa přesně tak, u staršího jsem byla nákupní maniak, teď je manžel víc v klidu, z penezky mu toho moc nemizí 😂 hlavně, ať jsou ti naši houbari nebo houbarky v pořádku, čekání je opravdu šílený, zvlášť u prvního, takže tuk tuk, určitě bude vše ok!!
Krasne rano, mila neznama
bud jsem to tam vymachala moc nad MAX carku, nebo opravdu zesilila
tak si rikam, co ted? Co bys, jako zkusena maminka a testerka doporucila? Jeste dalsi testy treba za dva dny ze? At je jistota a pak volat gynekologovi? Moc dekuju-myslim na vase vysledky houbaricci
uklidnim se, protoze jistotu mi da az lekar a hlavne to bez vetsich problemu udrzet ![]()
Příspěvek upraven 04.02.21 v 06:41
@Vladuskaaa píše:
Krasne rano, mila neznamabud jsem to tam vymachala moc nad MAX carku, nebo opravdu zesilila
tak si rikam, co ted? Co bys, jako zkusena maminka a testerka doporucila? Jeste dalsi testy treba za dva dny ze? At je jistota a pak volat gynekologovi? Moc dekuju-myslim na vase vysledky houbaricci
![]()
![]()
uklidnim se, protoze jistotu mi da az lekar a hlavne to bez vetsich problemu udrzet
Ahoj děvčata. Jsem po IVF a chci se zeptat.
Nepříjde Vám že čárka skokově roste?
1 tt je 6 po et
2tt je 7 po et
3 tt je 8 po et (dnes)
Děkuji
Ps. Jsem rada ale bojím se 2jiček
Příspěvek upraven 04.02.21 v 10:34
@Anonymka199 no upřímně docela jo, a mít takový test 6DPO, to snad nikdo neměl ![]()
Nezlobyla bych se puvodně jsme chtěli dát 2 ale nakonec jsme dali jedno
@Anonymka199 já se v tom bohužel zas tolik nevyznám. Snad se ozve někdo, kdo má větší zkušenosti
každopádně hlavně ať je všechno v pořádku ![]()
@kvetinka18 děkuji 😊 doufám že vše klepne jak má 😊 krev mam 10.2 tak snad mi něco reknou a udelaj nejakou kontrolu
@Anonymka199 dekuji pekne, jeste pro jistotu pockam nez zacnu vysilovat radosti. Je mi skoro 34, prvni dve carky v zivote pri zacatecni snaze, snad vse pujde dobre
nerada bych to zakrikla. Ale jako start, dobry pocit. Podpora a zkusenosti zde sdilene jsou k nezaplaceni. Clovek proleze internet nakonec a zpatky a ma hlavu zamotanou, na mozku uzel a u srdce uzkost a miliony otazek
![]()
@Vladuskaaa dobre dopoledne
omlouvám se, že dávám vědět až teď, byla jsem pryč a test dělala až teď, měla jsem dost nahnano, když to nebylo z ranní moci, ale čárka supeeer 😀 a tvoje stoprocentně sílí, takže paráda!!! Jak říkáš, udělala bych ještě jeden pro jistotu za ty dva dny a pak se objednala, já se teda objednám až cca na 8tt, to už je vidět srdíčko, tak ať vím, na čem jsem
a jako „zkušená“ matka si teda připadám, že jsem těhotná snad poprvy a zase plasim a pročítám všechny diskuze 🙈 😂