Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vidíte tam něco? 15 dpo. Bazální teplota je stále nahoře.
Něco možná, ale máš to hlavně špatně zaostřené
Prosím o vysvětlení. MS měla přijít 25.12. Ale nepřišla, 6 dní po vynechani jsem si dělala digitální test tam se mi objevilo 1-2 jenže hned další den se rozjela MS. Měla jsem ji pět dní jak jí normálně mám. Ale prsa pořád velká, a teče mlezivo když se koupu, ne hodně. Nafoukle břicho. Dnes ráno udělaný test a vyšla slabá čárka. Stalo se Vám to někomu?
@Pp44 za 2 dny si udělej další test a uvidíš jestli bude čárka sílit. I když mlezivo by nemělo být takhle brzy.
Příspěvek upraven 07.01.21 v 09:50
Dr jsem volala. Vezme mě ještě dnes v 11:40. Mám strach, jdu k němu s pocitem že je něco špatně, nejspíš mimodelozne. Foto dnešních testů.
@Pp44 ono i po biochemickém těhotenství, se HCG ještě nějakou chvilku z těla dostává. Tak od Dr odejdeš snad o něco klidnější a uvidíš co to nakonec je
Tak dr na ultrazkuvu nic neviděl. Říkal že buď je brzy. Nebo mimodelozne. Vzal mi krev a v pondělí odpoledne si mám zavolat. A ještě říkal že je možné že tam byly dvě a to jedno odešlo s MS
@Pp44 ahoj, u me na prvni prohlidce asi 5+3 nebylo nic videt, hcg lezlo pomalu, potom klesalo pomalu, tak me strasili s mimodeloznim. Nakonec to v deloze bylo, ale samo to neodeslo, az po revizi.. tak uvidis, kolik bude hcg a doufam, ze ti to dobre dopadne. Jsou to hrozne nervy…
![]()
Tak uvidíme co mi řekne v pondělí. Ale jsem z toho jelen. Spíš se směřují s tím že je něco špatně, abych nebyla zklamaná. myslíte že kdyby to bylo mimodelozne tak by to taky sílil?
@Pp44 ano i když je to mimoděložní může HCG stoupat, ale je pochopitelné že doktor nic na ultrazvuku neviděl je v celku brzy a jedna hodnota HCG z krve taky nic neprozradí
Tady trochu lepší nejde to líp vyfotit. A začla jsem špinit myslíte, že už není naděje?