Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jess tak to mi přijde brzo na testovani, já měla tu slabou čárku až v den menzes. Nebo udělat ten digitální. Ale Počkala bych až na den ms
@Jess 10dpo je hrozně brzo.
Já teda osobně na testu nic nevidím ale zkus další test nejlíp 14dpo a uvidíš ![]()
@Michaela02993 @margarita89 Holky já vůbec testovat nechtěla, ale měla jsem dnes lékaře u kterého mi hrozí léčba kortikoidy a silnými analgetiky, chtěla jsem mít jistotu, že náhodou nejsem těhotná, protože mi je od včerejška špatně.
@Jess tak pokud bych si nebyla jistá, což ještě nejsi, tak bych do toho nesla, nemůžeš počkat aspoň týden?
@margarita89 řekla jsem doktorovi, že bych to raději odsunula. Takže to nakonec necháme, pokud bych měla zhoršení stavu. Do té doby budu mít jasno ![]()
Ja tady něco vidím jak jsem vyznacila ale nevím zda to není ryska
@Adelaa11 na té první fotce vidím, ale řekla bych že je to ryska. Je to až moc tenká čárka
Zkus test později, 11dpo je celkem brzo
Ted jsem se dívala a test byl citlivost 25 tak možná proto to nejde tak vidět. Ale nevím jestli to fakt není ta ryska. A nebylo to z ranní moci
@Adelaa11 to není mamatest?
vypadá tak, tak se omlouvám za hloupou otázku.
Já osobně jsem zastánce toho názoru že když jsi těhotná vyjde test ať je dělaný v jakoukoliv dobu ![]()
@Michaela02993 jeziiis jooo ja jsem blbá 😀 😀 😀 ja si to spletla s jiným testem co jsem dělala dnes ale nevyfotila jsem.ho
@Adelaa11 mamatest je 10
tak jsem se právě divila
zkus ten mamatest ještě třeba zítra a uvidíš jestli tam něco bude ![]()
@Michaela02993 prave další nemám… až v pondělí… ale v pondělí má přijít ms tak uvidíme…