Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
3.2.21 22:13
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa mám dva kluky 😀 úplně si ale pamatuju, když mi kamarádka posílala fotku s takovým duchem a otázkou, co to znamená 😂 no už má svoje zlatíčko taky má světě.. Takže držím palce, zítra budu dělat taky test ještě, tak snad na nás vyjedou poradny čáry 8) máš nějaký příznaky?

Dva kluky, to je bomba :mrgreen: :hug: to by mel
Manzel radost, jak zadelal na fotbalovy muzstvo :D taky zitra? Tak pokud si prejete holcicku, drzim palecky na poradnej dvojpruh :kytka: :srdce: :* zatim mam zpozdeni, mam pocit zvlastnich prsou(lehce pobolivaji, jsou citlive a mne prijdou objemnejsi-ale to manzel nepotvrdil :mrgreen: ) pobolivani v podbrisku, takovy pichani, jako kdyby to melo prijit ty mesicky, ale zatim nic :dance: a ty jsi mela/mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 22:19

@Vladuskaaa jj máme chlapáky, manžel má taky radost 😂 prej jich ještě potřebuje pár do lajny 😂ale musím říct, že jsou to moje lásky, takže ikdyby byl třetí kluk, tak je mi to jedno, u druhyho těhotenství jsem si strašně přála holčičku a teď bych to úžasný zvířátko nevymenila za nic na světě… Příznaky mám úplně stejný, tak snad je to dobrý znamení.. Na prsa ať si teď pánové nechají zajít chuť 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
23
3.2.21 22:26
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa jj máme chlapáky, manžel má taky radost 😂 prej jich ještě potřebuje pár do lajny 😂ale musím říct, že jsou to moje lásky, takže ikdyby byl třetí kluk, tak je mi to jedno, u druhyho těhotenství jsem si strašně přála holčičku a teď bych to úžasný zvířátko nevymenila za nic na světě… Příznaky mám úplně stejný, tak snad je to dobrý znamení.. Na prsa ať si teď pánové nechají zajít chuť 😂 😂

Tos mi udelala vazne hezky vecer, to me pobavilo :kytka: uplne ti zavidim, dva krasny kluciky na svete a treti mozna “na houbach” :srdce: tak ono to zni tak hezky, nebo si to tak clovek mysli, starsi chlapecek a mladsi holcicka :palec: ale aby se meli sourozenci radi, je to jedno. Beztak si kluci spolu urcite nejlip vyhrajou. A muzou prakticky podedit vecicky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 22:37

@Vladuskaaa přesně tak, u staršího jsem byla nákupní maniak, teď je manžel víc v klidu, z penezky mu toho moc nemizí 😂 hlavně, ať jsou ti naši houbari nebo houbarky v pořádku, čekání je opravdu šílený, zvlášť u prvního, takže tuk tuk, určitě bude vše ok!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23
4.2.21 06:39
@Anonymní píše:
@Vladuskaaa přesně tak, u staršího jsem byla nákupní maniak, teď je manžel víc v klidu, z penezky mu toho moc nemizí 😂 hlavně, ať jsou ti naši houbari nebo houbarky v pořádku, čekání je opravdu šílený, zvlášť u prvního, takže tuk tuk, určitě bude vše ok!! :srdce:

Krasne rano, mila neznama :kytka: bud jsem to tam vymachala moc nad MAX carku, nebo opravdu zesilila :andel: tak si rikam, co ted? Co bys, jako zkusena maminka a testerka doporucila? Jeste dalsi testy treba za dva dny ze? At je jistota a pak volat gynekologovi? Moc dekuju-myslim na vase vysledky houbaricci :palec: :andel: :kytka: uklidnim se, protoze jistotu mi da az lekar a hlavne to bez vetsich problemu udrzet :srdce:

Příspěvek upraven 04.02.21 v 06:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.2.21 06:41
@Vladuskaaa píše:
Krasne rano, mila neznama :kytka: bud jsem to tam vymachala moc nad MAX carku, nebo opravdu zesilila :andel: tak si rikam, co ted? Co bys, jako zkusena maminka a testerka doporucila? Jeste dalsi testy treba za dva dny ze? At je jistota a pak volat gynekologovi? Moc dekuju-myslim na vase vysledky houbaricci :palec: :andel: :kytka: uklidnim se, protoze jistotu mi da az lekar a hlavne to bez vetsich problemu udrzet :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 08:30

Ahoj děvčata. Jsem po IVF a chci se zeptat.
Nepříjde Vám že čárka skokově roste?
1 tt je 6 po et
2tt je 7 po et
3 tt je 8 po et (dnes)
Děkuji
Ps. Jsem rada ale bojím se 2jiček

Příspěvek upraven 04.02.21 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.2.21 08:41

@Anonymka199 no upřímně docela jo, a mít takový test 6DPO, to snad nikdo neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 08:43

@kvetinka18 i když je to po IVF 5denni kultivace 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 08:45

Nezlobyla bych se puvodně jsme chtěli dát 2 ale nakonec jsme dali jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.2.21 08:47

@Anonymka199 já se v tom bohužel zas tolik nevyznám. Snad se ozve někdo, kdo má větší zkušenosti :) každopádně hlavně ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 08:50

@kvetinka18 děkuji 😊 doufám že vše klepne jak má 😊 krev mam 10.2 tak snad mi něco reknou a udelaj nejakou kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
4.2.21 09:19

@Vladuskaaa gratuluji :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.2.21 09:43

@Anonymka199 dekuji pekne, jeste pro jistotu pockam nez zacnu vysilovat radosti. Je mi skoro 34, prvni dve carky v zivote pri zacatecni snaze, snad vse pujde dobre :srdce: nerada bych to zakrikla. Ale jako start, dobry pocit. Podpora a zkusenosti zde sdilene jsou k nezaplaceni. Clovek proleze internet nakonec a zpatky a ma hlavu zamotanou, na mozku uzel a u srdce uzkost a miliony otazek :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 10:12

@Vladuskaaa dobre dopoledne :dance: omlouvám se, že dávám vědět až teď, byla jsem pryč a test dělala až teď, měla jsem dost nahnano, když to nebylo z ranní moci, ale čárka supeeer 😀 a tvoje stoprocentně sílí, takže paráda!!! Jak říkáš, udělala bych ještě jeden pro jistotu za ty dva dny a pak se objednala, já se teda objednám až cca na 8tt, to už je vidět srdíčko, tak ať vím, na čem jsem :) a jako „zkušená“ matka si teda připadám, že jsem těhotná snad poprvy a zase plasim a pročítám všechny diskuze 🙈 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex