Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adelaa11 to zní dobře
určitě tam budou // tak hned ráno pošli
Holky na živo je vidět lépe
mám dva dny do Ms
Tak jsem zase zmatená. Ráno jsem byla na krvi zítra si mám zavolat na výsledky HCG. Dělal mi znovu ultrazvuk a našel mi cystu. Říkal mi že proto mám tt stále pozitivní a pichl mi injekci na vyvolání MS. Po MS mám přijít na kontrolní ultrazvuk. A že kdyby to bylo i těhotenství tak by se udrželo i přes tu injekci.
Tak HCG kleslo na 54,1,takže za ty pozitivní testy a příznaky opravdu může cysta. Tak už jen počkat na MS a doufat že ta cysta odejde. Jinak mě pošle do nemocnice.
Ahoj holky, prosím, co myslíte? Je to tt od dr. Maxe, nevím, jestli nedělá falešné dusiky, vrchni dělaný dnes ráno, spodní před chvílí, jsem 10dpo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím, co myslíte? Je to tt od dr. Maxe, nevím, jestli nedělá falešné dusiky, vrchni dělaný dnes ráno, spodní před chvílí, jsem 10dpo
Něco slabého tam je, počkej ještě aspoň ty 4 dny a uvidíš ![]()
@Michaela02993 dekuju, vydržím
mám už dva raubire, tak mě snad zaměstnaji, abych na to nemyslela
spíš jsem přemýšlela, jestli fakt nedělají falešný čárky, jako dřív třeba mamatesty.. Ale jak říkáš, za 4 dny se ukáže ![]()
@Anonymní píše:
@Michaela02993 dekuju, vydržímmám už dva raubire, tak mě snad zaměstnaji, abych na to nemyslela
spíš jsem přemýšlela, jestli fakt nedělají falešný čárky, jako dřív třeba mamatesty.. Ale jak říkáš, za 4 dny se ukáže
Já osobně jim moc nevěřím, věřím spíš mamatestu ale u tebe je to jasné
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím, co myslíte? Je to tt od dr. Maxe, nevím, jestli nedělá falešné dusiky, vrchni dělaný dnes ráno, spodní před chvílí, jsem 10dpo
Taky vidím, ale počkala bych ještě 🙂
@Pp44 dekuju
samozřejmě jsem to ale nevydržela (já ty testy prostě nesmím mít doma
), dušík od včerejška mnohem hezčí, tak uvidíme… Pár potraty jsem si už prošla, tak vím, jak vratka tahle počáteční radost je… ![]()